Dodaj do ulubionych

Jarmark Tumski bardzo udany start

29.05.15, 10:25
Ruszył Jarmark Tumski. Nie potwierdziły się opinie, że nowy organizator nie da rady. Brawo dla Muzeum Mazowieckiego i instytucji Urzędu Miasta. Dużo stoisk. Sporo kolekcjonerów. Jarmarczne badziewie w mniejszości. Ciekawe imprezy towarzyszące i brak szpanu kilku ambitnych gości.
Obserwuj wątek
    • Gość: do sbeka Re: Jarmark Tumski bardzo udany start IP: *.143.c95.petrotel.pl 29.05.15, 16:34
      ty przydupas ratuszowy zdawaj nam relacje co godzine
      • plockaziomalka Re: Jarmark Tumski bardzo udany start 30.05.15, 08:07
        Sie chłopa nie czepiaj, taką ma robotę, a w dzisiejszych czasach o lepszą trudno :) buduje sobie cv żeby go Dęt do jakiejś spółki wrzucił, np.do jakiegoś POKiSu
        • pytlasiniak Re: Jarmark Tumski bardzo udany start 30.05.15, 10:20
          Żal doopę ściska, że Jarmark duży i świetny, a kilku cwaniaków jak co roku nie przytuliło kasy? Gratulacje dla tegorocznych organizatorów.
          • Gość: yhym Re: Jarmark Tumski bardzo udany start IP: *.opera-mini.net 30.05.15, 12:17
            totalna chała i niewypał :-))
          • Gość: India Re: Jarmark Tumski bardzo udany start IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.15, 20:28
            Ciekawe, że wątek przyklejnia kasy ciągle pada od strony ratusza.
            Gdy zapytałem, dlaczego nie zgłoszono sprawy prokuraturze, władcy umilkli.
            Czyżby było to oszczerstwo?? Nie mam nic wspólnego z jarmarkiem, no może poza sympatią do imprezy i wkurzają mnie takie zagrania.
            Znaczące dla mnie było skończenie z tematem, gdy powiedziałem, że w przypadku takich podejrzeń obowiązkiem stołków jest zgłoszenie sprawy. Może ktoś inny ma coś za uszami??
    • kapitanio15 Re: Jarmark Tumski bardzo udany start 30.05.15, 11:30
      Prześmiewcy społecznicy milczą, a impra udana jak nigdy dotąd
      • Gość: zaintrygowany Re: Co tam w magistraci słychać? IP: *.opera-mini.net 30.05.15, 12:15
        Podobno POsmród ze strachu po stracie brąka straszny a przed wyborami jesiennymi i perspektywą skrócenia kadencji "samorządowcom" jeszcze większy....

ZK będą w szwach pękać, ten płocki również... :-))
      • Gość: India Re: Jarmark Tumski bardzo udany start IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.15, 17:58
        Dobrze, że w ogóle jest. Ale słaby też jest niestety.
        Masowe wyroby, to nie rękodzieło. Mało zgadza się z programem - jeśli ma być strefa dzieci, to po co antyki czy mięso?
        Przejść łatwo...
        Ciekawe, że pan od wpisów pochwalnych ma nicki w tym samym stylu...
        Żal dobrej imprezy..
        • Gość: SO good Re: Jarmark Tumski bardzo udany start IP: *.dynamic.mm.pl 30.05.15, 21:43
          Byłem wczoraj dziś i musze powiedzięć ŻĘ ...Ogólnie bardzo udany ,ludzi mnóstwo trudno przejsc Tumską ,dobrze że Płock je w gronie miast które tego typu jarmarki organizują /Toruń,Gdańsk / plus wystepy , zawsze można znalezc cos fajnego dla siebie a cenny (...) no cóz Ci ludzie też muszą zapłacic za paliwo , hotel a nie nie którzy sa z daleka ...
          Ps.Polak ma juz taką nature ze zawsze bedzie narzekał i widział przekret ..A może Płoczenie już ma za dobrze z imprezami ..Że ciągle narzekamy ????
          • ja_kubik6 Re: Jarmark Tumski bardzo udany start 31.05.15, 00:09
            Pozdrowienia dla entuzjastów jarmarku z panem Pawłem i Tadziem. estety nie było ich widać dzisiaj na płockich ulicach wśród straganiarzy. Pasja czy bussines?
            • Gość: A ja też .. Re: Jarmark Tumski bardzo udany start IP: *.dynamic.mm.pl 31.05.15, 11:06
              A ja pozdrawiam Panią z Bułgraskim kosmetykami i stoisko z jedzeniem Bułgarskim gdyż bardzo lubie ten Kraj ./Kultur ,historie i wczasy /no i gdzie jeszcze nas lubią ..
              • Gość: milenka Re: Jarmark Tumski bardzo udany start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.15, 11:37
                Bardzo udane dni. Organizatorzy moga mieć satysfakcję, a wystawcy z którymi rozmawiałam zapowiadają powrót do płocka za rok.
                • Gość: Miasto Re: Jarmark Tumski bardzo udany start IP: *.dynamic.mm.pl 01.06.15, 08:40
                  Fakt, to był JARMARK , szkoda, że nic więcej.
                  • Gość: WIEŚ Re: Jarmark Tumski bardzo udany start IP: *.dynamic.mm.pl 01.06.15, 08:53
                    Do Miasta .Jak chcęsz wiecej to jedz na Wiatraki / Full opcja -jak najbardziej możliwa /..Tylko nie płac kartą ...Tylko gotówa ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka