Dodaj do ulubionych

Nowa forma forum

05.07.02, 23:49
Obejrzałem sobie forum w nowej formie i mam mieszane uczucia. Generalnie
wygląda nieźle. Podoba mi się też, że zlikwidowano liczniki na pierwszej
stronie i przeniesiono je do środka. To chyba najlepsze rozwiązanie. Nie wiem
tylko dlaczego licznik na nowym forum Płock wskazuje około 4000 mniej wpisów?
Coś tu nie gra!
Obserwuj wątek
    • naka Re: Nowa forma forum 06.07.02, 10:57
      Roman wytłumacz to dokładniej. Ja nie widze zadnej zmiany ??
      Naka.
      • Gość: ●Werdan● Re: Nowa forma forum IP: *.icm.edu.pl / *.petrotel.com.pl 06.07.02, 13:28
        > Roman wytłumacz to dokładniej. Ja nie widze zadnej zmiany ??

Nowa forme mozna zobaczyc pod tym adresem:
        www2.gazeta.pl/forum/

A nasz forum tutaj:
        www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=66

Przyznam, ze srednio mi sie podoba. A moze zbyt przyzwyczailem sie to
        terazniejszego wygladu forum.
        • Gość: Maciek Re: Nowa forma forum IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 06.07.02, 17:51
          A mnie sie ta nowa forma podoba. Zdjecie licznikow z pierwszej strony, uzdrowi pewnie
          troche ten wsciekly trend w wyscigach za iloscia. Lista watkow wskazuje ich zalozycieli; to
          moze zmobilizuje forumowiczow do zakladania nowych watkow; a przynajmniej bedziemy
          mogli mobilizowac do aktywniejszego dzialania tych forumowiczow, ktorych nicki jako
          zalozycieli watkow nie powtarzaja sie zbyt czesto,sic !
          • racuszek Re: Nowa forma forum 06.07.02, 18:13
            Jest super. Choć jak zawsze można je trochę ulepszyć.
            Tak więc do dzieła Gazeto i forumowicze.

Pozdro
    • roman_j Re: Nowa forma forum 06.07.02, 18:55
      roman_j napisał(a):

> Nie wiem tylko dlaczego licznik na nowym forum Płock wskazuje około 4000 mniej
      > wpisów? Coś tu nie gra!

Czy Was to nie zastanawia??????? A może już się poprawili.

• roman_j Re: Nowa forma forum 07.07.02, 15:43
        roman_j napisał(a):

> roman_j napisał(a):
        >
        > > Nie wiem tylko dlaczego licznik na nowym forum Płock wskazuje około 4000 m
        > niej
        > > wpisów? Coś tu nie gra!
        >
        > Czy Was to nie zastanawia??????? A może już się poprawili.

Już wiem o co chodzi. Ponoć ten licznik nie uwzględnia wpisów dokonanych na
        podforach. Może to i dobry pomysł.

• naka Re: Nowa forma forum 07.07.02, 16:02
          Mnie tez sie podoba. Fakt, ze przyzwyczaiłam sie do obecenej, ale zmiany sa jak
          najbardziej potrzebne. Czekam tylko na te wesołe zdjęcia Forumowiczów:))
          Czy Gazeta cos robi w tej materii ????
          Naka.
    • testman Re: Nowa forma forum 07.07.02, 23:37
      Próbowałem wczoraj. Niestety stwierdzam, że działa gorzej niż stare. Co jakiś
      czas pojawiał się błąd. Stronę trzeba było odświeżać i czekać. Zostaję przy
      starym, ale jak długo jeszcze nam je zostawią???
    • hiubi Re: Nowa forma forum 09.07.02, 19:00
      Oj przyzwyczaiłem się do poprzedniej formy... podobała mi sie, ale już powoli
      się przestawiam ;-)
      A co do liczników to nigdy nie zwracałem na nie specjalnej uwagi...
      Hiubi
      • naka Re: Nowa forma forum 09.07.02, 20:02

Nic sie nie polepszyło. Te długie watki otwieraja mi sie bardzo długo:))!!!!
        Ojjjjjj,!!!! kiedy ja wreszcie na jedno klikniecie otworze strone :))!!!!
        Naka.
        • hiubi Re: Nowa forma forum 09.07.02, 20:35
          Oj też zwykle na to narzekam... ale coraz bardziej jestem przekonany, że Gazeta
          za bardzo nie jest w stanie nic z tym zrobić (no chyba, że podłączy kapitułę
          bezposrednim połączeniem do intranetu). To wina naszych łączy :-(
          Hiubi
          • Gość: Maciek Re: Nowa forma forum IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 09.07.02, 21:32
            Naprawde nie rozumiem o czym wy mowicie, ubolewajac nad dlugotrwaloscia
            otwierania Gazety, a nawet dlugiego otwierania tych obszerniejszych watkow ??
            Wyjasnijcie mi o co konkretnie chodzi. Ja otwieram gazete w 5-7 sekund, a
            najdluzsze nawet watki otwieraja sie sekunde dluzej niz te krociutkie. I to
            zarowno w pracy gdzie jestem podlaczony do wielkiego serwera bedacego tylko na
            uslugach rzadu, jak i w domu gdzie z internetem lacze sie poprzez modem.
      • Gość: ●Werdan● Re: Nowa forma forum IP: *.tpnet.pl / *.petrotel.com.pl 10.07.02, 13:06
        > Oj przyzwyczaiłem się do poprzedniej formy...

Oj, ja takze. Ciezko jest mi sie przestawic na nowa forme, tak wiec nadal
        korzystam ze starej formy forum :)
        Jakby ktos mial klopoty ze znalezieniem starej formy, podaje namiary:
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=PLOCK
        • Gość: jdk Re: Nowa forma forum IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 11.07.02, 10:30
          Werdan - super dzieki za informacje!!!

Ciekawe tylko, kiedy odetna i te mozliwosc i bedziemy juz na zawsze skazani na
          nowa forme...
          • Gość: ●Werdan● Re: Nowa forma forum IP: *.tpnet.pl / *.petrotel.com.pl 11.07.02, 10:41
            > Ciekawe tylko, kiedy odetna i te mozliwosc i bedziemy juz na zawsze skazani na
            > nowa forme...

Mam nadzieje, ze nigdy tego nie zrobia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka