Dodaj do ulubionych

AWARIA W ORLENIE !?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:01
Za oknem mam krajobraz jak z filmu katastroficznego! Czy ktoś wie co tam się
dzieje ? Od dwóch dni wielka łuna ognia i potężne kłęby dymu unoszą się nad
zakładem! Wygląda to jak KATASTROFA EKOLOGICZNA ! Niewiem co będzie jak
zmieni się kierunek wiatru ! GDZIE JEST TA POLICJA EKOLOGICZNA , o której
czytałem na forum. Podobno wystarczy tylko zadzwonić i ... nikt nie wie co
dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!! Re: AWARIA W ORLENIE !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:05
      gdzie to widzisz?
      • Gość: Jarek Re: AWARIA W ORLENIE !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:12
        Nad ORLENEM ! Masz okna z drugiej strony czy tak się już okopciły , że nic nie
        widać? :-)) Są jeszcae tacy , którzy nie zauważają problemu! Pozdrawiam!
    • roman_j Re: AWARIA W ORLENIE !? 06.05.05, 23:19
      Weź proszek na uspokojenie albo zaparz sobie melisę i idź spać. Ta łuna, to nie
      awaria, ani nie katastrofa, ale pochodnia. Stoi ich trochę na terenie Orlenu i
      od czasu do czasu spala się na nich różne odpadowe produkty. Wygląda to czasami
      poważnie, ale to nic strasznego. Można przywyknąć. Długo mieszkasz w Płocku?
      Może jeszcze za ktrótko. :-))
      • Gość: zyga Re: AWARIA W ORLENIE !? IP: *.c157.petrotel.pl 07.05.05, 12:24
        Roman, jak zwykle walisz "autorytatywne" głupoty. Płacą ci za to czy co.
        Wiadomo, że jest zagrożenie z Orlenu to nie wygłupiaj sie i bądż dojrzalym
        facetem i martw sie jak wszyscy. Z Orlenu leci syf całymi nocami. Ktoś tu
        plocczan "olewa". Ktoś musi odpowiedzieć za ten skandal.
        • roman_j Re: AWARIA W ORLENIE !? 07.05.05, 15:07
          Gość portalu: zyga napisał(a):

> Roman, jak zwykle walisz "autorytatywne" głupoty.
          > Płacą ci za to czy co.

No jasne. I to jeszcze jak. Oko by CI zbielało, jakbyś zobaczył, ile co miesiąc
          dostaję za to na konto. ;-))

> Wiadomo, że jest zagrożenie z Orlenu

Oczywiście. Świat jest pełen zagrożeń. We własnym domu masz wiele śmiertelnych
          zagrożeń: intalacja elektryczna, gazowa. Samochód to też potencjalne zagrożenie
          dla Twojego zdrowia i życia. Powinni tego wszystkiego zakazać, a przynajmniej
          ostrzegać przed tym na forum, prawda? :-))

> to nie wygłupiaj sie i bądż dojrzalym facetem i martw sie jak wszyscy.

Teraz to żeś mnie rozbawił. :-)) Od kiedy to dowodem dojrzałości jest trzęsienie
          portkami przy każdej okazji, kiedy Orlen puszcza coś na pochodnie? Strachliwi o
          zajęczych sercach może powinni zmienić miejsce zamieszkania?

> Z Orlenu leci syf całymi nocami. Ktoś tu plocczan "olewa". Ktoś musi
          > odpowiedzieć za ten skandal.

Proponuję powołać kolejną komisję śledczą tym razem lokalną. Ostatnio zrobiły
          się modne, więc dlaczego nie powołac jakiejś w Płocku. Winnych, których z góry
          wyznaczymy, postawimy przed Trybunałem Stanu, a jeśli odmówi zajęcia się sprawą,
          to powołamy jakiś własny trybunał. ;-)))
    • w_starym_kinie Re: AWARIA W ORLENIE !? 07.05.05, 00:14
      Toż to zwykły zrzut na pochodnię, widocznie komuś proces nie idzie i
      produkt/surowiec leci po spaleniu do nieba :]
      • Gość: mjk Re: AWARIA W ORLENIE !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:55
        a ja to samo widziałem i takie same obawy miałem :P wczoraj to ładnie
        wyglądało..... jakby giga ognisko było na Orlenie :D :D
        • w_starym_kinie Re: AWARIA W ORLENIE !? 07.05.05, 09:43
          O tak, bardzo malowniczo :]
          Aż się chciało na to patrzeć, iść w stronę światła... jak ćma :]
    • Gość: xxxxxxxxxx Re: AWARIA W ORLENIE !? IP: *.c157.petrotel.pl 07.05.05, 10:07
      Spalali gazy - normalny efekt przy takim procesie
    • Gość: zegarek Re: AWARIA W ORLENIE !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:15
      Ale mamy panikarzy w naszym miasteczku. Zobaczy taki pochodnie i od razu sra po
      gaciach. A jak bedzie jakas dekompozycja i troszke huknie to dopiero bedzie
      krzyczal.
    • Gość: X Re: AWARIA W ORLENIE !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:13
      Już nie będzie krzyczał bo pierdyknie na zawał ze strachu!
      • Gość: . GŁUPOTA WASZA JEST WIELKA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:57
        To oczywiście do tych , którzy nie dostrzegają problemu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka