Dodaj do ulubionych

Nowa numeracja bloków PSM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:46
Ciekawe ile jest klatek w blokach PSM? Ktoś nieźle zarobi. A my będziemy za
to płacić plus rachunki za prąd bo niektóre te lampki świecą się też w dzień.
Wystarczy że się zrobi ciemniej. Jak spółdzielnia nie ma co robić z
pieniedzmi to niech obniży opłaty zamiast urzadzać na nasz koszt fajerwerki.
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Nowa numeracja bloków PSM IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 23:13
      Po co numery klatek , jak każdy analfabeta umie liczyć do ośmiu ,bo chyba żaden
      budunek nie ma ich więcej .Lepiej napiszcie "od - do " numery mieszkań w
      poszczególnych klatkach .A poza tym wypadałoby ,żeby zarząd zapytał jednak
      swoich pracodawców tj. członków spółdzielni , czy taki pomysł i za takie
      pieniądze im odpowiada .Najwyższy czas chyba ,żeby ludzie zrozumieli , że
      spółdzielnia to nie prezesi i rada , lecz właśnie oni , członkowie tej
      spółdzielni .Wygoda dla obcych za pieniądze moje ,to ja dziękuję , a pijaki
      niech śpią na wycieraczkach ,jak nie potrafią trafić do domu.
    • Gość: lokator Nowa numeracja bloków PSM IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.07.04, 09:46
      Oznaczenie bloków to świetny pomysł,gratuluję, ale czy kolejność tego typu
      inwestycji nie powinna byc nieco inna? niektóre klatki schodowe w blokach PSM
      straszą swoim wyglądem, domofony ciągle się psują, a w piwnicach mieszkają
      pchełki, może zacznijmy od takich spraw droga spółdzielnio!
      • Gość: mieszkanka Re: Nowa numeracja bloków PSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:14
        Rok temu wykonano remont klatek w moim bloku ( o jakości wykonania lepiej nie
        mówić). A teraz co robią? liczniki gazu są wyprowadzane na klatki. Lamperie
        osmolone od spawania , dziury w podłodze i ścianach. Nie wspomnę o dodatkowej
        ozdobie w postaci rurki biegnącej przez połowę mieszkania.Po pierwsze inna
        kolejność robót ,kto planuje te prace?.Po drugie mi licznik nie przeszkadzał
        tyle lat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka