Dodaj do ulubionych

Ortodonta-Płock

28.08.15, 14:43
Cześć. Mam do was pytanie czy ktoś z was może polecić ortodontę w Płocku ?
Marzeniem byłby dobry i tani :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan Re: Ortodonta-Płock IP: *.centertel.pl 19.11.15, 14:58
      Ja polecam dr Kisielewską. Przyjmuje na ul. Medycznej 8, w przychodni Demed.
      • madziulek922 Re: Ortodonta-Płock 05.07.16, 10:58
        Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat leczenia u Pani doktor Kisielewskiej ? Zastanawiam się nad wyborem ortodonty (mam 24 lata), a ceny klinice Demed są bardzo korzystne w porównaniu do cen u innych ortodontów.
        Pozdrawiam
        • orzeech Re: Ortodonta-Płock 07.07.16, 07:04
          Podbijam temat. Prosze o wypowiedzi na temat Demedu i tamtejszych ortodontow. Rowniez zastanawiam sie nad leczeniem tam, ale mam obawy. Mam juz wstęnie nawet zamówioną wizyte, ale nie wiem czy nie wybac się jedak do jakiegos sprawdzonego płockiego orto.
          • madziulek922 Re: Ortodonta-Płock 15.07.16, 10:59
            Jakie wrażenia na temat wizyty ortodontycznej w Demedzie?

• Gość: michaliniewska Re: Ortodonta-Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.16, 18:24
              ortodonta w centrum demed to nie do końca ortodonta. Żeby być ortodontą trzeba mieć specjalizacje. Zeby zrobic specjalizacje trzeba lat pracy i zbierania doswiadczen pod okiem innych. A dr Kisielewska chyba nie ma jednak specjalizacji. Wiem czym to pachnie to sama jestem na specjalizacji tyle ze jestem po medycynie i robie zupelnie co innego nie w zebach. Wiadomo takie czasy kazdy chce zarabiac. Ale moim zdaniem oszczędzanie 200 czy 300 zl jak masz miec porzadnie zrobione zeby na cale zycie to chyba wole doplacic i miec pewnosc. Sa przeciez doswiadczeni specjalisci w plocku po co kombinowac... ja akurat lecze sie u dr Sarnowskiej i jestem zadowolona. Ale mozna chyba jeszcze u innych nie? Wiedza i doswiadczenie musi kosztowac...to nie aparat prostuje zeby i leczy wade zgryzu. To lekarz to robi uzywajac aparatu...pamietajcie o tym!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka