Dodaj do ulubionych

Płocka lista wildstaina

IP: *.c155.petrotel.pl 31.01.05, 16:36
jak sądzicie kto na niej jest
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 19:24
      Pisze się Wildsteina.Napewno czołowy działacz PSL Krzysztof Rolirad, SLD-
      Wojciech Hetkowski i cała jego świta.
      • Gość: niepłockier Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 22:25
        szukam namiaru na płocką listę,
        • Gość: sbek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:14
          jaka ciekawość teraz było by na czym sie wyzyć rodacy opamietać sie ja stary
          sbek powiem wam tylko tyle pracowałem tam bo zarabiałem i to nieżle wszystko
          miałem pod sobą jadłO piłO sie za darmo kobiety wycieczki występy dyrektorow
          milicjantow kierowcow dosłownie wszystko a i wynagrodzenie jak talala
          dostawałem pieniądze bez rozliczenia na platnych agentów była to
          niejednokrotńie 3 krotna pensja przecietniaka jestem juz stary to widac po
          pisani nie chce mi sie nawet prawidłowo pisac PUŁKOWNIK W STANIE SPOCZYNKU NIE
          WAZNE CZY UWIERZYCIE ten co był w kartotece to najmniej korzysci nam
          prynosił ,a z ludzmi mi podległymi musieli współpracowac sekretarze pop
          zastepcy kelnerzy buetowe kierownicy choteli a zgodnie z naszym planem
          działania wszyscy ci którzy mieli pod soba w zarzadzaniu wiecej jak 20-25 ludzi
          zdradze wiecej naprykład w moim wydzale było zwerbowanych a nigdzie nie
          zarejestrowanych np 21 taksówkarzy miałem do niedawna jeszcze te notesy ale
          spaliłem bo my tez jakes słowo dawaliśmy opamietania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: lilka Re: Płocka lista wildstaina IP: *.c155.petrotel.pl 01.02.05, 17:23
            czyżby było ich tak mało
          • Gość: antysbek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.visp.energis.pl 01.02.05, 17:35

Gość portalu: sbek napisał(a):

<PUŁKOWNIK W STANIE SPOCZYNKU NIE
            > WAZNE CZY UWIERZYCIE

Ale żeś się zeszmacił. A fe.
            • Gość: Jarek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:15
              Czy się ktoś zeszmacił to nie nam oceniać . Jak wszędzie są lepsi i gorsi .
              Podobno żadna praca nie hańbi.
              • Gość: mika Re: Płocka lista wildstaina IP: *.c155.petrotel.pl 02.02.05, 16:07
                odwagi, przeżyjecie
              • Gość: antyesbek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.visp.energis.pl 03.02.05, 15:46

Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Czy się ktoś zeszmacił to nie nam oceniać . Jak wszędzie są lepsi i gorsi .
                > Podobno żadna praca nie hańbi.

Zeszmacił się pisząc o tym w taki sposob.Sięgnął dna jeśli chodzi o morale.

• Gość: darek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:26
        znalazłem siebie na tej liście /jedyny z takim samym imieniem i nazwiskiem/ z 0
        na więc oficer. Fajnie wreszcie wiem kim byłem
    • jacek.pleskot Re: Płocka lista wildstaina 03.02.05, 00:51
      wyslijcie mi błagam linka na stronę z listą bronka wildstaina, mój mail
      jacek@piig.net
      dzięki
      • Gość: Stefan Re: Płocka lista wildstaina IP: *.visp.energis.pl 03.02.05, 02:05
        abuse@tpnet.pl
        wyslij tam majla podobno przesylaja liste na cd GRATIS
      • henrykkreuz Ściągnij i rozpakuj 03.02.05, 08:18
        strony.aster.pl/sereq/lista.html
    • Gość: bobby lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 03:55
      e-plock.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=140
      • Gość: ciekawy Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:42
        IPN BU 0912/1940 GUTOWSKI JÓZEF
        IPN BU 0912/568 GUTOWSKI JÓZEF
        IPN BU 0193/2103 GUTOWSKI JÓZEF

następny kapuś - ciekawe czy to "nasz" Józio ten od pomników Piłsudskiego i
        papierza Jana Pawła II
        • Gość: Osa Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 16:59
          Zgodnie z informacją jedno zero na początku oznacza funkcjionariusza SB.
          Może był na etacie niejawnym.
          • Gość: ciekawy Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:06
            za komuny był kierownikiem działu kadr w Melioracji, tacy byli na dwuch etatach
            • Gość: ggg Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.c155.petrotel.pl 04.02.05, 17:07
              jak duzo takich ludzi jest w naszym spoleczeństwie
        • Gość: jacek Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:13
          jesteś lekkim ćwokiem.przepraszam...katolikie m ? mam prośbę: pamiętaj ćwoku:
          PAPIEŻ!!!!!!!!!!!!!jakbyś nie załapał: nie pisz nigdy PAPIERZ!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jacek Re: lista wildstaina www.e-plock.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:19
          popracuj nad ortografią a następnie bierz udział w dyskusji...pozdrawiam
          grafomanie
    • Gość: kundzia podaje spawdzony adres IP: *.pt / 62.7.244.* 03.02.05, 23:45
      www.thumbs.pl/lista/
      • Gość: STOŁEK Re: podaje spawdzony adres IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 20:55
        Kundzia czyli inaczej ANDRZEJ WOJCIECHOWSKI z Gąbina to Ty też byłeś
        szpiclem?
      • Gość: STOŁEK Re: podaje spawdzony adres IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 23:10
        Kundzia czyli inaczej ANDRZEJ WOJCIECHOWSKI z Gąbina to Ty też byłeś
        szpiclem?
    • Gość: DIEGO Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 19:16
      Znalazłem jednom szuje nazywa się JAN OBIDOWSKI z Gąbina, niewinny chłopak
      został przes niego internowany i za nic odsiedział 5 miesięcy.
      Ta szuja prowadziła klub sportowy BŁĘKITNI GĄBIN i kapowała
      chłopaków napewno to jest on.
      • Gość: szpila Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 16:14
        Diego masz racje ja też znam tą szuje OBIDOLA przeciesz tyle lat grałem
        w tym klubie.
        • Gość: niepłockier Płocka lista wildsteina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 09:13
          Każdy SBek to szmata, pracował gdzie chciał i wcale nie musiał się szmacić.
          Szmaciarstwo wyssał w mleku z .........
          • Gość: kicia Re: Płocka lista wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:15
            czy jest ich wielu wsród samorządowcow ?
    • Gość: szpila Re: Płocka lista wildstaina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 09:27
      Zastanawiam się co zrobić z takom szujom jak Jan
      • Gość: jacek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:25
        już się zastanowiłaś/eś? co zrobić ? może pomóc?
        • Gość: jacek Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:27
          zdradź mi: jak Ty radzisz sobie z "TAKOM" dyskusją?
    • Gość: ja Re: Płocka lista wildstaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 07:15
      ja nie jestem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka