Dodaj do ulubionych

Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA

24.05.04, 02:02
Witam,
mam prośbę do mieszkańców Płocka. Czy moglibyście napisać przykładowe ceny w
waszym mieście? Chodzi mi np o kino, basen, dyskoteka, kawa w kawiarni, obiad
w restauracji (średnio), lunch, a także podstawowe artykuły spożywcze (chleb,
mleko, jajka, itd), ile kosztuje jakiś kurs językowy, komunikacja miejska,
taxi za kilometr itp itd.
Jedna moja znajoma z Francji poprosiła mnie o te informacje, gdyż wybiera się
właśnie do Płocka, aby uczyć francuskiego. A ja nie jestem z Płocka, więc nie
chcę wprowadzać jej w błąd.
Będę bardzo wdzięczna za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam,
koraliki
Obserwuj wątek
    • aniabj Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA 24.05.04, 06:56
      koraliki napisała:

> Czy moglibyście napisać przykładowe ceny w
      > waszym mieście? Chodzi mi np o kino

15-18 zł

> basen,

ok. 10 zł/h

> obiad

6-7 zł - bar, wzwyż restauracja (ponad 20 zł)

> chleb
      1-2 zł
      > mleko
      1,3-2,5 zł
      >jajka
      3-4 zł/15 sztuk
      > komunikacja miejska,
      2 zł

pzdr.
      Ania
      • Gość: merro Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: 213.17.228.* 24.05.04, 10:43
        dodam od siebie
        agencje towarzyskie 100-150 /h
        darmowe noclegi na sienkiewicza
        oraz ZOO 6-8 PLN

p.s no i zapomniałbym jezeli koleżanka mobilna to najdroższe paliwo na mazowszu
        4+
        • Gość: Halszka Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 14:41
          Najdroższa woda do mycia w Unii.
          Niech koleżanka będzie przygotowana jak będzie chciała się 2 razy na dzień
          kąpać w wannie to straci majątek.
          My się raz na tydzień w sobotę myjemy to jeszcze żyjemy.
          • Gość: frytol Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.e-point.pl 24.05.04, 15:08
            to ciekawa koncepcja z tym oszczedzaniem na myciu, z tego co zauwazylem to nawet
            calkiem duzo osob tak robi co mozna czesto odczuc jadac latem autobusem...
          • Gość: hp Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 12:20
            I słusznie. Częste mycie skraca życie.
          • Gość: Marynarz Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 25.05.04, 21:40
            I jeszcze dodaj, że cała rodzina Halszki myje się w jednej wodzie.
    • Gość: niaa Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: 213.25.159.* 25.05.04, 10:46
      Ludziska, co z tą wodą. Tam, gdzie mieszkam podgrzanie m3 kosztuje 18 zł. i
      myślałam, że drożej być nie może. A jakie są ceny mieszkań? Tzn. wynajęcie i
      kupno.
    • Gość: niaa Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: 213.25.159.* 25.05.04, 11:12
      A jaka jest konkretnie cena tej wody? Ja płacę 18 zł. za podgrzanie m3 i
      myślałam, że drożej być nie może, choć jak znam życie, to jeszcze się zdziwię.A
      jak ceny mieszkań? Tzn. ile wynajęcie, a ile cena kupna?
      • aniabj Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA 25.05.04, 12:29
        Gość portalu: niaa napisał(a):

> A jaka jest konkretnie cena tej wody? Ja płacę 18 zł. za podgrzanie m3 i
        > myślałam, że drożej być nie może, choć jak znam życie, to jeszcze się zdziwię.

Zdaje sie podobnie ale nie mam rachunku pod reka takze na 100% nie wiem.

> jak ceny mieszkań? Tzn. ile wynajęcie
        400 zł + opłaty/M2, M-3

> a ile cena kupna?
        1300-2200/m2

pzdr.
        Ania
        • Gość: magic Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 14:26
          > a ile cena kupna?
          > 1300-2200/m2
          gosciu chyba na glowe upadles. Ja ostatnio kupywalem mieszkanie m2 37m kw.
          kosztowalo mnie to 4200zl a nie jakies 1300. Myslisz ze mieszkania sa takie
          tanie ?!?
          • Gość: XMAN Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.plocman.pl 26.05.04, 14:35
            przepłaciłeś chyba.
            • Gość: magic Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:56
              Wiesz co chyba nie przed kupnem troszke interesowalem sie cenami mieszkac i
              rozpatrywalem rozne mozliwosci. Nie jest tak tanio jak ci sie wydaje.
              • Gość: madagaskar Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.c148.petrotel.pl 10.06.04, 11:39
                "Troszkę" interesowałeś się, to widać, nigdzie nie ma mieszkań za 4200, nawet
                nowych. a o szczegóły warto się zapytać w spółdzielniach mieszkaniowych które
                jeszcze coś budują.
                z tego co wiem są jeszcze mieszkania w nowym bloku na jachowicza 19 ;)
                • Gość: kali Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:15
                  napewno wszystko zdrożało Unia jeszcze nam pokaże swoje ceny
                • Gość: www Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:16
                  Zobaczcie jle co kosztuje w Niemczech
    • Gość: ?:) Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.pt-2.petrotel.pl 07.06.04, 13:56
      .
    • Gość: d Re: Jakie są ceny w Płocku? WIELKA PROŚBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 01:04
      s
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka