Dodaj do ulubionych

Kto jest zainteresowany kursem arabskiego???

IP: *.idea.pl 13.07.05, 23:05
Od września ma być w Orlenie (zajęcia z p. tłumaczką przysięgłą), problem w
tym, że będzie możliwy wyłącznie przy wystarczającej liczbie chętnych. Na
razie zdeklarowana jestem chyba tylko ja; gdyby był zainteresowany ktoś
jeszcze, to proszę o kontakt ze mną na maila ereszkigal@wp.pl, albo tu na
forum, żebym wiedziała jak się ma sytuacja - tzn. czy są szanse na to, że
kurs się odbędzie, czy może mam już zbierac kasę na zajęcia indywidualne
(niestety makabrycznie drogie :( ).

Obserwuj wątek
    • Gość: dzela77 Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? IP: *.c155.petrotel.pl 14.07.05, 19:28
      ciekawa sprawa, tylko ciekawe ile taki kurs by kosztował?????????????????
      • Gość: Ereszkigal Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? IP: *.c155.petrotel.pl 15.07.05, 10:42
        Tego to ja akurat nie wiem, dla mnie to jest bez znaczenia, bo po prostu muszę
        się tego języka nauczyć, a kurs i tak zawsze taniej wyjdzie niż zajęcia
        indywidualne z tłumaczką przysięgłą ;)
        Zadzwoń do CEO, może ci podadzą orientacyjny koszt (a jakby podali, to napisz
        mi ile)
    • lexy-shakedown Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? 01.08.05, 20:36
      A dla osób w jakim wieku miałby byc ten kurs??
      • Gość: Ereszkigal Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? IP: 83.144.133.* 14.08.05, 22:13
        Z tego co wiem, to bez ograniczen. Przepraszam za opoznienie w odpowiedzi, ale
        jestem na wakacjach
        • Gość: majka Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? IP: *.c157.petrotel.pl 21.08.05, 22:00
          ja bylabym zainteresowana, tylko chcialabym sie wiecej dowiedziec na ten temat.
          gdzie moge dostac wiecej info?
          • Gość: studentka Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? IP: *.c155.petrotel.pl 22.08.05, 18:45
            grupa orlen szkoła językowa
            • Gość: Ereszkigal Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? IP: *.idea.pl 28.08.05, 22:57
              Zainteresowani - od września szybciutko się zapisywać, bo jak będzie za mało
              ludzi, to nic z tego nie wyjdzie. pozdrawiam
              • Gość: Ereszkigal Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? IP: *.idea.pl 04.09.05, 22:13
                ja się zapisałam - na razie tylko ja :( jak się zbiora jeszcze 3-4 osoby, to
                cena wyniesie ok. 15 zł/godz.
      • Gość: Kierownik Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? IP: *.dsk.uw.edu.pl 16.09.05, 08:54
        Gratuluję pomysłu!
        Jestem z Biura Karier Uniwersytetu Warszawskiego. Uważam, że jest to dobry
        pomysł. Angielskim mówią już prawie wszyscy młodzi (ze starszym pokoleniem jest
        problem). Należy więc poszukiwać innych atutów dla swojej udanej kariery na
        rynku pracy. Na pewno takim atutem jest znajomość języków obcych! Jeszcze rok-
        dwa lata temu był ogromny boom na arabistów (w związku z wojną w Iraku).

www.biurokarier.uw.edu.pl
        • Gość: Ereszkigal Re: Kto jest zainteresowany kursem arabskiego??? IP: *.idea.pl 16.09.05, 21:14
          Dziękuję :)) Niestety, wygląda na to, że oprócz mnie nikt w Płocku nie
          interesuje się arabskim, więc grupę nieprędko zbiorę - a zatem chyba pozostaje
          mi zmobilizować się i zabrać za samodzielną naukę z książek i kaset :(
    • Gość: Ereszkigal Podałam złego maila - powinno być ereszkigal88@wp. IP: *.idea.pl 05.09.05, 16:11
      No więc właśnie...
    • Gość: Ereszkigal Podałam złego maila-powinno być ereszkigal88@wp.pl IP: *.idea.pl 05.09.05, 16:13
      • Gość: Ereszkigal Depresja.... IP: *.orange.pl 31.10.05, 01:23
        Po raz pierwszy ogłoszenie nt. kursu pojawiło się w marcu 2005. Obecne jest w
        sieci od 13.07.2005. Przez cały ten czas zgłosiły się 2 osoby, z których jedna
        ma problemy finansowe, a druga gdzieś przepadła i się nie odzywa.
        Po raz kolejny w moim życiu żałuję, że nie jestem w Warszawie, Krakowie czy
        Poznaniu...
        P.S. A może to tylko ta jesień???
        • Gość: roccobarocco Re: Depresja.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:53
          może ja bym był zainteresowany ale dopiero w nowym roku, bo obecnie mam sporo
          na głowie
          z ciekawości spytam ile kosztowałaby jedna lekcja jeżeli doszłaby do skutku?
          • Gość: Ereszkigal Odp. IP: *.c154.petrotel.pl 02.11.05, 13:18
            Jeśli w grupie byłyby 3-4 osoby, optymalnie 5, to cena w granicach 20zł/godz.,
            może trochę mniej, może trochę więcej
            • Gość: adamo Re: Odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:49
              Wiesz, byłbym chętny, ale żeby poważnie sie zdeklarować, musiałbym wiedzieć,
              ile będzie lekcji tygodniowo, albo w rozliczeniu miesięcznym. To ważne.
              • Gość: Ereszkigal Odp. arabski IP: *.c154.petrotel.pl 07.11.05, 17:31
                Telefon do Szkoły Językowej CE Orlen: (24) 365 86 19, tam Ci udzielą
                dokładniejszych informacji. Moim priorytetem w tej chwili jest zorganizowanie
                grupy. Tygodniowo będą 2 albo 3 godziny, ale dopytaj się w Szkole. Jeśli
                podejmiesz jakąś decyzję, to mnie poinformuj, najlepiej na ereszkigal88@wp.pl.
                • Gość: Magda Re: Odp. arabski IP: *.orange.pl 10.01.06, 23:40
                  Jak idzie zbieranie grupy? W ogóle skąd takie orientalne zainteresowanie?
                  • Gość: Ereszkigal Re: Odp. arabski IP: *.orange.pl 23.01.06, 18:40
                    Zbieranie grupy idzie do kitu, było parę pytań i na tym koniec. Przepraszam za
                    opóźnienie w odpowiedzi, ale byłam odcięta od neta przez dłuższy czas.
                    Orientalne zainteresowanie przyszło samo, nie wiem skąd i nie pamiętam kiedy.
                    Chyba towarzyszy mi od zawsze. Na wakacjach w Cannes (miałam jakieś 10 lat)
                    bardziej od podziwiania uroków Francji i lazuru Morza Śródziemnego fascynowało
                    mnie podsłuchiwanie grupki rozmawiających w swoim języku Arabek - nie
                    rozumiałam ani słowa, ale to brzmiało pięknie. Później znalazłam w rodzinnej
                    bibliotece tomik współczesnej poezji arabskiej i zakochałam się w niej. No a
                    potem to już poszło z górki (dużym problemem jest brak czasu - głównie oraz
                    samodyscypliny - niekiedy, co skutecznie uniemożliwia mi poszerzanie wiedzy z
                    zakresu kultury, religii itd. Bliskiego Wschodu, ale właśnie to zmieniam - życz
                    mi powodzenia i dużo uporu w dążeniu do celu).
                    • Gość: melomańka ??? IP: *.orange.pl 18.02.06, 21:12
                      Salaam, napisałam Ci maila i co? Nie odpowiadasz? Ja bym kurczę bardzo chciała
                      na taki kurs, ale kasy brak... :(
                      Sprawdź pocztę :) :)
                      • nehalennia Re: ??? 24.02.06, 20:32
                        Przeczytałam, odpisałam i co? I teraz Ty nie odpisujesz :)
                        W ogóle lipa z tym kursem, nic nie wychodzi :(
                  • Gość: bb Re: Odp. arabski IP: *.tnp.org.pl 21.04.06, 13:50
                    jeśli chcesz poślubić Araba to poczytaj sobie parę książek np bardzo ciekawa o
                    POlce ,która wyszła za mąż za syryjczyka .. Więżniarka Islamu.. lub
                    Sprzedane,lubTYlko razem z córka .. czyta sie jednym tchem pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka