Dodaj do ulubionych

Cubus W Galerii Mosty

07.03.12, 12:03
"W Płocku sklep zacznie funkcjonować od 2012 po otwarciu I piętra Galerii. Będzie zajmował lokal o wielkości 730 m.kw."

www.dionizy.pl/2011/10/18/trzy-sklepy-cubus-w-centrach-atrium/
Ciekawe kiedy zostanie otwarte pierwsze piętro Mostów i kto dołączy do Cubusa jeśli chodzi o najemców.
Obserwuj wątek
    • adamekk45 Re: Cubus W Galerii Mosty 07.03.12, 17:57
      woow. bardzo się cieszę! mam nadzieję, że otworzy się w Mostach jeszcze trochę sklepów i handel troszkę się przeniesie z Podolszyc. jeszcze Bersha w Mostach i OK ;-)
    • lolekanabolek Re: Cubus W Galerii Mosty 09.03.12, 09:04
      "Galeria Atrium Mosty w Płocku jest doskonale połączona z centrum miasta. Wśród najemców znajdują się m.in.: delikatesy Piotr i Paweł, Reserved, H&M i Rossman. Dodatkowym walorem Galerii jest bezpośrednie sąsiedztwo Centrum Handlowego Atrium, z którym tworzy duży kompleks handlowo-usługowy. "

To H&M jest w mostach?? Od kiedy?? Czy też może pojawi się wraz z Cubusem??
      • adamekk45 Re: Cubus W Galerii Mosty 12.03.12, 15:16
        atrium-mosty.pl/pl/o-nas
        czyli będzie coś więcej niż CUBUS ; )
        • pijzemna Re: Cubus W Galerii Mosty 13.03.12, 01:18
          ja natomiast słyszałem o siłowni PURE w Mostach.
          • adamekk45 Re: Cubus W Galerii Mosty 13.03.12, 19:09
            ja w grudniu usłyszałem, że ma być także SMYK. ale uznałem to za zwykłą plotkę. teraz myślę, że jednak się pojawi.
          • jazmin2 Re: Cubus W Galerii Mosty 22.04.12, 13:07
            tez słyszałem o tym ze ma byc PURE w mostach , czy moze ktoś slyszłał wiecej na ten temat , kiedy np otworza go
            • lolekanabolek Re: Cubus W Galerii Mosty 23.04.12, 09:01
              jazmin2 napisał(a):

> tez słyszałem o tym ze ma byc PURE w mostach , czy moze ktoś slyszłał wiecej na
              > ten temat , kiedy np otworza go

ja też słyszałem, że miał być, a potem słyszałem, że nie będzie, bo podobno galeria mosty mają za słaby strop na pure
              ile w tym prawdy, ile plotki to nie wiem
        • konrad_wp Re: Cubus W Galerii Mosty 16.03.12, 18:21
          Rozumiem że chodzi o to enigmatyczne słowo "rozbudowa" w roku 2012? No cóż, dziwić się nie można, mają kupę miejsca tak naprawdę niewykorzystanego. Zysków z tego mają zero a koszty na pewno ponoszą. Smyk i Cubus jak najbardziej, oby tylko nie dublować sieci z Wisły/Mazovii. Niech będzie w tym mieście jakiś wybór w galeriach.
          • adamekk45 Re: Cubus W Galerii Mosty 28.05.12, 20:57
            dzisiaj byłem w mostach. na górze koło schodów obok SWISS coś robią. słychać było te różne urządzenia. kątem oka można było zobaczyć, że to w przyszłym sklepie.
    • wislak2401 Re: Cubus W Galerii Mosty 29.05.12, 07:57
      Troche informacji na temat otwarcia I poziomu galerii
      www.retailnet.pl/Wspolna/Wiadomosci/2012/Maj/22/Atrium-Real-Estate-.aspx
      • dj.rasti Re: Cubus W Galerii Mosty 29.05.12, 22:43
        No to już niedługo z tego co tutaj napisali, ciekawe jakie sklepy nam dojdą.
      • konrad_wp Re: Cubus W Galerii Mosty 30.05.12, 13:18
        Wzrost powierzchni prawie dwukrotny. Nieźle :-) Trzeba ostrożnie liczyć że jakieś 25-30 punktów otworzą.
        • wislak2401 Nowy Salon Optyczny Essilor w Atrium Mosty 07.06.12, 13:33
          "Od połowy czerwca w Atrium Płock będzie czynny salon optyczny Essilor. Nowy najemca wynajął lokal o wielkości 88,1 mkw."

Więcej na: www.propertynews.pl/centra-handlowe/atrium-pozyskuje-nowych-najemcow-do-swoich-galerii-handlowych,9570.html
          • adamekk45 Re: Nowy Salon Optyczny Essilor w Atrium Mosty 11.06.12, 10:49
            PURE będzie.
            otworzy się około październik/listopad.
            • stuntman Re: Nowy Salon Optyczny Essilor w Atrium Mosty 18.06.12, 17:11
              "Rekrutacja" klienteli do Pure zaczęła się już teraz (w samych Mostach).
              Oprócz tego zmienione zostało logo z "Galeria Mosty" na "Atrum Mosty".
            • adi-9401 Re: Nowy Salon Optyczny Essilor w Atrium Mosty 17.07.12, 10:42
              Otwarcie Pure za 71 dni, czyli 25 września.
              Tekst linka
              Czyli piętro otworzą w II połowie września...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka