Dodaj do ulubionych

Koncern potwierdza, że da 4 mln zł

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:47
Będziemy się modlić, żeby za doskonałym sprzętem na oddziale pojawili się
doskonali specjaliści do jego wykorzystania i z mentalnością lekarzy
oddanych swojej pracy i zdrowiu leczonych pacjentow , a nie " mój folwark i
przede wszystkim moja kasa" ,jak dotychczas , bo nic innego jako pacjenci
nie możemy zrobić.
A przy okazji serdeczne podziękowanie dla Orlenu za piękny dar dla wszystkich
mieszkańców , którym ten zakład w przeszłości to zdrowie porządnie podtruł.
Obserwuj wątek
    • Gość: kwezal Re: Koncern potwierdza, że da 4 mln zł IP: 148.81.8.* 02.09.04, 14:48
      jeste ciekawy czy powstały jakieś prace naukowe na temat wpływu petrochemi na
      zdrowie mieszkańców płocka i okloic.

jezeli ktoś wie gdzie można z takimi materiałami się zapoznać, to bardzo proszę
      o wpis na tym forum
      • Gość: Andrzej Re: Koncern potwierdza, że da 4 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:07
        najwyższa pora aby miasto zaczeło żądać a nie prosić
    • Gość: kardioskop Re: Koncern potwierdza, że da 4 mln zł IP: *.class146.petrotel.pl 02.09.04, 19:01
      Dzięki za kasę i pomysł.
      Powstał problem: których lekarzy dobrać do tego Oddziału?...
      Oj, nie wszystkich tam chciałbym widzieć...
      • Gość: wielbiciel Re: Koncern potwierdza, że da 4 mln zł IP: *.wszplock.pl 02.09.04, 23:04
        nikt ciebie o zdanie nie będzie pytał więc po co bulgoczesz
        • Gość: pacjent Re: Koncern potwierdza, że da 4 mln zł IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.04, 10:25
          "Uderz w stół , a nożyce się odezwą ". Oceniając wypowiedź "wielbiciela"
          myślę ,że jest lekarzem z wsz i to rozdętym pychą , nietykalnym w jego
          mniemaniu , bardzo prawdopodobne że właśnie z kardiologii , bo tam sporo
          takich .Nie zapominajcie tylko konowały ,że to za nasze pieniądze tak dobrze
          wam się żyje ,więc nie pyskujcie, bo możemy lepszych specjalistów znaleźć
          w Warszawie lub Łodzi i trochę kieszenie wam opustoszeją. Oczywiście mówię
          o prywatnej praktyce opartej na szpitalnej działalności , bo w tym osiągnięto
          w naszym mieście mistrzowskie wyniki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka