Dodaj do ulubionych

ze strony internetowej UMP

01.09.11, 13:24
Płocka młodzież pamięta o 72. rocznicy wybuchu II wojny światowej.

taki wpis ukazał się w czwartek, 01 września 2011, godz. 10:30 uroczyste złożenie kwiatów w miejscach pamięci / niektórych/odbyło się o 11,30 i 12, 00
------------
Spotkanie organizacji pozarządowych w sprawie ..... odbędzie sie w dniu 1 września 2011 r. o godzinie 16.30. opublikowano = środa, 31 sierpnia 2011, godz. 15:04

Informacje o zaplanowanych wydarzeniach winny być publikowane wcześniej. Być może kilku a może kilkunastu mieszkańców chciałoby być uczestnikami w obchodach rocznicy wybuchu II wojny światowej.

Brakuje "Sygnałów Płockich" które informowały o planowanych zdarzeniach i relacji z wydarzeń które się odbyły. Media pisane piszą tylko o tym kiedy zostaną o czymś poinformowane lub zaproszone.
Obserwuj wątek
    • Gość: z miasta Re: ze strony internetowej UMP IP: *.plock.mm.pl 01.09.11, 13:33
      A ta, niniejsza Gazeta nie może informować o zdarzeniach p r z y s z ł y c h ? Przecież jest to wyraźna luka w wydaniach gazetowych miasta.
      A może nie potrafi, a może ciężko wstać z fotela i coś w mieście ustalić.
      Chociaż, nie, informuje o przeszłych, z dostatecznie dużym opóźnieniem.
      Schmata is schmata jak mówi mój znajomy tkacz z miasta Łodzi.
    • mika_p Re: ze strony internetowej UMP 01.09.11, 22:51
      Wiesz, zeby wieszac psy, trzeba by wiedzieć, kiedy informacja o młodzieży szkolnej i o organizacjach pozarządowych wpłynęła do UMP. Bo jak dziś rano czy nawet wczoraj po południu, to nie ma co się dziwić, ze Urząd Miasta informuje o tym tak późno. Zwłaszcza w tym drugim przypadku. Choć w pierwszym w sumie też - do wczoraj były wakacje, moze nawet nie wiadomo było, czy uda się nałapać dość młodzieży, żeby było komu składać kwiaty...
      • Gość: anty Re: ze strony internetowej UMP IP: 80.50.141.* 02.09.11, 07:14
        hehe informacja o rocznicy wojny wpłynęła w ten sam dzień. Toć to kpina mika_p. Nałapać młodzieży? Nie zaczynajmy od łapanek 1 września!!! I co niby w każdym roku jest taki problem? Nie kompromitujcie się.
        Co się tyczy drugiego przypadku to UM sprawuje kontrolę nad CdsWzOP w Płocku, więc jeśli informacja pojawia się z takim opóźnieniem to kogo należy winić? wakacje!? wszyscy urzędnicy byli na wakacjach i zapomniano społeczników powiadomić?

Sygnały zabrane a informacje na stronach internetowych wołają o pomstę do nieba.
        • Gość: hobbysta Re: ze strony internetowej UMP IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.11, 08:47
          kwisniewski napisał:

>Być może kilku a może kilkunastu mieszkańców chciałoby być uczestnikami w obchodach >rocznicy wybuchu II wojny światowej.

Gdyby chcieli, to by przyszli i wzięli udział w tych obchodach.
          A może ludzie ufetowali się już przez tyle lat takimi obchodami i starcili zapał do martyrologii i rozpamiętywania i gloryfikowania klęsk narodowych, może wolą świętować radosne okzaje i patrzeć w przyszłość.
          tak samo jak trudno liczyć na masowość w końcu dośc elitarnego hobby i zamiłowania do szukania grobów, kości oraz chodzenia od mogiły do mogiły albo od pomika do pomika.
      • Gość: płocczanin 0 Re: ze strony internetowej UMP IP: *.dynamic.mm.pl 02.09.11, 08:34
        Posiadam staary komputer i nikłe umiejętności posługiwania się nim.
        składam gratulacje Starszemu Bratu z Organów , nie wiem czyich, pewnie teraz nie ma żadnej różnicy, po przejęciu tylu państw.... ale podczas pisania o praprzyczynach upadku obchodów narodowych Wydarzeń , w czasie normalnego pisania ...

Wszystko zniknęło. Oczywiście już tak bywało , jak również i wasze komentarze o mnie.

Komputer jest przejęty ale przez kogo? Jest gorzej , jak myślałem.

Nie napiszę ponownie tego samego a więc jakiś Agent Somek , wypełnił zadanie, jakie mu wyznaczono. Tylko czyj on jest?

Reszta wg nich pójdzie gładko.

A my w domu będziemy się modlić, jak za okupantów ...Ojczyznę wolną, racz nam zwrócić Panie. Z Panem Bogiem Polacy i obywatele.
        • Gość: plocczaninu0 Re: masz stary komp, przeczytaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 08:47
          Gość portalu: płocczanin 0 napisał(a):

> Posiadam staary komputer i nikłe umiejętności posługiwania się nim.

> Wszystko zniknęło. Oczywiście już tak bywało , jak również i wasze
          > komentarze o mnie.
          >
          > Komputer jest przejęty ale przez kogo? Jest gorzej , jak myślałem.

SAM SOBIE ODPOWIEDZIAŁEŚ! Stary komputer pewnie zawirusowany na skutek braku wiedzy autora o systemach antywirusowych. Przepełniony bezuzytecznymi plikami produkowanymi w poczuciu odpowiedzialności dziejowej i misjii don Quijota i kłopot, że cos ginie. Wiem włamano sie nawet do serwera Pentagonu ale tak naprawdę nie jestes Pentagonem a to co piszesz tak interesuje "twoich wrogów" jak to jakim papierem, ile razy i czy od góry czy od dołu sie podcierasz kiedy skończysz jedyny materialny dowód tego, że istniejesz jako człowiek. Spoko i kup nowy komputer, zanies stary do serwisu żeby ci go przeczyscili i wgrali jakiś program antywirusowy. Kup sobie książkę z serii Co kazdy nowoczesny przedszkolak powinien wiedzieć pt. Go tam Jasiu w komputerze i nie szpanuj . Tak będzie lepiej biedaku przesladowany, ale jedynie przez twoje wypalone juz mocno zwoje mózgowe. W ostateczności możesz zapytac lekarza co ci ziółka bedzie przepisywał czy zna terapie domową przeciwko maniom prześladowczym na tle paranoidalnym.
        • Gość: fofrobolski Re: polecam zakup oryginalnego worda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 10:12
          > w czasie normalnego pisania ...
          >
          > Wszystko zniknęło. Oczywiście już tak bywało , jak również i wasze
          > komentarze o mnie.
          >
          > Komputer jest przejęty ale przez kogo? Jest gorzej , jak myślałem

Kup sobie baranie oryginalnego WORD'a i nie będziesz miał problemów ze znikaniem tekstu a nie dziadujesz na jakiejś pirackiej kopiii albo i tego nawet nie masz. BYE!BYE!
    • Gość: szkoda pisać Re: ze strony internetowej UMP IP: *.208.c85.petrotel.pl 02.09.11, 10:16
      widze ze twoje ubeckie korzenie znowu dochodza do glosu
      marzy ci sie zeby mlodziez byla zmuszana do obchodow 1 ix tak jak zmuszano ja do obchodow 1 v
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka