Gość: hak IP: *.c155.petrotel.pl 31.01.05, 16:36 jak sądzicie kto na niej jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 19:24 Pisze się Wildsteina.Napewno czołowy działacz PSL Krzysztof Rolirad, SLD- Wojciech Hetkowski i cała jego świta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepłockier Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 22:25 szukam namiaru na płocką listę, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:14 jaka ciekawość teraz było by na czym sie wyzyć rodacy opamietać sie ja stary sbek powiem wam tylko tyle pracowałem tam bo zarabiałem i to nieżle wszystko miałem pod sobą jadłO piłO sie za darmo kobiety wycieczki występy dyrektorow milicjantow kierowcow dosłownie wszystko a i wynagrodzenie jak talala dostawałem pieniądze bez rozliczenia na platnych agentów była to niejednokrotńie 3 krotna pensja przecietniaka jestem juz stary to widac po pisani nie chce mi sie nawet prawidłowo pisac PUŁKOWNIK W STANIE SPOCZYNKU NIE WAZNE CZY UWIERZYCIE ten co był w kartotece to najmniej korzysci nam prynosił ,a z ludzmi mi podległymi musieli współpracowac sekretarze pop zastepcy kelnerzy buetowe kierownicy choteli a zgodnie z naszym planem działania wszyscy ci którzy mieli pod soba w zarzadzaniu wiecej jak 20-25 ludzi zdradze wiecej naprykład w moim wydzale było zwerbowanych a nigdzie nie zarejestrowanych np 21 taksówkarzy miałem do niedawna jeszcze te notesy ale spaliłem bo my tez jakes słowo dawaliśmy opamietania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Płocka lista wildstaina IP: *.c155.petrotel.pl 01.02.05, 17:23 czyżby było ich tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysbek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.visp.energis.pl 01.02.05, 17:35 Gość portalu: sbek napisał(a): <PUŁKOWNIK W STANIE SPOCZYNKU NIE > WAZNE CZY UWIERZYCIE Ale żeś się zeszmacił. A fe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:15 Czy się ktoś zeszmacił to nie nam oceniać . Jak wszędzie są lepsi i gorsi . Podobno żadna praca nie hańbi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Płocka lista wildstaina IP: *.c155.petrotel.pl 02.02.05, 16:07 odwagi, przeżyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyesbek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.visp.energis.pl 03.02.05, 15:46 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Czy się ktoś zeszmacił to nie nam oceniać . Jak wszędzie są lepsi i gorsi . > Podobno żadna praca nie hańbi. Zeszmacił się pisząc o tym w taki sposob.Sięgnął dna jeśli chodzi o morale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:26 znalazłem siebie na tej liście /jedyny z takim samym imieniem i nazwiskiem/ z 0 na więc oficer. Fajnie wreszcie wiem kim byłem Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.pleskot Re: Płocka lista wildstaina 03.02.05, 00:51 wyslijcie mi błagam linka na stronę z listą bronka wildstaina, mój mail jacek@piig.net dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Płocka lista wildstaina IP: *.visp.energis.pl 03.02.05, 02:05 abuse@tpnet.pl wyslij tam majla podobno przesylaja liste na cd GRATIS Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Ściągnij i rozpakuj 03.02.05, 08:18 strony.aster.pl/sereq/lista.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 03:55 e-plock.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=140 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:42 IPN BU 0912/1940 GUTOWSKI JÓZEF IPN BU 0912/568 GUTOWSKI JÓZEF IPN BU 0193/2103 GUTOWSKI JÓZEF następny kapuś - ciekawe czy to "nasz" Józio ten od pomników Piłsudskiego i papierza Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osa Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 16:59 Zgodnie z informacją jedno zero na początku oznacza funkcjionariusza SB. Może był na etacie niejawnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:06 za komuny był kierownikiem działu kadr w Melioracji, tacy byli na dwuch etatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.c155.petrotel.pl 04.02.05, 17:07 jak duzo takich ludzi jest w naszym spoleczeństwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:13 jesteś lekkim ćwokiem.przepraszam...katolikie m ? mam prośbę: pamiętaj ćwoku: PAPIEŻ!!!!!!!!!!!!!jakbyś nie załapał: nie pisz nigdy PAPIERZ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:19 popracuj nad ortografią a następnie bierz udział w dyskusji...pozdrawiam grafomanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kundzia podaje spawdzony adres IP: *.pt / 62.7.244.* 03.02.05, 23:45 www.thumbs.pl/lista/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOŁEK Re: podaje spawdzony adres IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 20:55 Kundzia czyli inaczej ANDRZEJ WOJCIECHOWSKI z Gąbina to Ty też byłeś szpiclem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOŁEK Re: podaje spawdzony adres IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 23:10 Kundzia czyli inaczej ANDRZEJ WOJCIECHOWSKI z Gąbina to Ty też byłeś szpiclem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIEGO Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 19:16 Znalazłem jednom szuje nazywa się JAN OBIDOWSKI z Gąbina, niewinny chłopak został przes niego internowany i za nic odsiedział 5 miesięcy. Ta szuja prowadziła klub sportowy BŁĘKITNI GĄBIN i kapowała chłopaków napewno to jest on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpila Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 16:14 Diego masz racje ja też znam tą szuje OBIDOLA przeciesz tyle lat grałem w tym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepłockier Płocka lista wildsteina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 09:13 Każdy SBek to szmata, pracował gdzie chciał i wcale nie musiał się szmacić. Szmaciarstwo wyssał w mleku z ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Płocka lista wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:15 czy jest ich wielu wsród samorządowcow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpila Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 09:27 Zastanawiam się co zrobić z takom szujom jak Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:25 już się zastanowiłaś/eś? co zrobić ? może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:27 zdradź mi: jak Ty radzisz sobie z "TAKOM" dyskusją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 07:15 ja nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś