Dodaj do ulubionych

Jubileuszowy rok Wisły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:54
... hahaha szczerze mówiać to ten zespół jest najsłabszym zespołem ludowym w
płocku porażkowy no ale nie wszyscy to widzą poziom niziutki bardzo
niziutki do roboty a nie tylko pijecie na wyjazdach ....
Obserwuj wątek
    • Gość: uczestnik Re: Jubileuszowy rok Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:55
      ...szczerze mówiąc w zespole nie jest wcale tak dobrze ale nikt tego nie
      widzi ...
    • Gość: ja Re: Jubileuszowy rok Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:12
      a niby jaką szkole skonczyl ten onyszko, skoro ma zapis artysta sceniczny -
      tancerz? po technikum taki nadają? smiechu warte co on opowiada. to jest
      żałosne.
      • Gość: ochman Re: Jubileuszowy rok Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:22
        Co chcecie od chłopaka?
        Prowadzi firmę i jeszcze ma czas na zajmowanie się zespołem.
        To pokaż jeden z drugim co potrafisz i załóż zespół baletowy.
      • Gość: Tancerka z Wisly Re: Jubileuszowy rok Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:42
        co cie interesuje jaka skonczyl szkole? czy nie wazniejsze jest to ze poswieca
        mlodziezy swoj cenny napewno czas? ze odciaga nas od wielu zlych rzeczy,
        zajmuje nam czas, wypelnia wolne chwile? sam jestes zalosny/a ! a ty czym sie
        zajmujesz lepiej napisz
    • Gość: uczestniczka Re: Jubileuszowy rok Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:28
      Napewno opinie wszystkie tu zawarte sa od byłych uczestków jak sami popijali to
      teraz tak mówią a sami tanczyli w tym zespole Wisła jest naprawde dobrym
      zespołem i wokalnie i tanecznie. Wiadomo jest ze byli uczestnicy mieli jekies
      styknięcia z Piotrem Onyszko i dlatego tak mówią a asami uczęszczali do tego
      zespołu . Nie rozumiem tych ludzi ja mam szacunek do zespołu i nie mam żadnych
      zastrezrzen.Jak chcecie to pokazcie co potraficie a Pan Piotr jest taki jaki
      jest i napewno potrafi więcej od Was.
      • Gość: była uczestniczka Re: Jubileuszowy rok Wisły IP: *.c149.petrotel.pl 21.04.05, 13:12
        Po pierwsze nie wyrywaj się tak do krytyki, bo za mało jeszcze tu jesteś żeby
        obrażać starszych i byłych członków tego zespołu. Po drugie nikt z nas nie
        napisałby takich bredni, gdyż zespół jest i będzie zawsze miłym wspomnieniem.
        Po trzecie - skup się lepiej na tańcu i nauce języka polskiego (błędów
        stylistycznych mnóstwo!). I wreszcie po trzecie - jeśli chcesz wiedzieć ten
        ktoś ma trochę racji. Zespół był świetny w 2002 roku, potem miał już z górki -
        ale od czego jesteście wy młodzi-do dzieła!
    • Gość: Tancerka z Wisly Re: Jubileuszowy rok Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:37
      skoro twierdzisz ze jest najslabszy to powiedz ns ile jestes rozeznany w tym
      kierunku ? tanczyles gdzies ? skad wiesz ze PIJEMY na wyjazdach i pokaz zespol
      ktory tego nie robi a dopiero pozniej pisz takie rzeczy. pamietaj tez ze
      wykonujemy bardzo ciezka prace i przyjemnosc jednoczesnie i w jakis sposob
      jestesmuy normalni.
      • Gość: lufa Re: Jubileuszowy rok Wisły IP: *.c151.petrotel.pl 12.02.05, 09:32
        no to po jednym - i do roboty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka