Dodaj do ulubionych

Piaskarka! Ratuj się, kto może

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:37
jechałem tym autobusem ku.. na tą szybę poszła seria jak z karabinu
maszynowego nie sądzę żeby to był tylko piasek z solą
Obserwuj wątek
    • plockibus1 Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może 02.03.05, 22:52
      No nie potłuczona szyba w nowo zakupionym MANie!! Czy ktoś pamięta numer taborowy tego autobusu?
    • Gość: Autor Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.c156.petrotel.pl 03.03.05, 00:20
      A trzeba było zamiast Muniserwisu wybrać SITE byłby problem z głowy
    • Gość: Kierowca Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 07:20
      A swoją drogą, to chyba powinni miec ustawiony "celownik" na drogę a nie na
      samochody. Mi dostało się po bocznych szybach i dachu malucha, ale żeby siegnąć
      do okien autobusu?!
    • Gość: Polsilver Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.plocman.pl 03.03.05, 07:42
      Tak się dzieje jak piasek do piaskarki ładowany jest bez wcześniejszego
      przesiania. Ja też nie raz dostałem "małym kamyczkiem" od piaskarki.
    • Gość: obserwator Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:37
      Panini dyrektor Witczewska swoją wypowiedzią na łamach Gazety po raz kolejny
      daje dowód swojej niekompetencji .
    • Gość: Stefan Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.p.lodz.pl 03.03.05, 09:53
      Kurde... mieszkam w Łodzi i tutaj z przejazdem przez misto nie ma żadnych
      prblemów. Piaskarki wyjeżdżają o 4 - 5 rano i jest w porządku... żenada
      • Gość: Selen Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.uni.lodz.pl 03.03.05, 22:16
        Również mieszkam w Łodzi( a w weekendy jestem w Płocku ) i zgadzam sie z opinią
        Stefana, że u nas drogi są w porządku, więc nie wiem skąd ta wymówka???A tak
        poza tym co ma Łodź do Płocka-tym bardziej że w tym tygodniu u nas w ogóle nie
        padało a z tego co wiem w Płocku i owszem!Radze następnym razem lepiej zapoznać
        sie z sytuacją , dopiero potem chlapać językiem i to jeszcze na łamach gazetki!
        Pozdrawiam
    • Gość: płocczanin ratuku na drogach IP: 193.243.142.* 03.03.05, 10:01
      mam pytanie kiedy i kto odśnierzy drogi którymi poruszają się cysterny do
      orlenu /imielnica , rogozino, boryszewo itd / od początku zimy nikt tu nie
      zagląda to istny chorror pędząca cysterna po lodzie !!!!!!
    • Gość: AntyWitczewska Zobacz babo,że w Moskwie przy opadach 10 razy IP: 193.59.95.* 03.03.05, 10:13
      większych nie ma problemu z przejazdem ulicami. Przykład należy brać z
      najlepszych, a nie równać do bagna.
    • Gość: Bercik Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.zep.com.pl 03.03.05, 10:33
      No tak to prawda,może to i dobre dla tych którzy maja samochód do
      malowania,Piaskowania gratis
    • Gość: Jmr Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:33
      Moze ktos was ostrzelal ????
    • Gość: ja Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:38
      Jak leci piaskarka to aż alarmy się włączają w zaparkowanych samochodach. Sam
      tego doświadczyłem.
    • Gość: SuNeK Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:46
      A gdzie siedziales?
    • Gość: SuNeK witam pasazera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:47
      gdzie miales miejscowe?dobra?
    • Gość: Mr.W Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: 217.153.156.* 03.03.05, 11:19
      Nie o co chodzi Pani Witczewskiej, ale jako że studiuje w Łodzi, to iwem jakie
      sa tu drogi. Wczoraj byłem w domu Plocku i byłem w szoku. Rzeczywiscie niewiele
      sypią. W Łodzi przynajmniej głowne drogi są posypane i czarne, więc polecam
      Pani Witczewskiej wycieczke dołodzi bo sama nie wie o czym mówi.
      • preparat_plock Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może 03.03.05, 13:50
        wypowiedź tej Witczewskiej mnie znokautowała...
        czyli co, jak w Łodzi nie sypią (a sypią, sypią, tylko trzeba się przejechać i
        zobaczyć, a nie na chybił trafił rzucić jakąś nazwę miasta - nasze dorig nawet
        się nie umywają do tych łodzkich) to mieszkańcy nie mogą mieć podstaw do
        pretensji o stan dróg w Płocku?
        co to, ku.., w ogóle za argument?
        więc jak zaczyna padać śnieg, to najpierw do Łodzi dzwonicie "czy sypać"?
        ku.., co za syf...
    • Gość: Z innego miasta Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:52
      ciekawa teoria z tymi innymi miastami - ja mieszkam w "innym" mieście, całkiem
      niedaleko Płocka, więc opady takie same - dodam, że to miasto jest dużo większe
      i jakoś sobie radzą...
    • Gość: gostek Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:31
      Pani szefowa MZD g...no obchodzi nas płocczan co się dzieje w Łodzi. Pani
      dostaje pieniądze UM Płock i to miasto nas interesuje. A jak się Pani nie
      podoba to wynocha do Łodzi
      • Gość: gosc Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.lodz.mm.pl 03.03.05, 18:01
        a ja akurat jestem w Łodzi i jakoś nie mam problemu z przejazdem przez miasto :D
        drogi są czarne mimo tego, że przecież tutaj padało ostatnio więcej śniegu, aż strach wracać do Płocka po takim artykule!!
    • Gość: płocczanin17 Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:56
      Dyrektor Muniserwisu pomijając fakt że beznadziejnie robi to za co miasto płaci
      mu ogrone pieniądze to nie wie co mówi.Powinien się spytać swoich pracowników
      na jakim sprzęcie pracują albo wyjść na plac i zobaczć( o ile ma o tym jakieś
      pojęcie).Od bardzo dawna ma solarki sypiące sól zwilżoną wodnym roztworem soli
      a piaskarki używa w sporadycznych przypadkach i tylko one mogą powodować
      opisane sytuacje.Ale to trzeba wiedzieć jak się siedzi na tym stołku dwa lata i
      jest kolesiem Prezydenta.
    • Gość: marcin134 Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:30
      Panie Drozdowski skąd Pan wziął tye piaskarek Przecież Pan ma tylko jedną a może
      dwie.Reszę ma Pan solarki ale ale tego jak i wielu innch rzeczy Pan nie wie.Po
      co Pan tam siedzi i bierze tyle szmalu.
    • Gość: dubi Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:06
      poznaje tą porecz, to jest nowy MAN z kamerka, ciekawe czy cos widac??? czy
      kamerka zlapala złoczynce?? czy to był kamień czy moze ktos inny!!??
      • Gość: Al Re: Piaskarka! Ratuj się, kto może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:25
        Tez ostatnio dostalem od piaskarki, efekt 2 widoczne odpryski lakieru...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka