Dodaj do ulubionych

weterynarz

IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 11.04.05, 19:58
Szukam dobrego weterynarza dla bardzo chorego kota. Może ktoś może doradzić
Obserwuj wątek
    • Gość: Zwierzyniec Re: weterynarz IP: *.class146.petrotel.pl 11.04.05, 21:22
      Polecam lecznicę na Otolińskiej, albo Jar-Wet (chyba tak się nazywa) na
      Zielonym Jarze ul. Armii Krajowej.
    • hautpol Re: weterynarz 11.04.05, 22:09
      Doktor Formański z lecznicy Chiron na Otolińskiej 10 (wjazd od Banacha),
      ewentualnie doktor Brzezicka z tej samej lecznicy. Piszę to po 10 latach wizyt
      w tej lecznicy z różnymi kotami i psami.
      • Gość: hitch Re: weterynarz IP: *.chello.pl 12.04.05, 00:15
        Potwierdzam. Polecam dr Formanskiego - prawdziwy lekarz tzn. wiedza
        i "podejscie". Operowal mojego psa 2krotnie-dzieki czemu zyje i ma sie dobrze.
        Pozytywnie moge wypowiedziec sie tez o P. Wronskim - rowniez Chiron z ul.
        Otolinskiej.
        Pozdrawiam w/w Panow.

• Gość: LILA Re: weterynarz IP: *.c156.petrotel.pl 12.04.05, 07:19
      Witam
      Polecem weterynarza Mariusza Kaniewskiego, jego gabinet mieści się na ul Jana
      Pawła II 88. Zawsze z oddaniem "ratuje" naszego psa, szczegółowo wyjaśnia nam
      laikom co psu dolega, jak wyglądać będzie jego leczenie, i z wielka miłością
      opowiada o swoich zwierzętach. Bardzo sympatyczny człowiek Pozdrawiam tel do dr
      602 786 860
    • Gość: kot Re: weterynarz IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 12.04.05, 15:01
      wielkie dzięki wszystkim za pomoc
    • Gość: wlascicielka kotka Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:21
      A ja polecam pana Szydlowskiego przyjmuje na Bialej. Naprawde specjalista.
    • Gość: KUPIE PERSA Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:25
      KUPIE PERSA .... PILNE !!!!! PROSZE O ADRES LUZ TELEFON . DZIEKUJE ....
    • Gość: Aga Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:37
      A ja nie polecam Chiron w ciężkich przypadkach- mój piesek przez nich nie żyje-
      miał chorobę nerek, a oni mu dali coś na odrobaczenie, niestety za późno
      poszłam do innej lecznicy- na podolszycach (niestety nie pamiętam adresu- za
      Lidlem) Innym razem zawiozłam do nich bardzo cierpiącego bezdomnego psa- nie
      było dla niego ratunku, musiałam zapłacić za uśpienie.
    • Gość: zawiedziona Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 17:37
      moge smialo podpisac sie pod listem Agi, tez nie polecam lecznicy chiron, w
      moim przypadku nie uratowano mi kotka, a stan wcale nie wskazywal na ciezki,od
      tamtej pory omijam te lecznice i nie lecze juz tam swoich zwierzatek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka