Gość: Miś IP: *.ump.pl / *.ump.pl 21.09.04, 11:30 może mi ktoś polecić dobrego elektromechanika?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Plocman Re: Dobry elektromechanik samochodowy IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 21.09.04, 14:39 Polecam "Siwego" z ulicy Granicznej. Specjalizuje się w Oplach ale z innymi samochodami też raczej nie ma problemu. Numer telefonu do niego: 264-10-21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLSEN Re: Dobry elektromechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:30 ja zas szczerze odradzam FHU COMBAT na ulicy szopena 3a oddalem samochod by zalozyli mi odciecie i fakt zalozyli ale zniszczyli mi samochod w srodku zlamali listwe i popsuli mi oswietlenie zegarow na zlozona reklamacje pracownicy tego pana mnie wysmiali minelo juz ponad tydzien wlasciciel nie odbiera tel.... i nic (chyba nic) nie moge zrobic............żenada szczerze odradzam pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielo FHU COMBAT - RÓW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:49 mnie pozamieniali cześci podczas naprawy na starsze i musiałem znowu odstawiać do naprawy ale juz nie tam .... masz racje OLSEN ... nawet jaby to był ostatni warsztat w Płocku to i tak bym nie wstawił tam żadnego samochodu pozdrawiam i przestrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_igrek_zet Re: Dobry elektromechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:33 popytaj wśród znajomych gdzie oni naprawiają i jakie mają opinie. jestem mechanikiem, ale nie będę się reklamował, bo najlepsza reklama, to reklama "szeptana"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Dobry elektromechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:41 Pan Kowalski Edward wspaniale zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Dobry elektromechanik samochodowy IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 21.09.04, 21:14 Auto-Servise Zapłon -ul. Bliska, obok Podolszyc Północ Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek Re: Dobry elektromechanik samochodowy 27.09.04, 13:24 ja rozglądam się za jakimś magikiem od daewoo. ale potrzebny mi naprawdę fachowiec - byłem już u dwóch, a ich zabiegi pomagały na tydzień-dwa. samochód to matiz, a konkretnie mam jakieś "jazdy" z masą i czymś co zakłóca pracę komputera - jakieś pole magnetyczne, lub coś w tym rodzaju. słyszał ktoś może o jakimś "magiku" od tej marki?? a może jest ktoś, kto czułby się na siłach? pozdrawiam i dziękuję za ewentualny "cynk" :) Odpowiedz Link Zgłoś