Dodaj do ulubionych

Astigmatic raz jeszcze

IP: *.chello.pl 15.08.05, 23:26
przed festiwalami (asti&femev) roiło się tu od wpisów "znawców" którzy
twierdzili że asti zmiecie femev. jak było naprawdę? ja osobiście się nie
wypowiadam bo nie byłem w Gdyni,ale za komentarz nie posłużą posty:

www.clubber.pl/page.php?p=viewtopic&topic=877
i jeszcze tu:

diggintheshelf.art.pl/forum/viewtopic.php?t=1080&postdays=0&postorder=asc&start=75
jakieś wnioski?
Obserwuj wątek
    • Gość: Werdan Re: Astigmatic raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 02:15
      Ze strony astigmatic.pl
      [...]
      Z rozmów i maili z Wami wiemy, że kilka rzeczy można poprawić lub zmienić - dziękujemy za wszystkie uwagi (jeśli macie dodatkowe czekamy na maile), w miarę możliwości uwzględnimy je przy organizacji Astigmatic 4., który odbędzie się w dniach 4. - 6. sierpnia 2006.
      Do zobaczenia!
      [...]

Czyli wiadomo kiedy u nas nie powinno byc festiwalu :P
      • radeqrdemenes Re: Astigmatic raz jeszcze 16.08.05, 09:27
        Może być w tym samym terminie i tak nikt nie pojedzie do gdyni:)
        • Gość: joe Re: Astigmatic raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:49
          Zauwazcie, ze nie napisali gdzie sie spotykają za rok ;P Bo wątpię żeby Gdynia
          się jeszcze raz skusiła.
          • Gość: makaka Re: Astigmatic raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:54
            beda chcieli pewnie do plocka haha a tu ktos owinien zasmiac sie im w twarz.
            ale wyszlo szydlo z worka.. albo inaczej oliwa zawsze sprawiedliwa he
            • stuntman Re: Astigmatic raz jeszcze 16.08.05, 22:00
              A ja uważam, że powinno się spróbować jeszcze raz usiąść do rozmowy i za rok
              zrobić megafestiwal na skalę europejską. Zgoda buduje, niezgoda rujnuje!
              • Gość: Werdan Re: Astigmatic raz jeszcze IP: *.wlan.plusgsm.pl 16.08.05, 22:06
                > A ja uważam, że powinno się spróbować jeszcze raz usiąść do rozmowy i za rok
                > zrobić megafestiwal na skalę europejską. Zgoda buduje, niezgoda rujnuje!

Rostalismy sie z nimi z powodu fatalnej wspolpracy.
                Po gdynskim festwialu okazalo sie, ze sa kiepska firma, zwlaszcza
                organizacyjnie.
                Wystarczy, aby nazwa Astigmatic powrocila do Plocka i sami sobie rade damy.
                • Gość: eSTe Astigmatic NIE - Femev - TAK IP: 193.59.95.* 17.08.05, 09:49
                  UWażam podobnie, skoro Astigmatic w tym roku nie wyszedł - ma zła prase to w
                  żadnym wypadku nie powinniśmy godzić się na powrót tego festiwalu - zostańmy
                  przy Femev.
                  Moim zdaniem organizatorzy też powinni zostać...
                  Teatry scena bebniarzy fajny pomysł...

Niech z nami zostanie Femev (a stronę zawsze można dopracować :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka