Dodaj do ulubionych

Nowa ulica w płocku

IP: 81.190.171.* 09.12.04, 21:20
Jak już wiecie jako zmotoryzowany Płocczanin jeżdzący do pracy przez ul. Chopina męczy mnie i nietylko mnie problem przeładowania tej ulicy.
Wnioskuję dlatego o wybudowanie nowej ulicy przy torach kolejowych od Otolińskiej do Dworca. Jest to łatwiejsze niż pobudowanie pozostałego odcinka ulicy Gościniec, znaczenie udrożniłoby ruch w mieście.
Kto za - proszę się wpisywać.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Nowa ulica w płocku IP: 195.33.116.* 10.12.04, 11:31
      jestem za!
      • Gość: XXl Re: Nowa ulica w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 11:53
        Jestem za odwołaniem magierskiego,milewskiego, oraz reszty piesków.
        • Gość: wamp Re: Nowa ulica w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 10:33
          jestem za pobudowaniem nowej ulicy a ty moze staska spowrotem bys wzioł tylko
          poczekaj az wyzdrowieje
          • Gość: Tu i teraz : Nowa ulica w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:40
            Najprościej dokonać przebicia od ul.Chopina do Otolińskiej - wzdłuż torów
            kolejowych. Tradycyjnie już zpytam - czy nasza ulubienica GW zrobi coś w tej
            sprawie? Może romcio się włączy.....zapomniałem on się włącza dopiero wtedy,
            kiedy w dodatku na Mazowszu coś w tej kwestii napiszą.....zawsze musztarda po
            obiedzie......
    • bzyka_87 Re: Nowa ulica w płocku 04.01.05, 20:43
      jestem ja najbardziej za. ten halas jest niemozliwy do wytrzymania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka