Gość: mjs IP: 217.97.163.* 27.11.01, 13:00 Szukam opisu WSZYSTKICH polskich tablic rejestracyjnych. (zwlaszcza chodzi mi o "Ux nnnnnn" - wojskowe i o "Hxx xnnn" - MSW) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Joasia Re: Tablice rejestracyjne IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.01, 13:14 www.netcad.cnet.pl/tablice/ w wyszukiwarce www.google.com znalazlam pod haslem "Tablice rejestracyjne" ponad 2.000 stron Link Zgłoś
Gość: mjs Re: Tablice rejestracyjne IP: 217.97.163.* 27.11.01, 14:32 To moze konkretniej : jaki jest podzial tablic rejestracyjnych wojskowych (druga literka) - bo nie sa one przydzielane kolejno jakie tablice maja: Policja (w zaleznosci od wojewodztwa): typu: HPB -Dolny Slask, HPU - Wielkopolska bodajze Straz granicza Hxx? Dlaczego niektore powiaty wydaja nielegalne tablice np. ziemski walbrzyski (DBADnnn)? Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Tablice rejestracyjne IP: *.abo.wanadoo.fr 28.11.01, 08:48 Pracujesz dla GRU czy FSB? pozdr. R Link Zgłoś
Gość: mjs Re: Tablice rejestracyjne IP: 217.97.163.* 28.11.01, 11:30 Gość portalu: Ryszard napisał(a): > Pracujesz dla GRU czy FSB? pozdr. R Nie. dla Mossadu :-) Tak swoja droga "czarne" tablice MO i wojskowe tez sa ciekawe, jak przydzielano do nich literki i na jakiej podstawie jeden byl MOS, inny MOK, a inny MOA, ze o UHO, UKO nie wspmomne... :-) pozdr. mjs Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Tablice rejestracyjne IP: *.proxy.aol.com 29.11.01, 06:27 W USA mozna miec prywatna tablice rejestracyjna - Ja np mam SHNJ czyli litery imion mojej rodziny.Cztery osoby i cztery litery...... Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Tablice rejestracyjne IP: *.deu.dupont.com 29.11.01, 10:58 W Polsce tez mozna, wbrew pozorom, ale to chyba nie jest tematem tego watku... pzdr Link Zgłoś
Gość: PTee Re: Tablice rejestracyjne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 17:10 www.mswia.gov.pl/prawo/prawo_89_2000.html A z tego, co wieść gminna niesie, sposób przydziału numerków rejestracyjnych na poszczególne powiaty stanowi tajemnicę. Link Zgłoś
civic_vtec Re: Tablice rejestracyjne 30.11.01, 17:47 Gość portalu: PTee napisał(a): > A z tego, co wieść gminna niesie, sposób przydziału numerków rejestracyjnych na > poszczególne powiaty stanowi tajemnicę. A to nie idzie na żywioł, losowo, czyli bez ustalonej procedury? To byłby dopiero sposób na utajnienie! Pozdrawiam Vtec Link Zgłoś