Dodaj do ulubionych

Czekanie na operację

IP: *.c153.petrotel.pl 18.10.04, 22:57
Podobno przez stan wojenny i wyłączone telefony zmarło parę osób, bo
pogotowie nie dojechało. Ile osób zabiły już reformy służby zdrowia?
Obserwuj wątek
    • Gość: rufus wspaniały kraj IP: 217.96.48.* 19.10.04, 09:40
      Poraz kolejny okazuje się,że w naszej tzw.służbie zdrowia ważniejsze są
      pieniądze od pacjenta.Taki kraj!!!Plać człowieku co miesiąc składkę do funduszu
      zdrowia, a jak zachorujesz to i tak czeka cię zdychanie na schodach szpitala!!!
    • Gość: pacjentka Chorzy sa lekarze !!!! Wysiedlic ich i sprowadzic IP: *.class146.petrotel.pl 19.10.04, 17:52
      Chinczykow!!!! Bylam zapisana w przychodni OMEGA, na wizyte czekalam 7 (!!!)
      miesiecy. Pech chcial, ze pomyliłam dzien. Pani doktor nie miała innych
      pacjentow, potem przyjela jedna i dalej byla wolna, jednak nie chciała mnie
      przyjac "bo ma okreslona liczbe osob ktore moze przyjac". Szanowna Pani doktor,
      Pani wie i ja też, że komuś także "wypadł z głowy" termin lub zapomniał (co się
      może zdarzyć przy 7 miesiecznym oczekiwaniu na wizytę)i wystarczyłoby tylko
      trochę dobrej woli, ale po co, prawda? lepiej zwalic na system. Nikt nie chodzi
      do lekarza dla zabawy. Kiedy kierowca autobusu zamknie pani drzwi przed nosem,
      ekspedientka nie sprzeda pani chleba, szewc nie przyjmie butow, dziecka nie
      wpuszcza do szkoły bo się spóźnił itp - to będzie prezent ode mnie dla pani :)
      Po co siedzieć pani w Polsce, niech wyjedzie pani za granice, a ustąpi miejsca
      ludziom, którzy naprawdę są z powołania lekarzami albo chcą pracować. Miłej
      podróży na Grenlandie.... tam nikt pani nie bedzie zawracał głowy papap

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka