Dodaj do ulubionych

ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:29
Ta szkola dziala 95% malachowiakow na nerwy!!!!!!!! Zniszczymy ja, zbierzemy
sie razem i puscimy z dymem!!!!!!!!:D zapraszam na obrady w pon na glownym
holu :D
Obserwuj wątek
    • Gość: pomalachowiak Re: ŚMIERC PRZYGŁUPOM!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.05, 18:06
      sam sie pusc z dymem... wyswiadczysz przysluge spoleczenstwu
      • Gość: aha Re: ŚMIERC PRZYGŁUPOM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:49
        Pusc z dymem i jagielonke i malachowianke. Tak bedzie najlepiej.
        • Gość: block Re: ŚMIERC PRZYGŁUPOM!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.05, 10:26
          eee, to pewnie dlatego, ze szczeniak puscil sobie dymka ;)
    • Gość: JAGIELLOŃCZYK!!! Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.c148.petrotel.pl 11.02.05, 19:12
      JAGIELLONKA BYŁA,JEST I BĘDZIE NA PIERWSZYM MIEJSCU I.....MAŁACHOWIANKA BYŁA,
      JEST I BĘDZIE ZAWSZE DALEKO ZA NAMI!!!!!!!! NIGDY NAS NIE DOGONICIE!!!!!
      • Gość: Uczeń z 3F Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 03:23
        Jestem uczniem Jagiellonki i chce dalej być z tego dumny; nalegam więc by
        puszczono w niepamięć ten niski konflikt.Pragnę dodać, że autorzy tych
        żenujących wypowiedzi ze strony mojej szkoły (nie wiele wiem o Malachowiance
        więc nie mam prawa wypowiadać się w imieniu Jej uczniów) wcale nie
        tworzą "klimatu" szkoły.Raczej go psują swoimi twarzami, generującumi grymas
        przygniatającej niższości intelektualnej.Szanuję Małachowiankę, jest to szkola
        kształcąca elity podobnie jak moja Jagiellonka.Ubolewam nad faktem przyjmowania
        takich "oryginałów" do szkół kształcących przyszłe elity.Spróbujmy nie dać
        ponieść sie emocjom...
        • Gość: loov Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:45
          aaaaaaapoco???
        • Gość: szefowa 3F Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:06
          nie wiem mój kolego kim jesteś ale wiem że Cię znam. Masz wielką rację tak
          naprawdę nigdy się nie dowiemy która szkoła jest lepsza chociaż tegoroczne
          wyniki matur pokazują że szala przesunęła się w stronę Jagiellonki
      • Gość: jaga Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:14
        aaa tam wprawdzie chodze do jagiellony ale mysle ze jakbym chdziła do
        małachowiany to byoby to samo: jednym słowem OBIE SZKOŁY TO JEDNA WIELKA BANDA
        WARIATÓW!!!!
    • Gość: Małachowiaczka Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:00
      Ludzie, co wy bierzecie albo jaracie, że TAKIE bzdety tu wypisujecie???
      Jeśli ktoś, ma takie przesłanie jak autor tej dyskusji to najpierw niech sam
      rzuci się w g...o!!!
      • Gość: kuba żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:13
        Jstem absolwentem Małachowianki.

Nigdy nie słyszałem o konflikcie między szkołami.
        Rywalizacja na polu edukacyjnym jest. Bo być musi. Żeby jej nie było, obie
        szkoły musiałby przestać prowadzić działalność.

Albo jedna szkoła zacząć kształcić zdunów, a druga dekarzy. Wtedy rywalizacja
        zniknęłaby.

Jest mi wstyd, że do Małachowianki chodzi taki debil, jak założyciel wątku.

cytując miłego młodzieży artystę:

'dupsko cza sprać!'

Niestety, pokora i rozum są już chyba niemodne..
        • szczuchu Re: żenada 03.07.05, 20:57
          każdy niech pisze co chce. np. ja: chodziłam do obydwu szkół i obie były tak
          samo beznadziejne, tak samo zachłystywały się swoją "renomą". właściwie to są
          szkoły jakich pełno.
    • Gość: panda Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.c156.petrotel.pl 05.03.05, 19:55
      A mi ty działasz na nerwy.

Jak czytam takie wypowiedzi, to mi głupio, że chodzę z tobą do jednej szkoły,
      bo jej tylko wstyd przynosisz. Jej uczniom też, bo wbrew pozorom nie jesteśmy
      tępymi ćwierćinteligentami z dresiarskimi zapędami a takie nam wystawiasz
      świadectwo.

Ale jeśli to spotkanko dojdzie do skutku, to się przejdę, żeby ci osobiście to
      powiedzieć i zobaczyć osobę tak ładnie popisującą się swoimi wybitnymi
      poglądami.
      Chyba że to (bardzo) marna prowokacja...
      • Gość: panfacet Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 05.03.05, 22:26
        Najlepszym byłoby usunięcie tego wątku z miejsca i bez ostrzeżenia...
        bez dalszego komentarza, wszystko zostało powiedziane.
      • Gość: panfacet Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 05.03.05, 22:26
        • Gość: Małacha Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:01
          Nie ma szans na usunięcie tego wątku... Jak dało sie tu na forum zauważyć jest
          to mizerna forma reanimacji podupadającej miernoty czyli płockiego dodatku do
          gazety... Jeśli nie ma się o czym pisać to trzeba zdobywać popularność na
          wszelkie mozliwe sposoby... i oto mamy przykład... Dla mnie TRAGICZNY!!!
          Jak długo Gazeto???
    • Gość: XX Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! IP: *.c157.petrotel.pl 05.07.05, 00:34
      Już teraz wiem dlaczego Małachowianka schodzi ze sceny.
      Drogie dziecko, idź do rodziców i opowiedz im o swoich problemach - może to Ci
      pomoże, choć wątpię. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
      • tbnh Re: ŚMIERC JAGIELLONCE!!!!!!!! 13.08.05, 19:02
        chłopcy, dziewczynki.. dla mnie czas liceum to chyba najpiekniejszy czas w
        zyciu. porownujac nawet ze studiami. Zawsze istnialy "drobne anomalie" miedzy
        jednym i drugim liceum, ale o tym sie nie pamieta, na szczescie. To co,
        braterskie klepniecie po ramieniu?
        pozdro dla obu stron. peace, bratha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka