Gość: PITER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 17:56 Poszukuje dobrej sprawdzonej firmy montującei urządzenia gazowe w samochodzie CZ KTOŚ ZNA TAKĄ FIRMĘ W PŁOCKU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: AUTO GAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:09 Polecam Biernata na Maszewie. Na przeciwko Filara w prawą stronę i do końca. Znają się chłopaki na rzeczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: AUTO GAZ IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 22:09 jasne,reklamujcie dalej swoje stajnie chlopaki Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: AUTO GAZ 20.04.04, 23:20 pod Kasztanami na Przemyslowej (odcinek blizej nomi) zalozylem tam dwa miechy temu i auto chodzi bez problemow, panowie konkretni, odpowiedza na kazde pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenny Re: AUTO GAZ IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 21:31 przemysłowa na przeciwko unigumu. chłopaki mają pojęcie i nie robią fuszerki. maszewa nie polecam koleś tam założył [ fakt: tanio ale później same problemy ] ja jeżdżę już 2 lata i bez problemu żadnych zastrzeżeń, chłopaki w serwisie zawsze pomogą jeśli są kłopoty.naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dużo jeżdzący Re: AUTO GAZ IP: *.class144.petrotel.pl 24.04.04, 08:33 Założyłem gaz 2 lata temu na Chałubinskiego (nie polecam)i zrobilem na nim 60tyś. Jakies 2 miesiace temu zaczał mi lekko (podkreślam lekko) strzelać- kichać więc pojechałem do panów na Przemysłową na przeciwko Unigumu.Stwierdzili że trzeba wymienić filterek gazu (wymieniany był zawsze regularnie co 15tyś a powietrza co ok 8-10tyś) i wyregulować gaz na analizatorze spalin. Po wszystkim już samochód lepiej chodził ale zaczął palić ok 1,5-2l gazu więcej a kichanie nie ustąpiło lecz zaczęło narastać z większym hukiem. Zaczęło to się dziać już przy każdym dodaniu gazu więc się już przyzwyczaiłem do tego za nim ruszę ze świateł to najpierw potężny huk że aż ludzie podskakują czasami stojący na przejściu a później ruszam i jade czekając na następne uderzenie. Całą obudowę filtra mam już poklejąną na silikon ale wczoraj wydażyło się najlepsze: 2 wybuchy jeden za drugim i za drugim wyrwało całą obudowę filtra...ale jakoś jeszcze dojechałem do domu. MOŻE TERAZ KTOŚ Z WAS MI POWIE CO JA MAM ROBIĆ?? GDZIE JECHAĆ?? MOŻE DO SĄDU I SKARŻYĆ CHŁOPAKÓW Z PRZEMYSŁOWEJ I ŻĄDAĆ ODSZKODOWANIA ZA SZKODY W SAMOCHODZIE??? A MOŻE LEPSZYCH GAZIARZY MI POLECICIE NIŻ ONI KTÓRZY WKONCU COS ZROBIA Z TYM STRZELANIEM GAZU. POZDRAWIAM I ODRADZAM ZAKŁADANIE GAZU!!! WSZĘDZIE NIE TYLKO NA PRZEMYSŁOWEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: AUTO GAZ IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 24.04.04, 21:15 Moja osobista rada: sprawdź dokładnie instalację elektryczną (przewody, świece, itd.), z doświadczenia wiem, że tu może być przyczyna (szczególnie jak samochód jest na "wtrysku"). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: AUTO GAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 01:08 Jak chcesz na prawdę tanio, to jedź do Sochaczewa. Ale zakładasz tam na własne ryzyko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITER Re: AUTO GAZ IP: *.ipt.aol.com 09.05.04, 19:37 Zamomtowalem tydzien temu gaz z sekwencyinym wtriskiem paliwa przejechalem juz dwa tysiace kilometrow narazie wszystko jest dobze niedlugo wypowiem sie o ekonomi moiej instalacij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e3lf Re: AUTO GAZ IP: *.class144.petrotel.pl 13.06.04, 10:51 jedź koło izby wytrzeźweń tam robią porządnie Odpowiedz Link Zgłoś