Gość: Mock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 02:11 Zdaję sobie sprawę z tego, że łatwo jest krytykować, narzekać itd itp, jednakże... jesli płocki automobilklub zorganizowałby rajd amatorski, to ja sie chętnie zgłoszę na uczestnika:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michu Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.08.04, 14:14 no i ja tez!!!! tylko wroce zza morza:))) pozdrawiam Dudi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moćk Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 17:51 To prędko wracaj, chętnie przysmażę opony gdy będziesz stał za mną;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rally Team Extream Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.c153.petrotel.pl 30.08.04, 11:31 I ja!!! I kilku miich kumpli z pewnością też!!! Potrzebna tylko dobra reklama i chętnych będzie wystarczająco i nie tylko z Płocka. Niechby ten rajd miał być jutro, bo jak w najbliższym czasie gdzieś nie wystartuje to mi głowa odpadnie ;) Proszę, proszę zróbcie rajd :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:35 Zawsze jest tylu chętnych.... tylko że jak ostatnio zorganizowany był rajd to wystartowały 4 załogi z Płocka. Więcej było nas sędziów niż startujących ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoniN Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.c153.petrotel.pl 30.08.04, 11:58 O poprzednim rajdzie dowiedziałem się od kumpla w sobotę po południu jak już było po ptakach. Nie często słucham płockiego radia, więc skąd miałem się o nim dowiedzieć? A wystartowałbym bankowo i jeszcze kumpla z wa-wy ściągnął. Prenumeruję WRC i kiedyś widywałem tam informcje o Płockich imprezach w rubryce o tym, co będzie się działo. Ostatnio nic a nic. I przede wszystkim trzeba podziałać jakoś na tych "królów szos", co tylko przechwalać się potrafią albo deptać w pedał na prostej na terminalu na przykład, żeby pokazali co potrafią, kiedy trzeba jeszcze kręcić fajerą :) A jest ich przecież trochę :) To potencjalni chętni uczestnicy rajdu, tylko trzeba jakoś ich zachęcić, że to nie takie trudne :) Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:53 Ci co 'deptaja' na terminalu w ostatnich 2 kjs'ach tez startowali ;) Pierwszy nie poszedl zbyt dobrze, drugi lepiej (zarznal sie silnik - sam ;]). A poki co, ze wzgledu na to, ze nie slychac nic o zadnym kjsie w Plocku zapraszam w Pazdzierniku do Wloclawka bo tam bedzie kjsik no i z opisow znajomych zalujcie, ze nie byliscie na Brodnicy, tylko ze tam bez plyty pod silnik nie ma co w ogole przyjezdzac :) Evil&Frytol Rally Team tym razem takze zaskocza, evil siedzi w garazu i dlubie w nowym silniku do kapsla, zdradzic moge tyle, ze juz nie wystapimy w klasie I a pojedziemy razem z cc900 ;) pozdrawiam frytol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoniN Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.c153.petrotel.pl 07.09.04, 14:05 A w Brodnicy było super!!! Takie KJS'y to jest to :) I faktycznie bez płyty pod silnikiem to można pojechać, ale trybem wycieczkowych ;) Zapraszam na stone: 309rallyteam.pl :) No i dobrze mieć oponki na szuter :) i na asfalt też :) najlepiej jakiś serwis - co na tej imprezie jest normą :) Takie małe Mistrzostwa Polski w KJS :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 206RallyTeam Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.c153.petrotel.pl 30.08.04, 11:42 Dobry pomysł! Myślę, że warto byloby zorganizować taki rajd szczególnie teraz, gdy jest jeszcze ciepło i słonecznie, żeby przyciągnąc jak najwięcej kibiców - oczywiście przede wszystkim pod teatr :) Potrzebna tylko dobra reklama, jakiś plakat na mieście (na przykład transparent nad alejami) i informacja na rajdy.hoga.pl albo na autoklub.pl! Byloby super! Mam jeszcze taki pomysł, żeby na próbie przed teatrem - jeśli będzie sucho oczywiście - strażacy wylali trochę wody :) I tak tam stoją i tak :) A frajda z jazdy nieporównywalna i kibice mają na co popatrzeć :) To co, kiedy rajd??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moćk Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 16:47 Główny problem jest taki, że te rajdy w Płocku mają słabą reklamę. Też zawsze dowiadywałem się o nich w ostatniej chwili i już było po zawodach. Ale we wrześniu jest chyba dobra pora na takie rzeczy. Bo później to już na studia pojadę:) A teraz można zrobić rajd z okazji końca wakacji, albo końca lata, wszystko jedno;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktorzysta Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 16:53 Moćk - a Ty czasem pilota nie bedziesz potrzebował? Bo ja traktorem nie pojade... Jak coś to sie wcisne do fury tego za wodą jest:) pozdro chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McRae Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 22:44 Przychylam się do pomysłu :) Mam ochotę się pościgać! A czym startujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McRae Re: Rajd samochodowy w płocku!!! IP: *.visp.energis.pl 13.09.04, 23:48 Płock to miasto niedzielnych kierowców w kapeluszach, śpiących za kierownicą albo kierowców z bombowców, co żeby się zmieścił potrzebuje pasa startowego. Nie ma szans na rozwój sportów motorowych w mieście, w którym mało kto wie, co to jest rajd samochodowy. To zresztą widać po ilości wpisów pod tematem. Wystarczy popatrzeć jak ci ludzie jeżdżą. Byle do przodu i jakoś to będzie. A ręczny? Wyłącznie do parkowania i nawet się nie śni, że można z tym hamulcem coś innego robić. Najgorsi są taksówkarze. Paradoks, że ludzie na pan brat z kierownicą nie mają zielonego pojęcia o jeździe. Są oczywiście wyjątki i to trzeba zaznaczyć ale gro fachowców od kierownicy to poprostu mistrzowie kalectwa. Ale czemu się dziwić, kiedy wystarczy popatrzeć na auta z literką "L" na dachu. Ci instruktorzy albo niewiele odstają poziomem wiedzy i techniką jazdy od kursantów albo mają to w d... i liczy się tylko kasa. Znam tylko jeden ośrodek w Płocku i jednego instruktora (z którym niestety nie dane mi było uczyć się jeździć sporo lat temu - a szkoda, bo stary dziad z którym jeździłem to właśnie mój ulubiony typ kierowców-kapeluszników, wiedział o jeździe mniej ode mnie), gdzie naprawdę uczą a ów instruktor ma za punkt honoru nauczyć - bo od tego zależy życie kursanta i innych ludzi. Także na rajd nie liczę a o imprezie jakie odbywają się w Brodnicy można pomarzyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoniN Czy w Płocku są ludzie, którzy znają ten sport? IP: *.visp.energis.pl 16.09.04, 21:58 Gdzie są ci wszyscy mistrzowie kierownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Czy w Płocku są ludzie, którzy znają ten spor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 00:22 Trenują na nowej miejscówce, a nie przed kompem siedzą .... Odpowiedz Link Zgłoś