Dodaj do ulubionych

Prezydent na trzy z plusem

IP: *.class145.petrotel.pl 03.12.04, 19:49
Fakt, że takiego jadu jak u tej Pani z rady osiedla w komentrzu to w GW dawno
nie czytałem..
Obserwuj wątek
    • Gość: rec Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 22:41
      ..ja też !
      • Gość: rec Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 22:52
        Białe jest białe - czarne jest czarne. Nawet czerwone tego nie zmieni. Taki
        już jestem.
    • Gość: poinformowany Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:53
      Ta Pani spędziła już w zakładzie karnym trochę czasu.
    • Gość: poinformowany Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:56
      Zdaje sie,ze GW juz próbowała z niej zrobić bohaterkę. Śmieszne.
      • jaa_klaudiusz Re: Prezydent na trzy z plusem 04.12.04, 07:51
        myślę że ocena 4 - jest sprawiedliwa, i dopunguje do poprawy tej oceny, a
        patrząc na budzet jest taka możliwość
        • Gość: rec Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 16:42
          .. tobie już dziękujemy ...łaskawco.
    • Gość: ...... Re: Prezydent na 5 IP: *.c151.petrotel.pl 04.12.04, 12:39
      Pozdrowienia dla prezydenta miasta od judoków z klubu eljot tak trzymać robi
      pan dobrą robote pozdrawiam
      • Gość: rec Re: Prezydent na 2 IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 18:03
        > Pozdrowienia dla prezydenta miasta od judoków z klubu eljot <
        Pilnuj maty.Pa.
        • Gość: wqusia Re: Prezydent na 4 IP: *.class145.petrotel.pl 04.12.04, 19:02
    • Gość: śruba Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 07:36
      Przeczytałem i jestem zbulwersowany oceną za sport. Jak Prezes przedsiebiorstwa
      jakim jest Wisła, jest w stanie oceniać sytuację w sporsi płockim. Przecież on
      może zna się tylko na piłce nożnej a to jest coś obok sportu. JAk on może znać
      problemy sportu będąc zamknięty w swoim gabinecie i zapatrzony tylko w jednym
      kierunku.Od zawsze w Płocku nie ma systemu wspierającego sport i kulturę
      fizyczną, stowarzyszenia dostają coraz mniejsze dotacje, a sportowcy ci
      najzdolniejsi uciekają z Płocka, bo nie mogą się tu zrealizować. A organizacja
      imprez mistrzowskich - toć przebił nas nawet Ciechanów. Stoimy na torze bocznym
      sportu i kultury fizycznej. Czas na refleksję i zmiany,do roboty Panie
      Prezydencie w dziedzinie kultury fizycznej. Inwestycje w sporcie przede
      wszystkim w ludzi, a pomniki niech nie zaciemniają sytuacji w płockim
      sporcie.Moja ocena - nieodostateczny, nieodpowiednia i niewystarczająca. Do 5
      daleko, daleko.
    • Gość: janrak Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:18
      Po raz kolejny Gazeta Wybiórcza robi sobie jaja z czytelników. Wybrala sobie
      kilka osób, które powiedzialy po parę slów. Czy z tego powinna powstać
      cenzurka?! Taka ocena jest do dupy. Jak cala Wybiórcza.
    • Gość: pamięć Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:32
      A jak tam klub sportowy w ratuszu ?
    • Gość: zainteresowana Re: Prezydent na trzy z plusem IP: *.c154.petrotel.pl 15.12.04, 11:56
      wedługmnie obecny prezydent to osoba bez charyzmy potrzebnej przywódcom.
      Wdrażając pomysły w życie przypomina raczej upartego dzieciucha,tupiącego nożką
      (w przykrótkiej skarpetce z napisem boss- nota bene, zza której często widać
      trupio bladą,owłosioną nóżkę- ale styl i klasętrzeba mieć w sobie.Nie
      uznajekompromisów,nie potrafi przyznaćsię do niewiedzy i popełnionego błędu.
      Jestprzekonany o swojej wyższości,otaczasię tylko pochlebcami,którzy ochoczo
      przyklaskują nakażdejego słowo. A jako mężczyzna, jest taki... "miętki"...
      Do bladej nogi spod króciótkiej skarpetki bossa(z manhatanu), pijąc kawę
      zfiliżankirobi "dzióbek"i odchyla przy tym najmniejszy palec (jak reprezentant
      pewnej mniejszości). Taki jest obrazek naszego prezydenta w sytuacjach
      oficjalnych. Strach pomyslećjak prezentuje się w mniej oficjalnych. Taki
      nijaki, bezpłciowy nibyfacet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka