dyrygent 28.05.04, 10:19 Dostałem podwyżke i moje zarobki do ręki przekroczyły 6000 zl. Dziś to opije. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agawa Re: Chwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 10:28 Ta podwyżka to pewnie za dobre wychowanie duży móżdżku. Ale źle nie życze oby Cie głowa nie bolała. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 28.05.04, 11:04 Gość portalu: Agawa napisał(a): > Ta podwyżka to pewnie za dobre wychowanie duży móżdżku. Nie Twoja sprawa za co, bo nie Ty bulisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Chwalę się IP: *.plocman.pl 28.05.04, 11:50 GRATULACJE. JA OBECNIE ZARABIAM 450zł(staz z UP)-DO KIESZENI JUZ. W jakim charakterze pracujesz? po jakich studiach? ZA 6TYS TO JUŻ MOZNA SOBIE ZAPLANOWAC SPORO RZECZY. Mi wystarczy jak bedę 3tys dostawał. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 28.05.04, 12:00 Gość portalu: pracownik napisał(a): > GRATULACJE. Dziekuję pięknie :) > JA OBECNIE ZARABIAM 450zł(staz z UP)-DO KIESZENI JUZ. > W jakim charakterze pracujesz? po jakich studiach? dyrektor, branży nie moge zdradzić (wiesz na forum wiele chamstwa, co tylko czekają żeby zaszkodzić), studia wyższe > ZA 6TYS TO JUŻ MOZNA SOBIE ZAPLANOWAC SPORO RZECZY. tak się wydaje. sprawa wygląda tak że jak więcej zarabiasz to i więcej wydajesz i kupujesz droższe rzeczy. > Mi wystarczy jak bedę 3tys dostawał. Z całego serca Ci tego życzę. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziak1 Re: Chwalę się 28.05.04, 12:06 dyrygent napisał: > (wiesz na forum wiele chamstwa, co tylko > czekają żeby zaszkodzić) > Tylko prawdziwy CHAM chamstwo ropoznaję!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 28.05.04, 12:07 mlodziak1 napisał: > > Tylko prawdziwy CHAM chamstwo ropoznaję!!!!!!!!!!!!!! Pięknie to ująłeś. PRZECZYTAJ UWAŻNIE. hahahahahahhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziak1 Re: Chwalę się 28.05.04, 12:17 No ! Literki zabrakło ! Oj jaka radość !!!! Facet ! Po wszystkich jeździsz jak po burych sukach. To wolno! Tylko szanownego Pana dyrygenta nie wolno krytykować, bo on jest bardzo wrażliwy i czuły na słowa krytyki!! Wali egoizmem na odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 28.05.04, 12:27 mlodziak1 napisał: > No ! Literki zabrakło ! Oj jaka radość !!!! Cieszę się że w zdaniu "Tylko prawdziwy CHAM chamstwo ropoznaję!!!!!!!!!!!!!!" powiedziałeś o sobie prawdę. > Facet ! Po wszystkich jeździsz jak po burych sukach. To wolno! Tylko szanownego > Pana dyrygenta nie wolno krytykować, bo on jest bardzo wrażliwy i czuły na > słowa krytyki!! Wali egoizmem na odległość. Wali to Tobie z buzi bo te wykrzykniki świadczą, że starasz się jak najszybciej mówić. (Gratuluje słownictwa) :-) Ps. dzieciaku1: wolno mnie krytykować, wyśmiewać itd. -> mam to szczerze pisząc w dupie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chwalę się IP: *.pt-2.petrotel.pl 28.05.04, 12:22 pracownik zapytał: >po jakich studiach? dyrygent mu dopowiedział: >studia wyższe aha, a ja już myślałem, że po niższych też można tyle zabarabiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziak1 Re: Chwalę się 28.05.04, 12:25 Gość portalu: :) napisał(a): > pracownik zapytał: > >po jakich studiach? > > dyrygent mu dopowiedział: > >studia wyższe > > aha, a ja już myślałem, że po niższych też można tyle zabarabiać ;) > > No wiesz nikt się nie będzie "zniżał" do poziomu chamstwa i plewu z tego forum! W końcu to DYRYGENT !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 28.05.04, 12:35 Gość portalu: :) napisał(a): > aha, a ja już myślałem, że po niższych też można tyle zabarabiać ;) Spokojnie, jak skończysz swoje policealne STUDIUM, pójdziesz na studia wyższe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chwalę się IP: *.pt-2.petrotel.pl 28.05.04, 13:36 Dyrygent (po studiach wyższych) napisał: >Spokojnie, jak skończysz swoje policealne STUDIUM, pójdziesz na studia >wyższe ;) dalej nie rozumiesz o co chodziło pracownikowi... pisz dalej, pokaż nam jaki jesteś wykształocony i błyskotliwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziak1 Re: Chwalę się 28.05.04, 12:02 dyrygent napisał: > Dostałem podwyżke i moje zarobki do ręki przekroczyły 6000 zl. > Dziś to opije. >No to gratuluję! Gratuluję skromności!!! Jaki skromny ! Takich co zarabiają pow. 6 jest na pęczki w W-wie. A w/g stereotypu warszawka to oszołomy i snoby!!! Stereotyp OBALONY ! Tyle tylko, że większa część z nich nie chwali się publicznie. Tak do końca nie jestem przekonany, że twoj pracodawca Cię dobrze zna. Może gdyby poczytał twoje opinnie "tryskające intelektem" na tym forum to dostał byś 10-chę. Więc staraj się dalej "MOCZO"!!!!!! Wyślij szefowi link do forum. Następna podwyżka czeka !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 28.05.04, 12:06 mlodziak1 napisał: > >No to gratuluję! Gratuluję skromności!!! Jaki skromny ! Takich co zarabiają > pow. 6 jest na pęczki w W-wie. No i co z tego? Co mnie to obchodzi? Ja się cieszę swoimi zarobkami a nie tych co na pęczki, plotkarzu. > A w/g stereotypu warszawka to oszołomy i > snoby!!! Stereotyp OBALONY ! > Tyle tylko, że większa część z nich nie chwali się publicznie. > Tak do końca nie jestem przekonany, że twoj pracodawca Cię dobrze zna. A kim Ty jesteś i co sobą reprezentujesz żeby oceniać mnie i mojego pracodawcę???? No kim??? >Może > gdyby poczytał twoje opinnie "tryskające intelektem" na tym forum to dostał byś > 10-chę. Więc staraj się dalej "MOCZO"!!!!!! Wyślij szefowi link do forum. > Następna podwyżka czeka !!!!! Młodziak? Raczej dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Chwalę się IP: *.plocman.pl 28.05.04, 12:15 po wakacjach konczy mi sie staz, jest jakis wolny etacik u Ciebie za trójeczkę? studia wyzsze// mgr(2lata zaoczne) inż.(3,5dzienne) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 28.05.04, 12:29 Gość portalu: pracownik napisał(a): > po wakacjach konczy mi sie staz, jest jakis wolny etacik u Ciebie za trójeczkę? > studia wyzsze// mgr(2lata zaoczne) inż.(3,5dzienne) Dobrze kombinujesz! :-) Niestety, takiego etaciku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypek Takiej firmy z tym pracownikiem za 6 tyś też IP: 213.25.91.* 04.06.04, 12:09 nie, jak i tego etaciku nie ma. Ludzie, gość z taka kasą ma klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_siffredi Re: Chwalę się 28.05.04, 13:43 ty dyrygient jak masz szesc tysi to musisz zrobic miesiecznie 1200 lasek - 6000/5pln=1200. Dlatego mam pytanie kiedy masz czas na pisanie na forum, czy też robisz to z członkiem jakiegos gościa w ustach ?? A co do twojej celiki to ten stary złom to typowy gey-car. Więc idż się podniecać gdzie indziej najlepiej, do kolegów, do piaskownicy. P.S. Studia wyższe. Sorry ale nie słyszałem o studiach niższych. Tylko debil może takie rzeczy pisać. Ponadto czytaj ze zrozumieniem, jak ktoś sie ciebie pytał jakie studia kończyłeś to chodziło mu o kierunek studiów(rodzaj studiów). www.ryano.net/iraq/?1124854 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Chwalę się IP: *.plocman.pl 28.05.04, 14:34 ale czemu zaraz tak obcesowo?? hee Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_siffredi Re: Chwalę się 28.05.04, 14:40 Gość portalu: pracownik napisał(a): > ale czemu zaraz tak obcesowo?? hee bo się zdenerwowałem, tego gościa się nie da "czytać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Chwalę się IP: *.plocman.pl 28.05.04, 15:01 koleś jest inteligentny i zarazem bogaty a to sie nie czesto spotyka teraz. Ludzie inteligentni sa raczej biedni niz bogaci a prostaki,cwaniaki przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Chwalę się 28.05.04, 15:19 Gość portalu: pracownik napisał(a): > koleś jest inteligentny buahaha > i zarazem bogaty a to sie nie czesto spotyka teraz. a ja mam wille w Slupnie, dwa mercedesy i konto na Kajmanach - tez jestem bogaty? > Ludzie inteligentni sa raczej biedni niz bogaci a prostaki,cwaniaki przy kasie. sluchaj, dyrygencki kumplu... mozesz mu trzymac paluszek w pupce i nim krecic, podlizujac sie bezwstydnie, ale przynajmniej sie nie osmieszaj... Odpowiedz Link Zgłoś
karal00x Re: Chwalę się 28.05.04, 16:03 Gość portalu: pracownik napisał(a): > koleś jest inteligentny i zarazem bogaty a to sie nie czesto spotyka teraz. > Ludzie inteligentni sa raczej biedni niz bogaci a prostaki,cwaniaki przy kasie. nie byłoby lepiej tak?: >koleś jest inteligentny, piękny i zarazem bogaty a to sie nie czesto spotyka >teraz. >Ludzie inteligentni i piękni sa raczej biedni niz bogaci a prostaki,cwaniaki >przy kasie. > >to ja śpiewałem - Jarząbek pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 28.05.04, 16:05 rocco_siffredi napisał: > bo się zdenerwowałem, tego gościa się nie da "czytać" Tylko nie zwal kupy w majtki, bo zdaje się ze to uwielbiasz. Nie chcesz, nie czytaj. Możesz zboczeńcu wygasić mój nick. Twoje obsrane próby cenzurowania obchodzą mnie tyle co i ty. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_siffredi Re: Chwalę się 28.05.04, 16:08 dyrygent napisał: > rocco_siffredi napisał: > > > bo się zdenerwowałem, tego gościa się nie da "czytać" > > Tylko nie zwal kupy w majtki, bo zdaje się ze to uwielbiasz. > Nie chcesz, nie czytaj. Możesz zboczeńcu wygasić mój nick. Twoje obsrane próby > cenzurowania obchodzą mnie tyle co i ty. > jak cię nie obchodzą to co się tak zdrzaźniłeś ???? nie denerwuj się bo jeszcze ci batuta nie przygra i nawet jak wyrwiesz jakąś tłustą dupę na ten japoński szmelc to będziesz musiał sie wspomóc językiem albo paluchem:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Podsumowanie 28.05.04, 16:09 Tytuł wątku był jasny "Chwalę się". Jednak trolle nie potrafią czytać. Wyszła małomiasteczkowa zawiść, zazdrość, wtórny prymitywizm. Mimo wszystko życzę Wam wszystkim takich zarobków i więcej optymizmu. A teraz pocałujcie mnie yntelygenci w cztery litery bo idę zabalować. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_siffredi Re: Podsumowanie 28.05.04, 16:11 dyrygent napisał: > Tytuł wątku był jasny "Chwalę się". Jednak trolle nie potrafią czytać. Wyszła > małomiasteczkowa zawiść, zazdrość, wtórny prymitywizm. Mimo wszystko życzę Wam > wszystkim takich zarobków i więcej optymizmu. A teraz pocałujcie mnie > yntelygenci w cztery litery bo idę zabalować. i nie wracaj narcyzo-onanie Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Podsumowanie 28.05.04, 16:18 rocco_siffredi napisał: > i nie wracaj narcyzo-onanie Mimo że "tfe" słownictwo jest wyszukane, znaczysz tak mało, że nie ty będziesz decydował czy wróce czy nie, zboczeńcu. Pa "tygrysie" buahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Chwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 09:19 Drogi dyrygencie tytuł twojego wątku powinien brzmieć raczej "marzę sobię". Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby człowiek na stanowisku dyrektorskim i podobno po "wyższych" studiach zajmował się wypisywaniem takich bredni na forum. Twoje kompleksy jak również prostactwo widać z daleka, no ale jesli w ten sposób się dowartościowujesz... No ale jeśli przez przypadek to co piszesz jest prawdą to szczerze współczuję twojemu szefowi. Chwalę się... marzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 29.05.04, 09:34 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Drogi dyrygencie tytuł twojego wątku powinien brzmieć raczej "marzę sobię". Jak Ty bys go założył, to możesz sobie tytułować jak chcesz. > Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby człowiek na stanowisku dyrektorskim i > podobno po "wyższych" studiach zajmował się wypisywaniem takich bredni na forum > . Och, kolejny nie znający terminu "studia wyższe". Jedna rada licealisto -> zaloguj się, wtedy możesz wygasić login "dyrygent" i nie będziesz czytał bredni. Takie to trudne? Poproś panią od informatyki, pomoże. > Twoje kompleksy jak również prostactwo widać z daleka, no ale jesli w ten > sposób się dowartościowujesz... To co Ty widzisz, to mam w (domyśl się gdzie). Niczym się nie dowartościowuje bo nie musze. 6000 to nie są kosmiczne pieniądze, jeśli tego nie rozumiesz to jesteś: a) dziadem b) zawistnym, złośliwym śmiesznym człowieczkiem. Ja sądzę że jedno i drugie. > No ale jeśli przez przypadek to co piszesz jest prawdą to szczerze współczuję > twojemu szefowi. Śmieszny jesteś licealisto. > Chwalę się... marzeniami Fajnie, ja zarobkami. PROSBA DO WSZYSTKICH: zanim jakiś kolejny pajac zacznie wydziwiać na moje zarobki, mojego szefa to niech najpierw przeczyta podsumowanie. Ps. Forum na kaca pomaga, buahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Chwalę się IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 10:33 gość sobie pisze co pisze, a wy , banda zaslinionych oslow, malo sie nie posracie zeby tylko komus dogryzc. Nawet jesli nie ma takich zarobkow to co to wszystko zmienia? nic, bo wy juz z siebie zrobiliscie zawistnych kretynow. A tak szczerze, to ma ktos z was wiecej niz 20lat? Ja na to forum zagladam jak mi sie nudzi w pracy i wlasnie czytam takich pajacow jak ich skreca gdy ktos ma lepiej od nich, nawet wirtualnie. TO JEST FORUM-TU KAZDY JEST TYM KIM CHCE BYC! moze i ty jeden z drugim napisz jaki masz rower, jaki komp i tez sobie zaraz znajdziesz wroga ze napewno masz...ale wielkie gowno, napewno znajdzie sie taki ktory nie uwierzy w wasze "przechwalki". Ja mam wlasny samochod, motocykl, fajny rower, kiepski komputer, telewizor 32", platforme C+ z podstawowym pakietem, dvd stacjonarne, aparat cyfrowy za 1400zł, kamere ale nie cyfrową, hmmm i chyba juz nic z rzeczy o niczym nie swiadczacych. a moze tylko klamie? chodzi mi o to, ze nie ma co brac do siebie wszystkiego co jest napisane, ja na forum nie dogryzam nikomu, nawet jak podejrzewam, ze ktos ściemnia na maxa to jak juz mam ochote cos napisac to rownie smiesznego. Wyzej napisalem ze 3tys mnie bedzie satysfakcjonowac, obecnie wydaje wiecej na oplaty, paliwo, raty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Chwalę się 29.05.04, 12:48 Gość portalu: pracownik napisał(a): > gość sobie pisze co pisze, a wy, banda zaslinionych oslow, malo sie nie > posracie zeby tylko komus dogryzc. > Nawet jesli nie ma takich zarobkow to co to wszystko zmienia? nic, bo wy juz z > siebie zrobiliscie zawistnych kretynow. to zmienia, ze ten czlowiek obraza kazdego, kto wda sie z nim w dyskusje, nie przebierajac w slowach i kulturze - to wystarczy, by narobic sobie wrogow, ktorzy beda go tepic w kazdym watku... uwazam, ze w pelni sobie na to zasluzyl; nawarzyl piwa, to niech je teraz pije... > A tak szczerze, to ma ktos z was wiecej niz 20lat? a kogo to obchodzi? jak to zweryfikujesz? zreszta i tak juz tu wszystkich zakfalifikowales jako "bande zaslinionych oslow" - gratuluje obycia, swoja droga... > TO JEST FORUM-TU KAZDY JEST TYM KIM CHCE BYC! buahaha > chodzi mi o to, ze nie ma co brac do siebie wszystkiego co jest napisane, ja na znaczy, gdy mnie ktos obraza, mam nadstawic drugi policzek? sorry winetou, jestem ateista i nie wierze w to mambo-dzambo :D Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent trafiłeś w sedno 29.05.04, 21:26 W sumie chodziło mi o to, żeby sprawdzić reakcję tych forumowych cfuniaczków. Okazało się po raz kolejny - zawiść, zazdrość, bluzgi, kretynizm. Żeby było ciekawiej reagują tak samo na post o 6000 jak i jakiegoś gościa o tanim aparacie. Tych ludzi po prostu wkur... że ktoś jest zadowolony i nie ma problemów. Czołowy szeryf forum błyszczący "górskim" humorem (o zgrozo) nie potrafi śmiać się sam z siebie. buahahahaah pozdrawiam Ciebie pracownik i życze jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 23:07 bo masz swoja firme pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długopisem Sympatyczny ten Dyrygent IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 11:16 Gratuluję. Z punktu widzenia jednostki (Dyrygenta) sukces, nic tylko brać przykład. Gdyby tak inni odnosili podobne sukcesy to byłoby świetnie. Niestety w przyrodzie nic nie ginie. Skoro Dyrygent zarabia znacznie powyżej średniej krajowej a nawet jej wielkorotności to w to miejsce kilka innych osób będzie musiało zarobić mniej. W Polsce to już przestało dziwić. Bogatym się dokłada a biednym zabiera. W naszym kraju mamy coraz więcej bogatych, ale w to samo miejsce kilkakrotnie więcej bogatych. Zanik klasy średniej. Mimo wszystko, gratuluję jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Sympatyczny ten Dyrygent 29.05.04, 21:19 Gość portalu: długopisem napisał(a): > Mimo wszystko, gratuluję jeszcze raz. Dziękuję. Wzajemnie życzę jak najlepszych zarobków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Nie masz czym zasrańcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 13:56 6000 rocznie to żadna rewelacja, nawet jak na dyrektora z bożej łaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Nie masz czym zasrańcu IP: *.plocman.pl 31.05.04, 08:12 rocznie? heeee a nie pisalem, ze tu wiekszosc to osły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nie masz czym zasrańcu IP: *.pt-2.petrotel.pl 31.05.04, 08:53 łącznie z tobą?: w jednym liście napisałeś: >>>"JA OBECNIE ZARABIAM 450zł(staz z UP)-DO KIESZENI JUZ" trochę niżej: >>>"Wyzej napisalem ze 3tys mnie bedzie satysfakcjonowac, obecnie wydaje wiecej >>>na oplaty, paliwo, raty." no i kto tu jest osłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Nie masz czym zasrańcu IP: *.plocman.pl 31.05.04, 09:36 ty, bo nic nie zrozumiales. Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Nie masz czym zasrańcu 31.05.04, 10:29 sens twoich wypowiedzi jest taki, ze zarabiasz 450 zl, na oplaty wydajesz ponad 3 tysiace... zanim zaczniesz ganic ludzi za niezrozumienie tekstu, sprawdz, czy sam go nie pokopciles... Odpowiedz Link Zgłoś
dynygent Re: Nie masz czym zasrańcu 31.05.04, 11:39 w_starym_kinie napisał: > sens twoich wypowiedzi jest taki, ze zarabiasz 450 zl, na oplaty wydajesz ponad > 3 tysiace... > > zanim zaczniesz ganic ludzi za niezrozumienie tekstu, sprawdz, czy sam go nie > pokopciles... Daj spokój nie zazdrośniku , wracja do przedszkola, bawić się z innymi kolegami Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Nie masz czym zasrańcu 31.05.04, 12:04 ja? zazdroszcze? uwazam, ze chwalenie sie pieniedzmi swiadczy o # kompleksach # braku wychowania # chamskich korzeniach # potrzebie dowartosciowania (wynika z punktu 1) # aspiracjach do klasy 'biznesmenow', gdy jest sie na poziomie hurtownika w mokasynach i dresiku... Odpowiedz Link Zgłoś
dynygent Re: Nie masz czym zasrańcu 31.05.04, 12:06 w_starym_kinie napisał: > ja? > zazdroszcze? > > uwazam, ze chwalenie sie pieniedzmi swiadczy o > # kompleksach > # braku wychowania > # chamskich korzeniach > # potrzebie dowartosciowania (wynika z punktu 1) > # aspiracjach do klasy 'biznesmenow', gdy jest sie na poziomie hurtownika w > mokasynach i dresiku... ta ta tak piszesz tylko bo zazdroscisz, mondży ludzie by mi gratulowli a nie takie malomiasteczkowe ćfoki jak z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Nie masz czym zasrańcu 31.05.04, 12:06 dynygent napisała: a ty w jakich butach chodzisz, dynygencie? w abibasach? mike? rebook? Odpowiedz Link Zgłoś
dynygent Re: Nie masz czym zasrańcu 31.05.04, 12:08 w_starym_kinie napisał: > dynygent napisała: > > a ty w jakich butach chodzisz, dynygencie? > w abibasach? mike? rebook? Nie stać cię na dobre włoskie buty w których hodze, oczywiscie bbez skarpetek Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent DYNYGECIE w starym berecie 31.05.04, 12:11 Ależ jesteś pomysłowy, hahaha Kolejny półgłów. Jesteś zapewne duszą towarzystwa, buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dynygent Re: DYNYGECIE w starym berecie 31.05.04, 12:13 dyrygent napisał: > Ależ jesteś pomysłowy, hahaha > Kolejny półgłów. Jesteś zapewne duszą towarzystwa, buahaha > o co ci hodzi bracie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: DYNYGECIE w starym berecie 31.05.04, 12:17 dynygent napisała: > o co ci hodzi bracie ??? o to, że baw się dobrze zakładając nowe wątki, dopisując do innych, nieudaczny plagiatorku. żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
dynygent Re: DYNYGECIE w starym berecie 31.05.04, 12:23 dyrygent napisał: > dynygent napisała: > > > o co ci hodzi bracie ??? > > o to, że baw się dobrze zakładając nowe wątki, dopisując do innych, nieudaczny > plagiatorku. > żegnam o to dobre patrz tu:: Re: Piętnuję ogródki żywca Autor: dyrygent Data: 31.05.2004 12:19 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując w_starym_kinie napisał: > czasami nie potrafie sie powstrzymac, choc wiem, ze powinienem... przedwczesny wytrysk jest podobno uleczalny. trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: DYNYGECIE w starym berecie IP: *.plocman.pl 31.05.04, 12:44 to i ja coś na temat załaduje: ................................... Hippis wsiada do autobusu i zauwaza mloda i bardzo ladna zakonnice. Siada wiec kolo niej i pyta czy nie chciala by z nim uprawiac seksu? - Nie - odpowiada zakonnica - Jestem poslubiona Bogu. Wstaje i zmieszana wysiada na nastepnym przystanku. Kierowca autobusu, który slyszal cale zajscie odwraca sie i mówi: - Jesli naprawde chcesz sie z nia przespac to moge ci powiedziec jak. - Nawijaj - odpowiada hippis. - Ona codziennie chodzi o pólnocy na cmentarz na nocne modlitwy.Wystarczy, ze ubierzesz sie w biala szate z kapturem, obsypiesz brode fluorescencyjnym proszkiem, wyskoczysz znienacka i powiesz ze jestes Bogiem. Tak tez hippis zrobil. Przebral sie, wyskoczyl zza nagrobka i powiedzial, ze jest Bogiem i chce sie przespac z zakonnica. Zakonnica zgodzila sie bez gadania, ale poprosila, zeby byl to stosunek analny, bo musi ona pozostac dziewica. Hippis zgodzil sie, a gdy skonczyl zrzucil kaptur i krzyknął: - Ha, ha, jestem hippisem ! - Ha ha - krzyknęła zakonnica - jestem kierowcą autobusu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piknik Re: Chwalę się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:12 Szanowni: dyrygencie,dynygencie,rocco_siffredi,w_starym_kinie !Dzięki dzięki i jeszcze raz dzięki.Miałem chwilę w pracy i zajrzałem tu do Was.Dawno się tak nie ubawiłem!Serio! Jesteście fantastyczni!Uśmiałem sie jak norka z tych Waszych postów.Jesli nie usuną wątku, to będę tu jeszcze nieraz zaglądał. Na tę chwilę 50 postów na temat wypłaty jednego z kolesi! A jaka werwa i swada, nawet te obsrywania nie rażą za bardzo.Dyrygencie - jeśli będziesz jeszcze coś opijał (byle czymś dobrym!), daj znać - z przyjemnością się dołączę i to nie na sępa! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu i teraz Re: Chwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:48 zostań ministren resortu zdrowia, szczęścia oraz wszelkiej pomyślności.... bo mufiom rześ moczo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krabik Re: Chwalę się IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 19:39 No i co z tym teraz zrobisz? Moze sobie dom wreszcie pomalujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverbombowy Re: Chwalę się IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 22:30 fajny temat Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Chwalę się 03.06.04, 22:30 Gość portalu: Krabik napisał(a): > No i co z tym teraz zrobisz? To zależy jaki będę miał kaprys. > Moze sobie dom wreszcie pomalujesz? Nie Twój interes. Poza tym nie blefuj czy moje mieszkanie wymaga malowania [ostatnio jak przylazłeś po puszki po piwie było ciemno]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krabik Re: Chwalę się IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 11:38 Dobrze widziałem, ze nie jest pomalowane, bo ostatnia puszkę musiałem wyciagać spod ciebie, bo lezałes zachlany jak swinia pod smietnikiem. No i ten smietniczek jakis taki obdrapany się wydawał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krabik Re: Chwalę się IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 10:11 Oj, przepraszam Dyrygencie, zawstydziłem cie zdradzając twój największy sekret:) Teraz juz przetsanie się do mnie odzywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kufel i sex Re: Chwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:38 Chwalisz się, że jesteś ciotą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala i as Re: Chwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:46 przeczytałem uważnie i co? Nikt nie pisze żeś maczo!!!!!!!! piszą, żeś ciota! Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: Chwalę się 22.06.04, 22:07 Gość portalu: Ala i as napisał(a): > przeczytałem uważnie i co? Nikt nie pisze żeś maczo!!!!!!!! > piszą, żeś ciota! ja napisze że jesteś cipa tchórzliwa, buehehehe, teraz jak gościa nie widać dopiero nabrałeś odwagi cipo, buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala i As Re: Chwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 12:52 też jesteś prosty....jak twój koleś..........nie mów za kogoś - mów za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś