Gość: Tam-tam IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 09:24 Niestety o co najmniej 25 lat za późno. Niech mu jednak niewdzięcznikowi polska ziemia lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Zmarł Jacek Kuroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 09:55 A Ty się chyba w ogóle niepotrzebnie urodziłeś, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Zmarł Jacek Kuroń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 09:59 Szkoda człowieka. Ale jak by tyle nie pił gorzałki to jeszcze pewnie by żył. On był nałogowym alkoholikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsar Re: Zmarł Jacek Kuroń IP: 193.0.117.* 17.06.04, 10:14 Nie lubie troli, ale co mi tam. Wytlumacz mi prosze jak mozna byc alkoholikiem nienalogowym, bo mnie to zafrapowalo :P Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny1 Re: Zmarł Jacek Kuroń 17.06.04, 10:22 Jacek Kuroń nie był alkoholikiem, jego nałogiem było palenie papierosów. To był prawdziwy CZŁOWIEK, kochał ludzi. Niestety jak każdy szlachetny gatunek atakowały go zewsząd zwykłe ksenofobiczne chwasty. Już wpełzają na jego grób. Śmierć wyzwoliła go z wielkiego cierpienia, które było skutkiem cięzkiej choroby. A jednak żal, że nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górol Re: Zmarł Jacek Kuroń IP: 212.244.82.* 17.06.04, 13:44 Podpisuję się pod tymi słowami. Kuroń był i jest wielki. Niezależnie od polityki, brakuje mi takich ludzi jak on na codzień. Pozostanie w mojej pamięci jako CZŁOWIEK a takich ostatnio jest mało w naszym ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Zmarł Jacek Kuroń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 18:14 Pewnie że szkoda człowieka. Czy był wielki to historia oceni. Napewno za dużo palił i pił. I to przyspieszylo jego zejście z tego świata. A mógł jeszcze żyć. Ja tylko tyle na Jacka temat. Nie rozumiem dlaczego jestem atakowany. Przecież ja piszę tylko prawdę o Jacku Kuroniu. Odpowiedz Link Zgłoś
berz Re: Zmarł Jacek Kuroń 18.06.04, 07:26 Nie ma najmniejszej wątpliwości co do werdyktu historii.Za dużo palił- fakt.Ale co do picia to mieścił się w normie.Za to tacy jak Ty- nie wiadomo dlaczego- zarzucacie mu nadużywanie wódeczki.Nie znałeś Go,bo gdybyś znał nie wypisywałbyś takich bredni zasłyszanych od innych.Zadbano o to znacznie wcześniej i wiadomo przez jakie służby aby noszony przez niego termos był dowodem na Jackowe nieumiarkowanie w piciu. Nie kontynuuj tej skurwysyńskiej legendy i wybacz zbyt dosadne słownictwo,ale z tego rodzaju plotą należy walczyć ogniem i żelazem. Nie piszesz prawdy-może nieświadomie-w przeciwieństwie do Ciebie trochę Go znałem. Znasz prawdę o Jacku Kuroniu?On swoich wieloletnich przyjaciół ciągle zaskakiwał,a Ty znasz prawdę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trolica Re: Zmarł Jacek Kuroń IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 10:40 Mieścił się w normie innych pijaków, niezaprzeczalnie. Był tylko o tyle porządniejszy od innych swoich znajomych, że mówił tak : tak prawda, jestem żydem, ale może tylko dlatego że był zawsze pod wpływem. Odpowiedz Link Zgłoś
berz Re: Zmarł Jacek Kuroń 18.06.04, 12:58 Głupstwa piszesz Trollico,takie Bóg wi co. A pisząc tak marnie mieścisz się w normie troli. Nizaprzeczalnie. Odpowiedz Link Zgłoś