nurikona 06.04.14, 15:15 znalazłam info o dobrym krześle miał ktoś z Was takie? chcę kupić dzieciakowi i nie wiem czy się opłaca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobre krzesło Re: dobre krzesło IP: *.071.c90.petrotel.pl 07.04.14, 22:49 czy dzieciak jest grzeczny?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brusmarks Re: dobre krzesło IP: *.162.c88.petrotel.pl 08.04.14, 12:26 dobre krzesło a właściwie stołek to taki który dobrze trzyma się d...py nawet po zapodaniu w nią mocnego kopa, podobno w posiadaniu takich mebli jest płocki magistrat Odpowiedz Link Zgłoś
nurikona Re: dobre krzesło 09.04.14, 10:19 dziecko jest grzeczne, ale nie wiem czy chodzi o takie krzesła z magistratu;) nie była tam, chodzi o takie dobre krzesło tak specjalnie wyprofilowane żeby kręgosłup zmuszać do prawidłowej pozycji, nie pamiętam tylko jak się ta firma nazywała ??koleżanka mi mówiła że jest z Płocka jak ktoś ma takie to napiszcie czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magistrat ma Re: dobre krzesło IP: *.071.c90.petrotel.pl 09.04.14, 10:55 takie krzesła ma magistrat.Proszę ich zapytać gdzie się zaopatrują.Kręgosłup nie musi być dobrze ułożony.Morale nie jest ważne.Niech się dzieciak dobrze usadzi.To się liczy.Niech zacznie od roznoszenia wyborczych ulotek.Potem i dobre krzesło się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurikona Re: dobre krzesło 09.04.14, 13:48 ale mi chodzi o mebel dbający o dobrą postawę dzieciaka a nie ciepłą posadkę w magistracie, na Boga on nie ma nawet 15 lat:)oczekuję poważnych odpowiedzi, autor postu rozumiem jest cięty na płocki magistrat.... Odpowiedz Link Zgłoś
lolekanabolek Re: dobre krzesło 10.04.14, 09:04 nurikona napisała: > ale mi chodzi o mebel dbający o dobrą postawę dzieciaka a nie ciepłą posadkę w > magistracie, na Boga on nie ma nawet 15 lat:)oczekuję poważnych odpowiedzi, aut > or postu rozumiem jest cięty na płocki magistrat.... aż tak ciężko google użyć?? www.entelo.pl/pl/kontakt.html krzesła też można kupić w stolmax na Mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurikona Re: dobre krzesło IP: *.183.234.228.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.04.14, 18:07 umiem używać google i na tę stronę entelo tez trafiłam chodzi mi o opinie mam a nie producenta:) te już czytałam Odpowiedz Link Zgłoś