Dodaj do ulubionych

Nie 50, lecz 60 km/h

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:59
60? moze 100? i tak bedzie za malo dla tych nalezlowanych szczyli, co wzieli
samochod od tatusia i chca poszpanowac.
z drugiej strony dziwi mnie to, ze chca 60, skoro UNIA wymaga 50, a w innych
sprawach (czytaj: kara smierci) boja sie głos podniesc na UNIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Kondzio Nie 50, lecz 60 km/h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:06
      Dajmy kierowcom normalnie jeździc.I tak nikt nie przestrzega tych bzdurnych
      ograniczeń.
      Brawo za pomysł, brawo.
      • Gość: KaAtar-co tu robić Re: Absurd na moście 30km/h !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:30
        Nikt, z policjantami włącznie nie przestrzega (też mają rozum !!!),
        bezsensownego ograniczenia do 30 km/h na moście. Rowery mają wyprzedzać
        samochody ?! Nie mają liczników więc nie można ukarać ich mandatem !!! Gdyby
        nie łamano prawa, w piątki po południu most zakorkowałby się "na amen". Tak oto
        realizowana jest społeczna edukacja "prawo sobie (tworzą je dyletanci), a życie
        sobie (nadrabiamy własnym rozumem)".
    • Gość: JAG Re: Nie 50, lecz 60 km/h IP: *.c151.petrotel.pl 30.01.05, 21:37
      60 to optymalna prędkość ,a dla tych co chcą aby było 50 albo mnie proponuje
      zamienić samochód na rower.
    • Gość: kepek Kraków-do 70 km/H IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.01.05, 22:35
      W Krakowie jest mnóstwo ulic z ograniczeniem do 70 km/h/. niedowiarków
      zapraszam do ŚCISLEGO CENTRUM na Aleje Trzech Wieszczów. Tu odcinku od Mostu
      Dębnickiego do np Kleparza (prosze sprawdzic sobie na mapie-Centrum) NIE MA
      podzeimnych przejśc a mimo to można jechać 70 km/h. bardzo proszę znieśmy durne
      ograniczenie z Pisłudskiego. Tam na prawdę mozna jechac szybciej!
    • Gość: oczko Re: Nie 50, lecz 60 km/h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:42
      jak się nie ma co zaproponować to wywołuje się głupawy temat. Witczewska daje
      plamę na całej linii. Dziwi mnie że brakuje w artykule statystyki że 10 km
      mniej lub więcej to tyle a tyle ofiar śmiertelnych mniej lub więcej. Lepiej
      jakie obrażenia i % szansy na przeżycie ma uderzony przy 50 km/h a ile 60
      km/h. Jakie procentowo szanse przeżycia ma np 7 lub 8 lub 9 lub 10 letnie
      dziecko być może TWOJE. A palanty jak chcą jeżdzić 100 km/h to i tak ich się
      nie powstrzyma. Witczewska to nieporozumienie na stanowisku dyr MZD, tylko
      debil tego nie widzi.
    • Gość: kierowca - rodzic Re: Nie 50, lecz 60 km/h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:44
      Jak się spieszy ta witczewska do domu na podolu to niech nie pyta innych o
      zdanie.
    • Gość: p.po służbie-TATA Re: Nie 50, lecz 60 km/h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:59
      Do STEFANA Śliwy - nie zgadzaj się na głupoty WITCZEWSKIEJ - pies czuje że to
      zmyła i efekciarstwo. Ile dzieciaków ma zginać żeby to udowodnić. Lewe
      przetargi itd itp.
    • Gość: szczyl Re: Nie 50, lecz 60 km/h IP: *.c151.petrotel.pl 31.01.05, 11:08
      ja buraku jestem młody i samochod mam swoj. denerwuje mnie przekonanie, ze
      kazdy młody za kierownica ma auto od taty. teraz w wiekszosci przypadkow
      wlasnie taki "młody szczyl" dobabia sie wlasnego auta ciezko na nie
      pracujac!!!! ćwoku!!!
      • Gość: R Ristekpa, szkoda mi bylo klawy :> n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:24
    • Gość: renault Re: Nie 50, lecz 60 km/h IP: 193.188.105.* 31.01.05, 11:42
      Wszystko jest dla ludzi rozumnych. Nawet na 70km/h ogolony łeb będzie jechał
      setką, a podlotki i starcy przechodzić będą jezdnię w miejscach na "skróty".
      Napewno trzeba doprowadzic do porządku jazde na Alei Piłsudzkiego, ale karać
      bez litości za chodzenie gdzie się chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka