Gość: Magister IP: 193.59.95.* 09.02.05, 14:21 Młody (28 lat), przystojny, wykształcony mgr inż., poszukuje dziewicy do 26 roku życia Czy jest taka w Płocku? Czekam na oferty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:10 Spóżniłeś się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawisza Bardzo nie po Polsku postepujesz IP: 5.3.1R* / 62.6.139.* 19.02.05, 01:28 O ile sie nie myle to pierwsze wspomnienia o polskich ziemiach zostaly zapisane przez jakiegos kupca z Rzymu, juz nie pamietam w ktorym wieku. Napisal on Cos w tym stylu: Na polnocy, niedaleko Baltyku, zyje ciekawe plemie gdzie jesli maz po slubie odkrywa, ze zona jest dziewica to moze ja rzucic bo niby, jak Cie do tej pory zaden nie chcial to ja Cie mam brac? Pewna racja w tym jest... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx [...] IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.05, 19:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Dziewice w Płocku. IP: 193.59.95.* 10.02.05, 08:37 Pederasta zajmujący się 26 letnimi dziewicami? Zajrzyj dov słownika a potem spójrz w lustro. Może zrozumiesz czemu cie, żadna nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc.dr_hab Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:44 Ochujałeeś kiler ??? Szukasz dwudziestosześcio letniej dziewicy??? Poszukaj wśród zakonnic tam może się jakaś uchowała, ale wielkich szans Ci nie daję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Dziewice w Płocku. IP: 80.48.4.* 09.02.05, 20:55 Magister ty optymisto.Dziewicy szykaj w wieku 16-18 powodzenia.Po co dziewica? Daj ogłoszenie może takie: Młodą z małym przebiegiem od zaraz przyjmnę pod dach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 23:46 Magister zamień 6 na 0 bo moja żona ze śmiechu spać nie może. 26 lat i dziewica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He Re: Dziewice w Płocku. IP: 193.59.95.* 10.02.05, 08:40 Pewnie, nie może spać bo sama straciła w wieku 13 lat. A to pech. Przed tobą pewnie długa lista samców. Jak mi ciebie szkoda. Tak cie oszukała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Dziewice w Płocku. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 08:19 Były dwie dziewice. Miały się pojawić na wiecu dziewic, ale jedna złapała grypę a drugą smok zeżarł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:22 Oznajmiam, że takowe są. Bardzo proszę: 24 lata, dwa fakultety, pracujaca, inteligentna i bardzo atrakcyjna...... Nie wszyscy ulegają presji otoczenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przystojniak Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:09 Tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violetta kulpa jestem - a o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:23 no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obdarzony średnio Re: jestem - a o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:04 Zapewniam ,że zrobię Ci delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julleczka Re: jestem - a o co chodzi? IP: 80.48.4.* 14.02.05, 20:33 Jakbyś robił nawet ostro to i tak będzie to (z twoimi 10 cm'owym ) delikatanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscA Re: Dziewice w Płocku. IP: 138.227.189.* 11.02.05, 07:48 A czy jestes prawiczkiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Dziewice w Płocku. 12.02.05, 11:34 Te młody i przystojny, coś masz małe wymagania, dziewica do 26 lat. Po co ci taki stary towar. Jak brać, to dużo młodszy, przynajmniej o 10 lat. Bo to wiesz, póżniej, jak masz 40 lat i w nocy przyciśnie cie prostata i będziesz musiał wstać aby się wyszcz.., obudzisz się w nocy, patrzysz a obok ciebie leży jakiś kaszalot, 140 kilo wagi, sapie, maseczka na tważy, papiloty we włosach. I będziesz zastanawiał sie co zrobić, mogą na podłogę nie zepchniesz, bo 140 kilo i jak spadnie to może zarwać się podłoga, przejść sie też nie da 140 kilo i góra mięsa. Wtedy docenisz moje słowa. Ja "trzymam" w domu "towar" o 14 lat młodszy i bardzo sobie chwalę, dba o siebie -wygląda jak moja córka, ale nie przeszkadza mi to wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:55 --> jaa_klaudiusz alez szowinista z Ciebie wychodzi , a fee ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Dziewice w Płocku. 12.02.05, 15:07 Nie szowinista, lecz esteta. Stare "obrazy" lubie podziwiać, ale na scianach w muzeach. W łóżku wole coś młodszego, co przypomina "wiosnę". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violetta kulpa Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:11 jaa_klaudiusz napisał: > Nie szowinista, lecz esteta. Stare "obrazy" lubie podziwiać, ale na scianach w > muzeach. W łóżku wole coś młodszego, co przypomina "wiosnę". Pozdrawiam to uważaj, bo jak ci sie ta młódka odwali jak Marzanna, to ci ją jeszcze do wisły wrzucą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:33 do jaa klaudiusz: za takie rzeczy idzie sie do więzienia mądralo. I się tak nie przechwalaj kontaktem z nastolatkami, bo może znaleźcć sie ojciec, który ci przywali w ta pedofilską gębę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:15 jaa_klaudiusz napisał: > Nie szowinista, lecz esteta. Stare "obrazy" lubie podziwiać, ale na scianach w > muzeach. W łóżku wole coś młodszego, co przypomina "wiosnę". a co zrobisz jak ta Twoja "wiosna" przejdzie w "lato" ? a jak w "zime" ? co wtedy ? nastepna zmiana na "wiosne" ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Dziewice w Płocku. 12.02.05, 16:45 kobietę która "trzyma się w domu" powinno się raz na 7 lat powinno poddawać się "atestacji". Jak nie przejdzie atestu wymiana na "nowszy" model. Taki ........... 20 tysięcy kilometrów, wysokie zawiesznie itd ........ itd........itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:50 jaa_klaudiusz napisał: > kobietę która "trzyma się w domu" powinno się raz na 7 lat powinno poddawać > się "atestacji". Jak nie przejdzie atestu wymiana na "nowszy" model. > Taki ........... 20 tysięcy kilometrów, wysokie zawiesznie itd ........ > itd........itd. Bardzo obrazowo nam to przedstawiasz :) wnioskuje , ze masz patent aby samemu nie byc "zima" / "starym modelem" ? i zapewne wziales pod uwage taka mozliwosc : - ze "nowszego" modelu moze Ci sie nie udac znalezc ? :))) - ze "nowszy" model moze nie chcec aby "staroc" po nim jezdzil ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafka Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:45 chyba nie warto gadac z kladiuszem, bo to jakis zakomleksiony klient, ktory ma laske tylko w swojej wyobrazni..ktora by wytrzymala z takim pajacem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:13 Ciekawe co ile lat sam przechodzi "atestacje" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Dziewice w Płocku. 12.02.05, 20:06 Po ślubie z moja kochaną zoną jesteśmy 3 lata. Co do "atestacji" to jest wspaniałą kobietą młodszą ode mnie o 14 lat. Tak więc to ja muszę dbać o siebie (basen, dieta, witaminki)zwłaszcza że "pani serca mego" ma taki typ urody że wygląda jak moja córka, a nie żona. I tego każdemu życzę i tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara 40 Re: Dziewice w Płocku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:10 Twoja żona może mieć minimum 21 lat _ "jeszcze dziecko" Ty jakby nie liczyć minimum 35 - może póki co jesteś dla niej atrakcją - zakładając obustronny wysiłek w tej sprawie - ale już niebawem przegrasz w przedbiegach z dużo młodszymi i ciekawszymi facetami. A gdyby sie okazało, że Twoja żona ma 25/30 - to już jesteś przgrany - a Małżonce życzę wytrwałości w parzeniu ziółek również. Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Dziewice w Płocku. 12.02.05, 23:22 Gość portalu: zocha napisał(a): > za takie rzeczy idzie sie do więzienia mądralo. I się tak nie przechwalaj > kontaktem z nastolatkami, bo może znaleźcć sie ojciec, który ci przywali w ta > pedofilską gębę Tępa kobieto. Pod niby jakim zarzutem nazywasz kogoś pedofilem? Umiesz czytać ze zrozumieniem? W którym niby miejscu jakieś pedofilskie zapędu u jaa_klaudiusza wyczytałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Dziewice w Płocku. 12.02.05, 23:14 Tak szczerze, to dwudziestosześcioletnia dziewica byłaby, moim prywatnym zdaniem, zbyt zdziwaczała i spięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:16 tępy to ty jesteś " w starym kinie", czy jak sądzę " jaa klaudiusz". Jeżeli namawiasz dorosłego faceta do szukania dziewic wśród nastolatek, to juz masz zapędy pedofilskie. A jeżeli cieszysz sie, że twoja żona czyli towar wygląda jak córka, to tym bardziej uważam cię (nie tylko ja, mój mąż również) za zboczeńca. Mam nadzieję, że takiego niby supermana żona kiedys puści kantem (nie mam pojęcia z jakich przyczyn jest twoją żoną, ale żal mi jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziuni Re: Dziewice w Płocku. IP: *.c151.petrotel.pl 13.02.05, 15:40 zocha dobrze gadasz. walic w rogi goscia jak sie jest 14 lat mlodsza. bez sentymentow. misu bedzie mial rogi jak stad do Raciborza. tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:42 duduś: prawie trafiłeś. Mam 35 lat-pewnie w twoim wieku wydaje sie, że kobieta w tym wieku to stare pudło. Różnimy sie pewnie nie tylko wiekiem, ale i moralnością. Mam nastoletnia córkę, i mam prawo reagować na zboczone wpisy - PRAWO MATKI. I wcale nie czuję sie starym pudłem - nawet na takie nie wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Dziewice w Płocku. 14.02.05, 11:32 Gość portalu: zocha napisał(a): > tępy to ty jesteś " w starym kinie", czy jak sądzę " jaa klaudiusz". Mania prześladowcza wiecznie żywa. Ale nie przejmuj się, można to wyleczyć. > Jeżeli > namawiasz dorosłego faceta do szukania dziewic wśród nastolatek, Brawo jasiu, pokaż mi dokładny cytat, w którym to napisałem, niepotrafiąca czytać ze zrozumieniem kobieto, eufemistycznie rzecz ujmując... > to juz masz > zapędy pedofilskie. Buahaha Powalająca logika :D To gdzie ma szukać dziewic, jak nie wśród nastolatek? W żłobku!? Puknij się w łeb... Zresztą od piętnastu już można... > A jeżeli cieszysz sie, że twoja żona czyli towar wygląda > jak córka, to tym bardziej uważam cię (nie tylko ja, mój mąż również) za > zboczeńca. Są sprawy na ziemi, o których ci się nieśniło (na przykład to, że poza pozycją misjonarską są jeszcze inne). To, że jaa_klaudiusz miał córkę z poprzedniego małżeństwa, która teraz dorsoła, i wziął młodą żonę, która urodą niewiele urąga jego latorośli jest dla ciebie przyswajalne? Nie wiem, czy tak jest w istocie, ale to najlogiczniejsze i najbardziej oczywiste z wyjaśnień jego przechwałek. NIE - PEDOFILSKIM INKWIZYTOROM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:35 ja-klaudiusz: zamiast napinac sie tak w internecie o poźnej porze zajmij się swoją młodą żoną - chyba,że masz kłopoty : wiesz jakie... duduś; a ty to jesteś chyba kochający inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magisster Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:22 czemu nie ma ofert dziewczyn , tylko wypowiedzi samców zwyrodnialców. chodziło mi o dziewicę w wieku nieokreślonym od .... do 26 lat , dlaczego wszyscy niezainteresowani się wypowiadają i wskazują 26 lat i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do magistra Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:29 ty zwyrodniałcze i zboczeńcu, dziwicy ci się zachciało w wieku 26 lat, jak chcesz dziewicy to do przedszkola czy maksymum 3 klasy szkoły podstawowej, tam może jeszcze coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Dziewice w Płocku. 14.02.05, 11:35 tia, i kto tu jest zwyrodnialcem... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:15 w sranym kinie czy jak tam się nazywasz. Nie odzywaj sie już bo mi chce rzygać jak czytam takie wywody. zwal se gruchę w kącie to moze ci przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Dziewice w Płocku. 14.02.05, 21:52 Mamy wolność słowa, elpeerku, więc jedyne co możesz, to mnie sobie zablokować i wtedy problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok [...] IP: *.class144.petrotel.pl 15.02.05, 18:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: Dziewice w Płocku. IP: 193.59.95.* 15.02.05, 07:38 Mam nadzieje, że są tak sędziwe dziewice, choć aż tak w podeszłym wieku dziewicy niestety nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:52 Gość portalu: stara 40 napisał(a): > Twoja żona może mieć minimum 21 lat _ hmmm , minimum to ona moze miec 16 lat , i opcja wyglada tak : jest malzonka bo slub wzieli za zgoda sadu ( wiadomo ze wzgledu na jakie okolicznosci sad udziela takiej zgody ) wyglada jak jego corka bo moze jest w jej wieku , i w takiej sytuacji tez by wszystko sie zgadzalo co napisal ! :))) w takim przypadku , ja_klaudiusz ma 30 latek i z tego co i jak pisze mozna wniskowac , ze juz ma swiadomosc faku , ze moze zostac "zamieniony na lepszy model" ;))) ps ogolny post , raczej "taki sobie" , dopiero wpis ja_klaudiusz'a sprawil , ze komentarze sypnely sie jak z "rogu obfitosci" , ale tak to juz bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister Re: Dziewice w Płocku. IP: 193.59.95.* 17.02.05, 07:33 Dzięwki ja_klaudiusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister Re: Dziewice w Płocku. IP: 193.59.95.* 17.02.05, 07:36 Przepraszam za błąd. Dzięki ja_klaudiusz za poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Dziewice w Płocku. IP: *.c148.petrotel.pl 16.02.05, 19:07 Witaj! Co prawda ne mam jeszcze 26 lat,jestem 23 - letnią studentką. Może myślisz sobie , że wtym wieku dziewicami zstają tylko brzydue, których nikt nie chce. To nie prawda!!Wiesz co myślę, moze to nie jest wlasciwe, ale w seksie ne ckodzi tylko o wiek czy stan cywilny. Tu chya naważniejsza jest miłość..Ksiądz na ambonie krzyczy,że tylko seks po ślubie jest moralny. Chwilkę pomyślmy. A gdy ludzie pobieraja sie z tzw. rozsądku nic do siebie nie czując, czy to jest moralne? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Dziewice w Płocku. 17.02.05, 06:37 23 tysiące kilometrów, nieżly przebieg. Tylko co z przeglądami bierzącymi. Nie powiesz mi kochanie, że nie odczuwasz potrzeby, no chyba że coś u ciebie ze składem paliwa u ciebie nie tak. Proponuje stację diagnostyczną i zbadać skład oleju i paliwa. gdzie studiujesz słonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:04 Klaudiuszu, ale Agnieszka wcale nie napisała, że jest dziewicą... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Dziewice w Płocku. 17.02.05, 19:07 rozpędziłem się, bo już myślałem że jakowyś rodzynek nam sie trafił. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Dziewice w Płocku. IP: *.c148.petrotel.pl 23.02.05, 19:59 zapewniam Cię że u mnie wszystko jest ok. Po - prostu nie spotkałam jeszcze swego księcia z bajki.....jeżeli już się pojawi to jestem pewna, że nie pożałuje Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Dziewice w Płocku. 24.02.05, 17:49 Gość portalu: agnieszka napisał(a): > zapewniam Cię że u mnie wszystko jest ok. Po - prostu nie spotkałam jeszcze > swego księcia z bajki... Ech, młodość... naiwność :] > jeżeli już się pojawi to jestem pewna, że nie pożałuje Bacz aby, by Twój luby nie zaczął rozmyślać, czemuś tyle czasu zwlekała nad defloracją... Nie każdy facet wierzy w romantyczne chronienie swego skarbu do późnych lat i czasami może nabrać niezdrowych podejrzeń, totalnych wymysłów godzących w Ciebie, tłumaczących taki stan rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Dziewice w Płocku. IP: 80.48.4.* 19.02.05, 18:09 Tak to jest moralne.Pamiętaj,że każda dobra bryka to dodatkowe 5cm. Odpowiedz Link Zgłoś
aska1980 Re: Dziewice w Płocku. 17.02.05, 19:43 Hej.Ja jestem dziewicą, mam 25 lat. Tylko zastanawiam się dlaczego Tobie akurat zależy na poznaniu dziewicy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:58 czy jesteś atrakcyjna,czy raczej ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:01 chciałbym przekuć jeszcze nie miałem tego szczęścia, Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Dziewice w Płocku. 19.02.05, 18:43 Zobowiązuje się że kazdej dziewicy w wieku 26 lat funduje kolację, jesli będzie chciała to i na śniadanie może się załapać Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedniety_flet Re: Dziewice w Płocku. 23.02.05, 20:02 jaa_klaudiusz napisał: > Zobowiązuje się że kazdej dziewicy w wieku 26 lat funduje kolację, jesli będzie > > chciała to i na śniadanie może się załapać Dodam obiadek, drinki do oporu a granicę wieku zmniejszę do 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Dziewice w Płocku. IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 19.02.05, 19:14 jest taki gość co kiedyś wpisywał się jako Don Perwerro i cały czas wplątuje Was w te tematy a Wy jak te stado baranków.... U nas w Gąbinie o takich rzeczach się nie mówi; u nas po prostu się to robi... Erotomani, gaduły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska_1980 Re: Dziewice w Płocku. IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 20.02.05, 18:01 jestem atrakcyjna i co z tego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:53 Asiu pozwól być tym pierwszym,będe bardzo delikatny i czuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy Re: Dziewice w Płocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:57 Nie odpisałaś Asiu więc podejrzewam, że pod imieniem tym kto inny się ukrywa, chyba mężczyzna , który się wstydzi swojej płci. Ponadto patrząc na informacje autora nawet wiem z jakiej to O........... wiado spółki wysyłał wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś