Dodaj do ulubionych

QUADY Płock

03.02.12, 16:28
Witam mam pytanie dotyczące czy byli by chętni aby skorzystać z wypożyczalni quadów crosów itd
Z miejscem na pojeżdżawkę. i wyszalenie się troszkę poza miastem.
Planuje otworzyć taką działalność ale nie wiem czy będą chętni w Płocku na takie coś

Obserwuj wątek
    • Gość: bicycle + łódka Re: QUADY Płock IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 16:38
      na mnie nie licz - wolę rower, żagle, spokój i CISZĘ z dala od hałaśliwej hałastry.
      • Gość: alfa Re: QUADY Płock IP: *.centertel.pl 03.02.12, 17:32
        A na mnie tak. Quady mnie nie interesują zupełnie. Motocykle jak najbardziej. Tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak bardzo są takie motocykle eksploatowane......
        • Gość: podsumowanie Re: QUADY Płock IP: *.c156.petrotel.pl 03.02.12, 17:39
          tak ale tylko z mozliwoscia samodzielnego wyjazdu po za ten teren
    • Gość: mlody Re: QUADY Płock IP: *.023.c66.petrotel.pl 10.04.13, 09:34
      jak najbardziej sam jako młody chłopak nie moge znalezc zadnej rozrywki w płocku oprócz gokartów które są drogie i nudne po 15 minutach jazdy
    • Gość: majy Re: QUADY Płock IP: 217.153.72.* 11.04.13, 17:26
      Czasami tak, bywa, ale poza quadami jest jeszcze wiele ciekawych sposobów aktywności, a w sportach ekstremalnych jest z czego wybierać.
      • Gość: qua Re: QUADY Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 14:24
        quady najwyrazniej są ulubioną rozrywką idiotów , jeszcze nie widziałem jakiegoś normalnego na quadzie , same przygłupy , łyse karki , gó...arze i inne tałatajstwo .

podobnie jest z łodkami - żagle - normalni ale już jak motorówka to przeważnie przygłup , jak skuter wodny to na 100 % przygłup

sporty zimowe - narty - normalni , narty bez kijków -już gorzej z rozumem, deska- sporo przygłupów

motocykle - chopper-normalni , szlifierka - przygłupy

tenis- normalni, piłka nożna - przygłupy
        brydż - normalni , poker- przygłupy
        spadochroniarstwo - normalni , bunjee jumping- kretyni

rajdy -normalni , wyscigi na 1/4 -idioci , drift - kompletni idioci

pormuła I - normalni , nascar- debile

tak to jakoś jest , nie ?!
        • Gość: aqua Re: QUADY Płock IP: *.haye.cable.virginmedia.com 14.04.13, 00:01
          internet tez maja przyglupy jak wyzej
          • Gość: dodo Re: QUADY Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 11:02
            neostrada - normalni , virginmedia -przygłupy
            • Gość: ups Re: QUADY Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 18:55
              jezdzenie na quadzie to jest sport ekstremalny ale dla małych fiutków i dla debili , zresztą dla małych fiutków i debili wszystko jest ekstremalne buahahahahahaha. Barany !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka