Dodaj do ulubionych

Hala w Łącku otwarta

IP: *.c154.petrotel.pl 17.12.04, 19:53
no cóż dodać... zazdrościmy tej hali...
Obserwuj wątek
    • razdwadwanascie Re: Hala w Łącku otwarta 17.12.04, 20:09
      Miałem nosa, kupując w 2000 r. działkę w Łącku.
      Niebawem będę mieszkańcem tej gminy
    • Gość: gosc zdjecia hali IP: *.c151.petrotel.pl 17.12.04, 20:36
      ma ktos wiecej zdjec tej hali? a moze wie gdzie sa?
    • Gość: rec Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 20:59
      Nieskromnie powiem, że jestem jednym z tzw. czynnie zaangażowanych w/w sprawę
      i mam w tym swój skromny udział. Od jakiegoś czasu informuję forumowiczów o
      Łąckich dokonaniach pt...a gdzie nam tam do Płocka..Moje intencje są chyba
      oczywiste. Boli mnie, że wszędzie /lub gdzieś/mogą ale nie w Płocku. Żałować
      trzeba,że Płock nie ma takiego gospodarza jak Białecki. Za chwilę dowiecie się
      jakie imprezy będą w Łącku a nie w Płocku..
      • Gość: rec Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 21:25
        P.S.

Czy mam was dobijać twierdząc, że 2 lata macie do tyłu...a może więcej.
        • Gość: Zibi Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.04, 10:00
          OK! Macie hale i co poza tym? Nic!
          • Gość: rec Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 10:23

Gość portalu: Zibi napisał(a):

> OK! Macie hale i co poza tym? Nic!

Zibi. Może i nic, ale te nic więcej dla nas znaczy niż te wasze coś.To już
            standard, że tu w Łącku zwykle robi się coś z niczego.

• Gość: rec Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 10:45

>
              > Gość portalu: Zibi napisał(a):
              >
              > > OK! Macie hale i co poza tym? Nic!

P.S.

O.K. Być może tu w Łącku zyje sie małymi sprawami.Ale małe tez cieszy i jest
              nam z tym bardzo, bardzo dobrze.Rzecz filozofii zycia.
              Przypomnial mi się taki dowcip:
              Na egzaminie z filozofii /za tzw.komuny/ profesor pyta studenta: to powiedzcie
              mi kolego kto to był Marks. Po namyśle student mówi ...nie wiem panie
              profesorze. No to powiedzcie mi w takim razie kto to był Engels. Student.. nie
              wiem panie profesorze.Hmm, no to powiedzcie, kto to byl Lenin. Student..nie
              wiem panie profesorze. Profesor stawia 2 studentowi do indeksu i pyta :gdzie wy
              się urodziliscie, ze nie wiecie takich rzeczy. Student niesmiało mówi ..w
              Cierpichowce panie profesorze.
              Za jakiś czas profesor spotyka tego studenta i pyta : słuchajcie kolego,
              powiedzcie gdzie jest ta Cierpichowka, ...może i ja bym tak do tej
              Cierpichowki...
      • Gość: zez Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:26
        Szkoda, że ten wysoki urzędnik samorządowy z Płocka nie chce się przedstawić -
        może to jeden z tych co uwalił halę pełnowymiarową przy Liceum nr 8, a potem
        zanegował rozbudowę Jagiellonki z przyszłościową halą. Jeśli to ten to niech
        nie wylewa daremnych łez. To Vice Kolczyński powiedział, że hala przy Liceum nr
        8 jest nie potrzebna bo przecież jest hala w Borowiczkach, a w chwili obecnej
        cały Ratusz "sportuje" się w hali przy Liceum nr 8, a przecież z domów mają
        bliżej do Borowiczek.
        • Gość: zębowiec! Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.c153.petrotel.pl 18.12.04, 11:47
          No to wszystko jasne. Na drugi raz wybierajcie na rajców szerokomyślących!
      • Gość: ktoś Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:08
        ja wiem jakie :
        - turniej sędziów z Mazowsza 19 grudnia
        - zgrupowanie jagieloni białystok w Łącku
      • Gość: Graba! Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.c153.petrotel.pl 18.12.04, 11:45
        Stary, to dobra robota! Gratulacje Tobie i reszcie Ekipy. Grabula!!
    • Gość: ziom Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.c153.petrotel.pl 18.12.04, 11:27
      No! I kurde majom! A w Płocku jest, ale ręka w nocniku!
      Trza było się nie spierać ino hale budować, a tera nie zazdrościć Lącku i
      Borowickom. Do dobtych (czyt. trafnych decyzji trza , niestety, dojrzeć! Mamy
      extra ręczną. Mamy EXTRA publikę. Nima hali. Celebrujeta i celebrujeta i nic!
      Nawet jest plac jak marzenie, i dalej nic, kurde blaszka, w morde jeża, nic!
      Ale sie kłócita fest! Nam trza ojców co to będom wiedzieli co i jak na rzeczy
      się ma. Myśle, jedni pójdą siedzieć (o zakład?), inni sie narazie kłócą. Ano
      zobaczymy co bedzie. Miną lata i wieki przeminą to może i bedom dobre ojcy na
      ratuszu co bedziem ich chwalić do daj Boże i amen!
      Miłego dnia bardzo mocno!

A, jaki numer tera jeżdzi do Łącka? Acha, nie jeżdżi bo nie pora (sezon). To
      bedzie jeżdził na imprezy, zobaczyta ludzie!
      • Gość: ploczcanka Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:06
        jesteś pewny ze bedzie jezdził jakis numer? chyba prywatny bo komunikacji nie
        bedzie sie oplacalo. jak wszystko i wszystkim w naszym city
    • Gość: fish Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.net 18.12.04, 12:18
      RESPECT
    • Gość: pl Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:20
      Nareszcie jakaś pozytywna wiadomość. W zalewie afer, kłótni itp. news'ów to
      rodzynek. Gratulacje dla całej gminy Łąck. ZGODA BUDUJE. Stare to ale ciagle
      aktualne przysłowie.
      • Gość: rec Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.04, 19:39
        Dzięki za dobre słowo.
    • Gość: rec Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 18:09
      Musimy się pochwalić, a tym samym ja muszę : takiej imprezy jaka odbyła się na
      otwarcie hali tj. wigilia dla wszystkich mieszkańców gminy Łąck jeszcze moje
      oczy nie oglądały. Pragnę zaznaczyć, że oglądalem w swoim życiu wiele, wiele
      imprez, ale ta...wspaniała. Kto nie wierzy ...niech zapyta J.E.Biskupa lub
      innych gości tej imprezy.Ale cóż tam.. maleńka gmina Łąck..
    • Gość: Beata Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 19:18
      A ja byłam na tymże otwarciu ... szkoda, ze w artykule nie znalazła sie
      wzmianka o WYŚWIĘCANIU tejże hali przez ks. Biskupa Stanisława Wielgusa, o
      wzruszajacym momencie dzielenia się opłatkiem, kolędach, które przez niemalże 5
      godzin całego tego "otwarcia" spiewane były przez nasze dzieci i młodzież, o
      Jasełkach i dekoracji, która była niejako centrum spotkania wigilijnego -
      szopka betlejemska ze Świętą Rodziną ...
      • Gość: rec Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 07:33

Gość portalu: Beata napisał(a):

> A ja byłam na tymże otwarciu ... szkoda, ze w artykule nie znalazła sie
        > wzmianka o WYŚWIĘCANIU tejże hali przez ks. Biskupa Stanisława Wielgusa, o
        > wzruszajacym momencie dzielenia się opłatkiem, kolędach, które przez niemalże
        5
        >
        > godzin całego tego "otwarcia" spiewane były przez nasze dzieci i młodzież, o
        > Jasełkach i dekoracji, która była niejako centrum spotkania wigilijnego -
        > szopka betlejemska ze Świętą Rodziną ...

..święte słowa...

--------------------------------------------------------------------------------

• Gość: ■ Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 07:40
          Tylko szkoda, ze pałac w Łącku sprzedaliście
    • Gość: Paweł Re: Hala w Łącku otwarta IP: *.rybnet.pl 20.12.04, 20:43
      Jak hala o pojemności 1,3 tyś. może być jedną z najpiękniejszych w Polsce?? Dla
      małej miejscowości na pewno jest to powód do dumy i dużej radości, ale
      absolutnie nie można takich małych hal umjmować w takich kategoriach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka