Gość: Kwiatek IP: 195.117.18.* 06.04.04, 20:09 Mam prośbę czy mógłby mi ktoś pomóc i powiedzieć gdzie w Płocku mogę zapisać się do koła strzeleckiego? Interesuje mnie kurs strzelecki, czy coś w tym stylu. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry46 Re: SPRAWA STRZELANIA 08.04.04, 18:22 Klub strzelecki GROT ul.Norbertańska /strzelnica przy ZOO / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: SPRAWA STRZELANIA IP: *.class144.petrotel.pl 09.04.04, 07:51 Lepiej sobie odpuść ten temat. Komendant Wojewódzki Policji w Radomiu jest znanym miłośnikiem strzelectwa sportowego i ... NIE WYDAJE POZWOLEŃ NA BROŃ SPORTOWĄ. Lepiej zapisz się do innego klubu, w innym województwie gdzie łatwiej uzyskać pozwolenie. Koszty wpisowego i kursu będą podobne jak w Płocku ale efekt lepszy. Jest jeszcze wariant drugi trenowanie i strzelanie z broni bedącej własnością klubu. Wariant trzeci (dla bogatszych) wyjazd do innego miasta (np. Włocławek, Toruń,Warszawa, Poznań)gdzie za opłatą (30-50 zł za godzinę + 1 zł za każdą wystrzeloną sztukę amunicji) można postrzelać na prawdziwej strzelnicy (tarczociągi, monitory do podglądu tarcz itp)z broni obiektowej w obecności instruktora. Wariant czwarty strzelanie z broni pneumatycznej (wiatrówki) lub czarnoprochowej. Te rodzaje broni nie wymagają zezwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: SPRAWA STRZELANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 23:40 Wariant piąty: Bierz snajpere w łape i w ratuszu zrób porządek Odpowiedz Link Zgłoś