Gość: go IP: *.class145.petrotel.pl 03.12.04, 19:49 Fakt, że takiego jadu jak u tej Pani z rady osiedla w komentrzu to w GW dawno nie czytałem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rec Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 22:41 ..ja też ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 22:52 Białe jest białe - czarne jest czarne. Nawet czerwone tego nie zmieni. Taki już jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:53 Ta Pani spędziła już w zakładzie karnym trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:56 Zdaje sie,ze GW juz próbowała z niej zrobić bohaterkę. Śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Prezydent na trzy z plusem 04.12.04, 07:51 myślę że ocena 4 - jest sprawiedliwa, i dopunguje do poprawy tej oceny, a patrząc na budzet jest taka możliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 16:42 .. tobie już dziękujemy ...łaskawco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Prezydent na 5 IP: *.c151.petrotel.pl 04.12.04, 12:39 Pozdrowienia dla prezydenta miasta od judoków z klubu eljot tak trzymać robi pan dobrą robote pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Prezydent na 2 IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 18:03 > Pozdrowienia dla prezydenta miasta od judoków z klubu eljot < Pilnuj maty.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śruba Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 07:36 Przeczytałem i jestem zbulwersowany oceną za sport. Jak Prezes przedsiebiorstwa jakim jest Wisła, jest w stanie oceniać sytuację w sporsi płockim. Przecież on może zna się tylko na piłce nożnej a to jest coś obok sportu. JAk on może znać problemy sportu będąc zamknięty w swoim gabinecie i zapatrzony tylko w jednym kierunku.Od zawsze w Płocku nie ma systemu wspierającego sport i kulturę fizyczną, stowarzyszenia dostają coraz mniejsze dotacje, a sportowcy ci najzdolniejsi uciekają z Płocka, bo nie mogą się tu zrealizować. A organizacja imprez mistrzowskich - toć przebił nas nawet Ciechanów. Stoimy na torze bocznym sportu i kultury fizycznej. Czas na refleksję i zmiany,do roboty Panie Prezydencie w dziedzinie kultury fizycznej. Inwestycje w sporcie przede wszystkim w ludzi, a pomniki niech nie zaciemniają sytuacji w płockim sporcie.Moja ocena - nieodostateczny, nieodpowiednia i niewystarczająca. Do 5 daleko, daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janrak Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:18 Po raz kolejny Gazeta Wybiórcza robi sobie jaja z czytelników. Wybrala sobie kilka osób, które powiedzialy po parę slów. Czy z tego powinna powstać cenzurka?! Taka ocena jest do dupy. Jak cala Wybiórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamięć Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:32 A jak tam klub sportowy w ratuszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.c154.petrotel.pl 15.12.04, 11:56 wedługmnie obecny prezydent to osoba bez charyzmy potrzebnej przywódcom. Wdrażając pomysły w życie przypomina raczej upartego dzieciucha,tupiącego nożką (w przykrótkiej skarpetce z napisem boss- nota bene, zza której często widać trupio bladą,owłosioną nóżkę- ale styl i klasętrzeba mieć w sobie.Nie uznajekompromisów,nie potrafi przyznaćsię do niewiedzy i popełnionego błędu. Jestprzekonany o swojej wyższości,otaczasię tylko pochlebcami,którzy ochoczo przyklaskują nakażdejego słowo. A jako mężczyzna, jest taki... "miętki"... Do bladej nogi spod króciótkiej skarpetki bossa(z manhatanu), pijąc kawę zfiliżankirobi "dzióbek"i odchyla przy tym najmniejszy palec (jak reprezentant pewnej mniejszości). Taki jest obrazek naszego prezydenta w sytuacjach oficjalnych. Strach pomyslećjak prezentuje się w mniej oficjalnych. Taki nijaki, bezpłciowy nibyfacet. Odpowiedz Link Zgłoś