Dodaj do ulubionych

Wisła podbija świat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:44
ja wcale nie myśle że wisła ma jakis wysoki poziom myśle że bardzo niski w
porównaniu z mazovją i Dzieci Płocka tylko te ich obozy hahaha żeby rodzice
wiedzieli.... no koments
Obserwuj wątek
    • Gość: ob Re: Wisła podbija świat IP: *.c157.petrotel.pl 22.08.05, 22:30
      Mazowia to niedorasta im do pięt.
    • Gość: xyz Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 08:36
      Może by tak przestać przesyłać im dziwnych złośliwości i wziąć się do roboty.
      Widziałem na Festiwalu Staropolskim Mazowię i Dzieci Płocka w ostatni czwartek,
      myślę że ta Wisła dużo wnisła w Płocki świateki folkloru - spowodowała
      pozwyższenie poziomu obydwu wcześniej wspomnianych zespołów. Kiedyś też bawiłem
      sie w zespół Dzieci Płocka i musze stwierdzić że w wypowiedzi następnego
      rozmówcy dotyczącej "pięt" coś chyba jest według mego trochę wprawionego oka...
      • Gość: MAciejeś Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:13
        w Dzieci Płocka sie nie da bawić ćwoku jak ty tak możesz mówic ty k**** bukiecie
        • Gość: ktoś Re: Wisła podbija świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:28
          wy to chyba nie macie innych problemow...kazdy zespol jest dobry na swoj sposob
          a jesli chodzi o atmosfere w zespolach to juz nie moja winna ze w wisle sa same
          gowniarze....(z wyjatkiem 5 osob) pozdrawiam andzia
    • Gość: pikuś Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 08:58
      Chyba Ci coś w Wisle nie poszło i niezałapałaś(łeś) sie do składu bo Cię tak
      boli... i wiesz jak jest na obozach.... Ja byłem juz na kilku i jak porównam, z
      koloniami na jakie jeżdziłem wcześniej to po pierwsze kadra pilnuje porządku, a
      po drugie raczej nie ma czasu na szaleństwa bo próby trwają nawet i 10 godzin
      dziennie
      • Gość: hm... Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:13
        a alkocholu to nie wspomnisz a do wisły bym nigdy nie poszedł -
        • Gość: turb Re: Wisła podbija świat IP: *.c151.petrotel.pl 24.08.05, 12:44
          a co to jest alkochol? jakis nowy taniec?
    • mala051 Re: Wisła podbija świat 23.08.05, 09:36
      Hej zakończcie te przepychanki - kto lepszy kto gorszy. Nie wsadzajcie Dzieci
      Płocka do jednego worka z zespołami dorosłych ludzi, a Masovii dajcie szansę -
      przecież dopiero niedawno dostała dobrego choreografa. To nie są zespoły
      zawodowe i chyba ważniejsza od poziomu jest atmosfera. A z tego co wiem temu
      najlepszemu coraz częściej jej brakuje.
      • Gość: pikuś Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:46
        Wytrzymaliśmy ze sobą prawie miesiąc w Stanach i wróciliśmy w świetnych
        nastrojach, jeśli trochę wiesz o wyjazdach to masz już odpowiedź na temat
        atmosfery w Wisle.
        • mala051 Re: Wisła podbija świat 23.08.05, 12:13
          w odpowiedzi na powyższą notę - słyszałam i zamilczę. Nie chcę wyciągać małych
          brudów, tylko przekaż kolegom żeby przestali opowiadać historie z imprez
          (również tej słynnej z basenu).
          • Gość: pikuś Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:26
            Ludzie mówią różne rzeczy, a przeważnie w temacie imprez koloryzują żeby było
            bardziej cool
      • Gość: jazda Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:03
        Nie znam tych wszystkich folkowych gości, zresztą mnie interesuje zupełnie inna
        muza, ale śmiać mi sie chce jak inni klienci próbują powiedzieć tym z Wisły ze
        u nich w grupie jest marna atmosferka. Mysle sobie że Ci z Wisły wiedzą
        lepiej ... A tak na marginesie to Ja tym z wisły zazdroszcze i przyznaje się do
        tego bo tez bym chciał miesiąc pobyć w Ameryce... Pozdro Jazda
      • Gość: widz Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:14
        jak wisła to jest dno
    • Gość: uczestniczka Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:07
      Nie wiecie co mówicie a ten co mówi że Wisła wyprawia różne rzeczy na obozach
      to niech się zamknie bo wiem jak jest na obozach trenujemy i to solidnie i nie
      masz pojęcia jak ciężko i się zamknij a trochę przyjemności zawsze można zaznać
      A Mazowia i Dzieci Płocka tez są dobrymi zespołami My nie konkurujemy z Nimi a
      to że lepiej tańczymy i oddajemy w pełni nasz taniec i ludzie to doceniają to
      już nie nasza wina Ja mam szacunek do Dh. Wacława Milke spędziłam troszkę czasu
      w tym zespole i nie porównujmy tutaj Wisły dorosłych ludzi do Dzieci Płocka
      wiadomo przecież że są tam same dzieci i najstarsza grupa a w najstarszej
      grupie to nie są już dzieci tylko prawie dosrośli ludzie Wróciliśmy ze Stanów w
      zupełnie innej atmosferze ja wiedziałam że tak będzie wszyscy się zintegrowali
      i było naprawde zajefajnie atmosfera było bardzo fajna a to że przyjemności też
      tam dużo zaznaliśmy to nic nie szkodzi. Mojim zdanie wszyscy tego zazdroszczą i
      tak mówią albo Ci którzy nie mogli jechać z Zespołu tak będą mówić a uwierzcie
      Mi że Zespół nie jest taki jak go opisują ktoś poprostu był w zespole i teraz
      próbuje oczernić nas Zespół Było Super Wisełko
      • Gość: hm... Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:17
        zostawie to bez komentarza dorośli ludzie w wiśle siostry 16 lat chłopafcy 16 lat czy to jest dorosłośc ???
    • Gość: Świeżak =) Re: Wisła podbija świat IP: *.class147.petrotel.pl 23.08.05, 13:28
      I po co to wszystko... co komentarz to same porównywania poziomów płockich
      zespołów. Przecież żaden z nich nie jest zespołem zawowdowym! I to że Wisła
      miała kilka dni rozrywki w Stanach to też źle - tak... a może tak wspomincie że
      mieli po dwa koncerty dziennie i wracali z nich czasem w nocy??? A jeśli chodzi
      o atmosfere to po co ktoś sie odzywa jeśli nigdy nie odczuł jej "od środka"???
      Ja jestem w Wiśle od niedawna i tak naprawde dopiero wyjazd do Stanów pozwolił
      mi poznać wszystkich bliżej. I jakby ktoś był ciekawy to atmosfera jest
      zaje....!
    • Gość: uczestniczka Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:13
      Teraz to ja rozumiem dziękuje wam za opinie nie za te głupie ale za te z sensem
      • Gość: dr Re: Wisła podbija świat IP: *.c151.petrotel.pl 23.08.05, 18:03
        faktem jest ze zespół działa i potrafi sie sprzedac w czym niewatpliwie zasluga
        szefostwa, a na wyjazdach zawsze bylo i bedzie wesolo i nic w tym zlego;))
        z jednym sie zgodzic trzeba - samo sie to nie robi,jest to ciezka praca calego
        zespolu, okupiona wieloma wyrzeczeniami i o tym zawsze nalezy pamietac.

• Gość: uczestniczka Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:41
      To nie przychodż do Wisły jak Ci sie nie podoba Ty hm i odwalcie sie wreszcie i
      przestańcie juz te opinie takie durne pisac
      • Gość: Ktoś Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:57
        Wisła to był super zespół ale kilka lat temu, jakieś 4, super poziom, super
        atmosfera , super ludzie, wszystko super, dopóki, nie odbiło Panu O. i nie
        zaczął odstawiać szopek, i to by było na tyle bo szkoda gadać co ten gość tak
        naprawdę rozpierdzielił!!!
        • Gość: gość Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:00
          A Masovia jeszcze wam pokaże na co ją stać!! dopiero co podnieśli się z rządów
          Ingwera i Uździckiego, goście tam nic nie robili, a już nieźle tańczą, ale
          zobaczycie niedługo wam pokażą, co można zrobić w tak krótkim czasie,
          poczekajcie tylko do następnego sezonu!!
          • Gość: pikuś Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:50
            Stary ale nienawiść z Ciebie bije , nie tędy droga żeby komuś cos pokazywać
        • Gość: gość Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:04
          Wisła teraz to porażka, same gó..arstwo i małolactwo, gwiazdy z Dzieci Płocka
          co wyżej sr.... niż dupy mają!! Fakt tańczą nieżle ale to tylko teraz
          konkurencja dla Dzieci Płocka bo w Wiśle same dzieci teraz tańczą, ale śpiew to
          mają do dupy, kto ich tam tego uczy, nie ma o tym pojęcia!!!
          • Gość: incognito Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:05
            Za to Masovia śpiewa super, rewelacja, ostatnio ich słyszałem i bardzo mi się
            podobało!!! GRATULACJE
            • Gość: pikus Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:21
              Nie Masovia śpiewa tylko ludzie ze szkoły muzycznej, nie daj się nabrać.
              Dajcie sobie spokój z komentarzami i nazwiskami bo bije od Was nienawiść -
              WSDYT.
              A ztego co pamiętam z prasy to przez ostatnie trzy lata 2003-2005 Wisła odnosi
              same sukcesy. 2003 - nagroda na TKB, 2004 Grand Prix Polski, 2005 koncert z
              Orkiestrą Symfoniczną i wspaniała suita tańców róznych krajów - sam byłem
              widziałem. Więc dajcie sobie spokój z głodnymi kawałkami co było kiedyś. Kiedyś
              było pewnie extra i dziś pewenie też jest. A wypowiedzi kogos kto ma żal że go
              O. wypieprzył to kompromitacja i to idiotyczna Hej Pikuś
              • Gość: wesoły_Romek Re: Wisła podbija świat IP: *.c156.petrotel.pl 28.08.05, 23:15
                Normalnie czytam te wszystkie wypowiedzi i sam do siebie sie śmieje, żadko sie
                wypowiadam na forum ale teraz stwierdziłem ze dodam swoje 3 grosze.
                Czego Wy ludzie chcecie, jedno drugie wyzywa, czepiacie sie nie wiadomo
                czego.Tylko co niektóre wypowiedzi widze sa sensowne. Do czego Wy wogóle
                zmierzacie ? Chyba dobrze ze nasze miasto ma takie zespoły, których nie musimy
                sie wstydzić. Nie ma co porównywać ze ten zespół jest lepszy tamten gorszy bo
                każdy zespół jest poprostu inny. Z tego co wiem to np. Wisła dobrze tańczy i ma
                ciekawe układy bo sam widziałem ale np. porównując z Masovią to zobaczcie ile
                jest osób w Wiśle ( nie wiem dokładnie ale sporo ) a ile w Masovii ( zaledwie
                garstka ) a jak by nie patrzył to też ma wpływ na jakość i ilość wykonywanych
                tańców. Wiadomo też że duzo zalezy od kierownictwa tych zespołów jak i klimatu
                jaki tam panuje , a z tym bywa różnie. Masovia moze ma prostrze układy ale też
                dobrze tańczy. Jeżeli chodzi o dzieci Płocka to przeciez jak sama nazwa mówi to
                są jeszcze dzieci. Więc nie ma co porównywać tak młodych osóbek do dorosłych
                ludzi. Masovia ma chyba obecnie najstarszych uczestników , a przeciez czym
                człowiek starszy tym wiecej obowiązków,tym trudniej o wolny czas, a pomimo tego
                kazdy znajdzie czas na próby czy koncerty.
                Jak juz ktoś wczesniej podkreślił wyżej wymieniane zespoły są zespołami
                amatorskimi. Tam nikt nie dostaje pieniedzy za chodzenie na próby, za te poty
                wylewane na zgrupowaniach czy wyjazdach koncertowych. Ludzie tam przychodzą z
                włąsnej nieprzymuszonej woli i wiele wysiłku wkładają w to co robią. Dzięki ich
                wysiłkom zarówno Płock jak i Polska są godnie reprezentowane po za granicami
                naszego kraju. A skoro jestem przy temacie wyjazdów - to co w tym złego ze
                zespół na wyjazdach imprezuje , to jest przeciez normalne , cos sie tym osobom
                należy za te poświecenia. Ktoś nie znający wogóle tematu może sobie
                pomyśleć : "o fajnie mają , pojechali sobie na wakacje do Stanów (Wisła) czy do
                Niemiec i bodajże do Bułgarii(Masovia) i sobie tylko imprezują" , a wcale to
                tak kolorowo nie jest jak by sie wydawało. Bardzo często jest tak ze zespół
                całymi dniami bierze udziały w jakiś uroczystych pochodach, koncertach,
                spędzają mnóstwo godzin w autokarach jeżdżąc z jednego koncertu na drugi i nie
                raz jest tak ze wracają do swoich noclegowni w późnych godzinach nocnych, aby
                za kilka godzin z samego rana jechać na kolejny występ, więc chyba należy im
                sie czasami troche zabawy i rozrywki.Bywałem na takich wyjazdach wiec wiem
                dokładnie jak to wygląda od środka i zapewne każdy uczestnik obojętnie którego
                zespołu potwierdzi te słowa. Dlatego takie wypominanie jakichś imprez jest
                poprostu czepialskie i śmieszne tak jak i ta wypowiedź " Nie Masovia śpiewa
                tylko ludzie ze szkoły muzycznej " Ja przepraszam ale gdzie niby jest napisane
                że osoby ze szkoły muzycznej nie mogą śpiewać ? może akurat to przeoczyłem ,
                może jakiś pisany zakaz jest ? Skoro nie osoby po szkole muzycznej mają spiewać
                to niby kto, ludki po szkole gastronomiczje ? Jeżeli te osoby są członkami
                zespołu Masovia wiec można powiedzieć ze "Masovia śpiewa", bo jeżeli jednak tak
                nie jest to w takim razie powinniśmy idąc tym tokiem rozumowania przyczepić sie
                do kapeli jaka jest w Masovii, bo tam tez są wszyscy po szkole
                muzycznej...chyba nie trzeba tego dalej komentować, ale przynajmniej sie troche
                rozbawiłem tymi niektórymi wypowiedziami w tym stylu.
                Na koniec tego mojego wywodu powiem tylko tyle, że życze wszystkiego
                najlepszego zespołom: "Dzieci Płocka" , "Wiśla" i "Masovia", dalszego rozmowuj
                i doskonalenia swoich umiejętności, oby jeszcze nie jeden sukces na nich
                czekał , oby nie raz nas godnie reprezentowali i żeby nigdy im nie zabrakło
                zapału, chęci i serca do tego co robią. Dzięki WAM Płock jest bogatszy
                kulturowo.Dziękuje Wam. TAK TRZYMAĆ !!! POWODZENIA !!!

Pozdrawiam wszystkich uczestników wspomnianych zespołów.

P.S. Przepraszam za ewentualne błedy w pisowni ;)
                • Gość: ania Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 18:35
                  Niom nareszcie ktoś pożądny Dzieki wielkie wesoły Romku za miłe słowa kazdy
                  takie słowa powinien docenić
                  No to teraz mamy 100
                  Pozdrawiam wszystkie Zespoły buźka a w szczególności Wiślaków
        • Gość: uczestnik Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:01
          Byłem wtedy w zespole jak Pan O. "rozpierdzielał". Moje zdanie jest takie:
          Gdyby wtedy nie podjął męskich decyzji teraz po Wiśle byłyby już tylko
          wspomnienia, a tak mamy super zespół i super atmosferę niezależnie od tego ile
          żółci Ci sie gościu ulewa. Nasze sukcesy z ostatnich trzech lat są
          bezdyskusyjne i żadne opowiadanie bajek tego nie zmieni.
          • mala051 Re: Wisła podbija świat 24.08.05, 12:35
            no to mógł napisać tylko ktoś kto skutecznie włazi w 4 litery. takie bzdury! -
            i właśnie tacy ludzie zostali w Wiśle bez prawa do głosu i patrzący tam gdzie
            wiatr zawieje.Sukcesy? = są owszem tam gdzie w komisji jest Jan Łosakiewicz,
            układający większość układów.
            Ludzie skończcie te dyskusje bo to jest gazeta dla ludzi inteligentnych - a nie
            pamiętnik zazdrosnych, zarozumiałych czy innych osobników z problemami. Wisła
            jest dobra Mazowia jest dobra i Dzieci Płocka są super.
            ps. jeśli chodzi o masovię - ludzie ze szkół muzycznych to też członkowie
            zespołu, a o ile pamiętam to Wisła miała takich - pozbyła się, bo albo
            kierownictwu przeszkadzali albo układy szefa zobowiązywały.
            • Gość: pikuś Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:34
              Obraził Pan Pana Jana sugerując jego stronniczość, WSDYT Panie G... po teraz
              już nie mam watpliwości kto pisze te złosliwości. Pozdro Pikuś
              • adrutko Re: Wisła podbija świat 24.08.05, 14:48
                Słuchaj Pikuś czytam te wasze przepychanki i naprawdę przykro się robi, że
                młodzi ludzi mogą miec tyle w sobie nienawiści. W sumie przecież całe te forum
                jest o "nic", o jeden normalny artykuł. Nie zabrałabym głosu gdyby nie jedna
                wypowiedź, Twoja. Chodziłam do Wisły i chodzę nadal, ale nie pozwolę szargać
                imienia p.G. to przemiły i inteligentny człowiek i dam sobie rękę uciąć, że nie
                podjąłby takiej dyskusji, za wysoki ma na to poziom. A jeśli chcesz rozpocząć
                rozmowę to zadzwoń do niego lub podpisz się. ada
                • Gość: pikuś Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:11
                  Miej swoje zdanie ale pozwól też mieć swoje zdanie innym
                  Pozdro.
                  Ps. przeczytaj ostatni list o nagraniach i upewnisz sie że ów malo to Pan G. Z
                  tego co pamiętam skrzętnie nagrywający dowody "przstępstwa artystycznego". A
                  potem poczytaj koniec Twojego listu
                  • adrutko Re: Wisła podbija świat 24.08.05, 21:12
                    nie komentuję, bo nie ma czego. Podpisz swoje teksty to pogadamy.
                  • Gość: Dawid Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:24
                    Najgorzej to jak jakiś gó..arz dorwie się do klawiatury i pisze jakieś
                    pierdoły, stary gucio wiesz na tematy na które się wypowiadasz więc się nie
                    wypowiadaj, nie znasz ludzi, których dotyczy sprawa to też się nie wypowiadaj
                    na ich temat, bo oni na Twój nic nie mówią, tego wymaga choć odrobina
                    wychowania i inteligencji. Kiedyś było kiedyś, teraz jest teraz i niech każdy
                    idzie swoim torem, a Ty jak chcesz podyskutować to się przedstaw Pikusiu!!,
                    Brawo Pawełek i Patryk, tak trzymać, Pozdrawiam Dawid

P.S. Nie chce mi się czytać tych czasami bezsensownych wypowiedzi
                    beznadziejnych ludzi, skończcie tą jałową dyskusję bo i tak nie dojdziecie do
                    porozumienia i niech każdy robi swoje a nie gada!! POZDRO dla MASOVII i dużej
                    części WISŁY
              • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 14:39
                Pikusiu - podaj przykłady zwycięstwa, gdzie nie było pana Jana. Albo lepiej
                zamilcz i idź na piwo
            • Gość: uczestniczka Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:48
              Zostaliśmy wszyscy z wyjatkiem kilku osób które jak sama widziałam na własne
              oczy nie wsiadły do autokaru na Litwę. Swoja drogą czas juz ochłonąć z tej
              nienawiści i prosze nas nie obrażać by my nic złego nie robimy.
              • Gość: genek Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:10
                Ot i wyszlo pranie brudów. I po co to?
              • Gość: Pawel Szymanski Re: Wisła podbija świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:24
                ...jak juz chcecie sie wypowiadac o zespole to nie badzcie anonimowi!
                to sie dotyczy wszytskich...tych ktorzy znaja zespol tylko z opowiadan, bylych
                czlonkow zespolu i obecnych....wtedy mozna szczerze porozmawiac....
                Sporo moich przyjaciol odeszlo z zespolu z roznych przyczyn ale nei uwazam ze
                cos sie skonczylo..wiadomo ze dawny klimat nei wroci..ale nalezy budowac nowy z
                nowymi ludzmi bo oni nei sa gorsi... i nei uwazam ze poziom artystyczny byl
                duzo lepszy 4 czy 5 lat temu...bylo inaczej! ale nie lepiej!...
                Dzieci Plocka to zespol duzo starszy od naszego i gdyby nei on to nei bylo by
                Wisly ani Mazovii....Gdzies sie tanczyc nauczyc trzeba..i to ejst dobra
                szkola... Mazovia to zespol z tradycjami ktory podnosi sie po kryzysie...jestem
                pelen podziwu dla tyhc ludzi...zanm kilka z nich bo mialem zaszczyt pomagac im
                w ciezkich chwilach...Konkurencja jest potrzebna...ale zdrowa konkurencja a nei
                zawisc...a sprawy zespolowe powinny zostac zespolowymi i nei powinny wychodzic
                na swiatlo dzienne tylko dlatego ze ktos nei am o czym pisac...w kazdym zespole
                sa klotnie...ale to normalne jesli jest tyle rozncyh charakterow i
                osobowosci......Ja wam mowie..lepiej wspominac same dobre chwile bo one sa
                najwazneijsze... Pozdrawiam aktualnych bylych i przyszlych Wislakow! i
                konkurencje:))
              • mala051 Re: Wisła podbija świat 24.08.05, 14:55
                ale to nie nienawiść tylko polemika - i źle zrozumiałaś - nie wsiadły osoby
                śpiewające a zespół pojechał. Mylisz pojęcia z osobami śpiewającymi a
                solistami. Przykro mi ale jest różnica. Posłuchaj nagrań.
                • Gość: P.S Re: Wisła podbija świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:07
                  Julka to powiedz mi czego Ty teraz oczekujesz??...tego co sie stalo juz nei
                  zmeinisz..czemu Ty zyjesz caly zcas tamta sytuacja? nei rozumiem Cie ..
                  uczepilas sie kwestii ktora Ceibei jako osoby nei dotyczyla ...Niehc sie
                  wypowiadaja osoby ktore to dotyczy...a jesli sie nei wypowiadaja to chyab juz o
                  tym nei mysla tak czesto jak ty co??...wiem ze kazdy kto sie rozstal z tym
                  zespolem nei tak jak powinein ma jakeis zale..ja powtarzam...to ejst sprawa
                  nei na swiatlo dzienne...takei rzeczy omawia sie w zamkneitym kregu...
                  • Gość: Pikuś Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:16
                    Brawo Pawełek masz rację w każdym calu. Propozycja dla wszystkich uczestników
                    tej pisaniny Chodźcie na piwo! i dajmy sobie spokój życie tak pięknie napisało
                    scenariusz że każdy z Panów zarówno O. jak i G. ma swój zespół a czas leczy
                    rany.
                    Sorka jesli kogoś dotknąłem ja idę na piwo a Wy ?
                    • Gość: Dawid Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:36
                      Pikuś, jak widzę nie rozumiesz pewnych rzeczy a nie mi Cię wychowywać także
                      zamilcz w pewnych sprawach i się nie wypowiadaj bo pewnym ludziom i Panu G. do
                      pięt nie dorastasz swoją inteligencją i błyskotliwością!! Pozdrawiam Dawid
                    • Gość: Pawel Szymanski Re: Wisła podbija świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:41
                      nie wiem kto to jest pikus mala i PS ja podpisuje sie pelnym imieniem i
                      nazwiskeim pod tym co tu napisalem a reszta mnie naprawde nie
                      obchodzi!...szkoda ze zostalem w to wszystko wmieszany..ale widocznie sam sie o
                      to prosilem...pare osob jest tu bardzo niepowaznych...dziekuje
                      .......moim celem nie bylo tu nikogo obrazac..............
                      pikus chcialbym abys sie ujawnil i wszsytko bedzie jasne..pewnie sie znamy
                      skoro sie ze mna tak spoufalasz...ja nie wiem kto ty jestes..nara
                    • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 14:32
                      Pikusiu -teraz ci się zrobiło glupio i chcesz iśc na piwko. Raczej trzeba było
                      ruszyć małą główką i w dodatku zawistną, a nie bzdury na ludzi wypisywać. Podaj
                      nazwisko maly intrygancie. A piwko to se możesz wypić i potem walnąć sie
                      butelką w pusty zawistny łeb. Dziękuję.
                  • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 14:34
                    Do P.S, - ty mała świnio osoba której imienia używasz ma w dupie ciebie i cały
                    ten zakichany zespół. A ty tchórzu podaj imię jak się do innych zwracasz. Mała
                    świnio!!!!Pozdro
              • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 14:37
                Słuchaj no!
                Uczestnikiem to ty możesz byc zadymy na stadionie - ty jesteś
                członkiem/członkinią jeśli już . I nie wsadzaj nosa tam gdzie ci go mogą
                przytrzasnąć.
            • Gość: młoda Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:45
              Byłam w składzie jak zdobywaliśmy Grand Prix Polski. To żenada co piszesz. Albo
              nie znasz Pana Jana, albo coś Cię trafia...
              JednaK Pozdro
              • bartolomeo891 Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 09:15
                Mloda kogo tyczy sie twoj post ??
              • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 14:14
                żenadą jest to, że patrzycie na te nagrody jak na trofea olimpijskie. Coś się
                wam w tych małych móźdżkach pomyliło - to nie drużyna tylko amatorskii zespół,
                a pucharki, nagrodyy można ustawić na półce za misiem. Zastanócie się lepiej
                nad tym czy już wam do głowy nie uderza woda sodowa, to onie Mazowsze kochani
                tylko mała Wisła.
    • Gość: UMP Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:21
      Nie ma POKiS na co kasy wydawać, jak zwykle.
      • mala051 Re: Wisła podbija świat 24.08.05, 21:14
        Brawo!!!! Świetne podsumowanie powyższych wynurzeń. Nic dodać nic ująć.
    • Gość: mamba Re: Wisła podbija świat IP: *.c153.petrotel.pl 24.08.05, 20:36
      ode mnie i Panu G. WARAAAAA
      • Gość: Solista ;-) PATRYK Re: Wisła podbija świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:18
        Ludzie dajcie se po razie i zapomnijcie o tych wszystkich sprzeczkach co bylo
        to bylo.... Pewnie niedlugo spotkamy sie na wspolnym koncercie a moze i na
        wspolnej imprezie i pewnie bedziemy sioe dobrze bawic....czego Sobie i Wam
        ŻYCZĘ !!!! Pozdrowienia dla wszytkich czlonkow zespolow ludowych w naszym
        pieknym miescie!!!
    • Gość: LoLek Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:17
      DZieci Płocka to najlepsza szkoła w której nie tylko można nauczyć sie tańczyc
      i śpiewac ale także jak być dobrym polakiem inne zespołu istnieją tylko Dzieci
      Płocka wiec nie porównujmy poziomów i nie zapominajmy o najstarszym zespole w
      Polsce !!
    • Gość: sasek Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:07
      Witam wszytkich serdecznie jako jeden z najstarszych uczestnikow zespołu Wisła
      uważam że niektóre tutaj poruszone sprawy nie sa naszymi sprawami i nie
      powinismy sie w te sprawy wtracac. Kilka sprostowan ja nie jestem pikus i PS a
      jesli ma ktos watpliwosci moge to udowodnic, Pozdrawiam wszytkich sasek :)
      (buziaczki dla sieci dla wtajemniczonych)
      ps. Solista kiedy ta impreza ???? :)
      • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 14:44
        Sasek nie tłumacz się, nie trzęś się. Każdy wie co pisze,
        i wie że jeździsz do S. kablować na kolegów. Pomyśl na przyszłość zanim
        zabierzesz głos. Bo lawina ruszy!!!!!!!!
        • Gość: sasek Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:03
          synku o ksywie fgytr moja sprawa co ja robie ujawnij sie chociaz boisz sie
          niech ta lawina ruszy a pozatym i tak wiem kim jestes przynajmiej jak piszesz o
          roznych nikach zmien miejsce pisania bo adres ip masz ciagle podobny
          • fgytr Re: Wisła podbija świat 27.08.05, 11:29
            Czy ważne jest miejsce? Czy ważne jest kto? Ważne są fakty - ich się nie da
            zmienić. A jak bym się obawiał - jak to nazywasz ujawnienia - to bym nie pisał.
            nie ważne skąd, nie ważne jakie IP itd. Jasne? Ale Pozdrowienia i tak
            przesyłam. I już się nie wtrącam, wystarcza mi to co tu oglądam - popatrz na
            dół forum a zobaczysz, że wasz Zespół sam siebie nienawidzi. Szkoda
        • calineczka272 Re: Wisła podbija świat 28.08.05, 11:01
          Do fgytr

Słuchaj jeśli już chcesz się wypowiadać obraźliwie na temat innych do podaj
          swoje dane albo zamilcz. Przestań się wymądrzać, i krytykować sam nie jesteś
          lepszy. Zamiast nadawać na innych zajmij się sobą, zakichany narcyzie.
    • Gość: d. Re: Wisła podbija świat IP: *.class144.petrotel.pl 24.08.05, 23:46
      no koments
      • Gość: Do UMP Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:33
        Ale se ktoś napisał wodę na młyn , a potem sam odpowiedział Brawo.
        Ludzie olejcie te wszystkie wypowiedzi , bo z wyjątkiem tych podpisanych przez
        osoby z zespołu "Wisła" reszta to bzdura. Łatwo sie pisze i pluje pozostając
        anonimowym. Olać mam nadzieje że to statni wpis w tej dyskusji
        • Gość: xyz Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:51
          Przypomnę jak zaczęła sie ta bezsensowna dyskusja i naprawde juz proponuje
          koniec
          Cytat z pierwszego listu:
          "ja wcale nie myśle że wisła ma jakis wysoki poziom myśle że bardzo niski w
          porównaniu z mazovją i Dzieci Płocka tylko te ich obozy hahaha żeby rodzice
          wiedzieli.... no koments"
          rzeczywiście no koments

• Gość: ania Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:39
      Proszę Was dajcie już spokuj Pozdrawiam Wszystkich Uczestników Wisły
    • Gość: Jadzia Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:12
      Ale wrzawa. A ja sie ciesze z tej dyskusji, bo to znaczy ze folklor zyje i
      wzbudza emocje.To znaczy że każdy kto się tu wypowiada nie jest obojętny na
      folklor, przeciwnie jest on mu bliski. A może by tak podjąć jakąś sensowną nić
      porozumienia i wspomagać się wspólnie ( np. przez pożyczanie tancerzy w
      newralgicznych sytuacjach, czy też podejmowanie wspólnych koncertów, czy
      obozów) zamiast ciągle unosić sie pychą-kto lepszy, czy wyciągać brudy. Ja
      byłam w Wiśle prawie 9 lat i ciesze się z jej sukcesów, mój brat jest teraz w
      Mazovii i podobno też jest super, a Dzieciom Płocka należy się ogromny ukłon za
      tradycję, patriotyzm druha M., za lata pracy z dzieciakami i wykształcenie
      dużej części dzisiejszych Wiślaków, Mazoviaków a nawet Mazowszaków.To o czymś
      świadczy.
      • Gość: DJ Re: Wisła podbija świat IP: *.elbudowa.com.pl / *.crowley.pl 25.08.05, 12:04
        Folklor żyje to bzdura, kto z młodych ludzi ineteresuje się folklorem, ogląda
        koncerty, jedynie znajomi samych członków zespołu lub rodzina. To jedynie
        kolejna forma w której młodzi ludzie mogą wyjechać za małe pieniądze do różnych
        krajów na całym świecie a, że przy okazji pokazują nasz rodzimy folklor to
        chwała im za to. Tak naprawdę to żeby nie te wyjazdy to niestety nie było by
        chętnych, a pracować trzeba ciężko i dużo żeby reprezentować poziom pozwalający
        konkurować z innymi zespołami w kraju.
      • Gość: Ostra Re: Wisła podbija świat IP: *.ump.pl / *.ump.pl 25.08.05, 13:30
        A ja pozdrawiam Jadzię, Saska, Adę z małżonkiem, Patryka i Pawła, Longusa,
        Dawida, Agę G-Ł, 3 Gosie i wielu moich przyjacół z Wisły. Nie tańczę od kilku
        lat, ale z nostalgią wspominam tamte czasy. Napiszcie kiedy ta impreza, nie
        moge sie doczekać:)
        Ostra
        • adrutko Re: Wisła podbija świat 25.08.05, 14:25
          Hej Agniecha!! Fajnie, że się odezwałaś - dzięki za pozdrowionka - impreza
          jutro (piątek)26.08.05 o godz. 20.00 Pod Strzechą na razie zwołujemy starych
          (stażem oczywiście, ale jak ktoś z młodej Wisły ma ochotę - zapraszamy. Do
          jutra ada
          ps. zabierz zdjęcia z wakacji
          • Gość: Jadzia Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:16
            Pozdrawiam cieplutko wszystkich Wiślaków staych i młodych, duzych i malych...
          • Gość: Ostra Re: Wisła podbija świat IP: *.ump.pl / *.ump.pl 26.08.05, 09:18
            20. Pod Strzechą się melduje, buźka:)
    • Gość: ania Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:48
      DJ myślisz że ludzie przychodza tylko dla wyjadów do zespołó ??? To sie mylisz.
      Ludzi jeśli interesuje taki typ tańca to przychodzą chcą próbować zawsze mozna
      spróbowac nie wyjdzie to trudno ale mozna się tego nauczyc uwierz mi Pozdrawiam
      • Gość: DJ Re: Wisła podbija świat IP: *.elbudowa.com.pl / *.crowley.pl 25.08.05, 12:59
        Może jest jakaś grupa osób, które kochają folklor i dlatego tam przychodzą,
        może Ty do nich należysz ale 95% to tylko wyjazdy, żeby nie one takie zespoły
        by nie istniały jestem pewien.
        • Gość: Jadzia Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:13
          Być może wyjazdy to wabik dla tych którzy zaczynają, ale to nie wszystko. Ja
          uważam że nikt by się aż tak nie poświęcał gdyby nie to że w zespole zyskujesz
          przyjaciół na całe zycie !!!to jest najważniejsze!!!. Być może w Polsce ludzie
          nie doceniają tego co mają, nie tylko folkloru ale i np. symboli narodowych.
          Wystarczy zobaczyć jak to jest w innych krajach, choćby w Stanach, gdzie flaga
          to rzecz święta. Polacy widać zawsze muszą oglądać się jak nie na Rosję to na
          Amerykę - zamiast kultywować to co nasze i być z tego dumni.Ale przecież zawsze
          jest czas na naukę...
          • Gość: Dawid Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:06
            Cześć wszystkim "starym" Wiślakom. Dzięki Aga za pozdrowienia, o i Jadzie się
            odezwała, SUPER. Musimy się jutro spotkać, do zobaczenia w piątek, tylko
            szkoda, że dopiero ta jałowa dyskusja wzbudziła takie emocje, ale spowodowała
            chociaż że z niektórymi się w końcu spotkamy po tak długim czasie.
            Pozdrawiam wszystkich przyjaziól!!! Dawid
    • Gość: ciekawy Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:48
      Może jakieś konkrety
      • Gość: Solista ;-) PATRYK Re: Wisła podbija świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:00
        Jakies koncerty ?! Wisla ma koncert w Lazienkach teraz w niedziele z nasza
        Orkiestra Symfoniczna a pozniej cos 4 werzesnia ale jeszcze nie wiem gdzie i
        co !! A jak tam z koncertami Naszej "KONKURENCJI" ?
        • bartolomeo891 Re: Wisła podbija świat 25.08.05, 23:46
          HEhEHehe ale gorace tematy :):):)Nawet nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.
          Ktos zazdrosci czy poprostu lubi rozpowiadac historie o ktorych dowiedzial sie
          od kolegi a ten kolega dowiedzial sie od swojej kolezanki. A moze poprostu ktos
          zostal kiedys przez kogos zle potraktowany i proboje sie zemscic ???? A wogole
          co kto ma do mlodszej czesci Wisly?? To ze sa mlodzi to znaczy ze sa gorsi!!
          Moze nie sa dlugo w zespole ale wkladaja tyle samo serca w taniec co osoby z
          wiekszym doswiadczeniem. Wiec goraca prosba z mojej strony, ten komu nie pasuje
          mlodsza czesc gropy niech napisze czemu...Oki Pozdro Dla Wszystkich :):):) Do
          zobaczenia w piatek :):):)
          • Gość: mama Re: Wisła podbija świat IP: *.c153.petrotel.pl 26.08.05, 10:17
            no nie!!!!! Śledzę tą dyskusję od początku i trudno,ja jako "MAMA" nie moge
            pozwolić abyście się tak sprzeczali, wyzywali i obrażali. Dzieciaki tak nie
            można, koniec z tym!!!!! Bo nie dostaniecie ode mnie słodyczy!!!!! - Przecież
            tak naprawde to wszyscy się lubimy, może jadni mniej drudzy bardziej, ale
            przyznacie że zespół to jakaś forma spędzania wolnego czasu. To nasz wybór
            jeśli go dokonujemy to chyba tego chcemy i poprostu się tym bawmy! A tak poza
            tym ja myślę że ktoś miał świetny pomysł na FORUM bo dzięki temu -zobaczcie!-
            stajemy po tej samej stronie,czy to nie fajne? okazuje się że czujemy
            przynależność do tej Wisły bez wyjątków i w końcu zaśpiewamy: " bo wszyscy
            wiślacy to jedna rodzina -starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna. hej hej
            bawmy sie hej hej śmiejmy sie.........."
            ALE DAŁAM CO? całuski dla wszystkich. MAMA
            • Gość: Anka (L-M) Re: Wisła podbija świat IP: *.class147.petrotel.pl 26.08.05, 11:36
              Najpierw przywitam się z wszystkimi tymi co mają na to ochotę . A teraz do
              rzeczy : ludeczkowie najmilejsi do tej pory w zespole (a właściwie nawet
              dwóch dlatego uważam,że mam trochę pełniejszy obraz)ja byłam uważana za
              głównego "komplikatora" ale widzę ,że ze to co się tu dzieje nawet mnie
              przerasta. Przeczytałam całe to forum i stwierdzam jako ktoś od 3 lat "z boku "
              jeśli po tyloletnim stażu można być "off",ze nic poza formą przekazu sie nie
              zmieniło. Kruszenie kopii o nic. Konkurencja sama w sobie jest pozytywna, a
              nie mam działac destuktywnie i chyba nie o to chodzi kto jest " bardziej
              wykfalifikowanym pyskaczem". Nikt nikogo na siłe do zespołu żadnego nie
              przyciągał. Owszem zjawiało się jak w każdej zbiorowości parę osób
              żądnych "sensacji" i będacych mistrzami w sianiu zamętu ( no fakt w czymś
              trzeba byc dobrym ), ale były one przez większość eliminowane,a przez
              strachliwe jednostki wielbione poprzez skrzętne "lizidupstwo". Jednak to co
              dało nam "latanie" i granie w zespole pozostanie na zawsze w tych najmilszych
              wspomnieniach ( mimo ,że sama doświadczyłam paru kropel goryczy) i nie pójdzie
              do lamusa ,ale zawsze po raz 1322 będzie oamwiane, oglądane , wyśpiewane. (Dziś
              Pod Strzechą też:)) Co zaś do kierownictwa. Ludzie zastanówcie sie najpierw
              czy Wy chcielibyście robić taką robotę /?/ Nie jest prosto być po drugiej
              stronie barykady , a równocześnie trzymać przyjacielskie układy. Każdy szef
              (starsi to wiedzą,a młodziez przekona się za parę lat) jest osobą
              kontrowersyjną ( choć fakt ,że nie wszyscy do "szefowania" się nadają).
              Rozpisałam się jak zwykle, ale jeszcze jedno. Jeśli chodzi o Pana ( to pan to
              dla naszych milusinskich) Grzesia G to jest to facet, który nie pozwolił :
              zaistnieć olbrzymiej liczbie konfliktów, wiele stłumił w zarodku , część
              rozwiązał i potrafił bezbłedznie ocenić beznadzieję sytuacji aby nie dać sie
              wciągnać przez wiry knowań. On nie musi sie sztucznie dowartościowywać.
              Ci co mnie znają odnajdą sens .Tyle mojej opinii . Anka M.
              Ps. Jeszce tylko dodam, że jedną rzeczy których najbardziej w życiu się brzydzę
              jest anonimowość tchórzliwych internetowych impotentów.
        • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 14:17
          No i co z tego? Mazovia koncertuje z panem Stanisławem Jopkiem - dla tumanów
          Solista przez duże S z Mazowsza i się tym nie chełpi. Mają trochę inną
          mentalność niż wy gwiazdy - zajmij się lepiej szlifowaniem głosu bo już ci
          siada a nie wypominaniem. I jeszcze jedno Mazovia z nikim nie konkuruje - ona
          się bawi w taniec . Gwiazdy
        • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 14:36
          Do solisty!! - może to cie sprowadzi na ziemię . Zacznij patrzeć na ludzi a nie
          słuchac kolegów - lepiej na tym wyjdziesz.
          • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 14:42
            I na koniec - mam nadzieję,że te moje newsy wystarczą każdemu kto jeszcze
            będzie miał ochote polemizować na tej stronie. Ludzie zamilczcie bo przynosicie
            wstyd sobie, zespołom, itd. Po co to? Dla zasady. Nie zmuszajcie niesłychanie
            spokojnych ludzi do złości, a co za tym idzie pisania. Pisania z przykładami.
            Dziękuję i życze miłego odbioru.diabełek
          • Gość: Solista ;-) PATRYK Re: Wisła podbija świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:28
            Jezeli chcesz mnie umoralniac albo sprowadzac na ziemie to najpierw powiedz kim
            jestes a ja wtedy ocenie czy warto cie sluchac!!!! To tyle...
            Caly czas uwazam ze duskusja na wewnwtrzne tematy zespolowe na forum nigdyy nie
            powinny byc poruszane... Bo tearaz niektorzy maja do ludzi niesluszne
            pretensje....

P.S.
            Mam nadzieje,ze na tym forumjuz nigdy zaden z czlonkow zwasnionych zespolow nie
            bedzie obrazal drugiej strony. Bo chwaly to nikomu nie przyniesie...
            Dziekuje i pozdrawiam
            • fgytr Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 16:18
              Kochany!
              Ńie mogę ujawnić imienia - bo mam ich wiele. Jestem zbiórką, każdego żalu,
              radości, i mądrości. Jesteśmy małe krasnoludki, lalalala
              A tak na poważnie - To ja Papa Smerf.
              • aparcik1 Re: Wisła podbija świat 26.08.05, 16:25
                Witam

Czytam wasze dyskusje - jeśli tak to można ująć i jestem w szoku. Ludzie gdzie
                pogubiliście przyjemność z tańca, miłość do folkloru. Macie na oczach tylko
                klapki nienawiści do siebie. Uczęszczam do Mazovii i wiem co to znaczy fajna,
                spokojna, zespołowo-rodzinna atmosfera. Nikt tu nie rywalizuje z Wami, ani z
                innymi zespołami. My się bawimy w taniec, a nie w zdobywanie nagród. Nie ma u
                nas wyścigu szczurów. Na wyjazdy jedzie ten kto ma czas i ochotę, nikt się nie
                bije i nie włazi w dupę szefostwu. Jasne, że zależy nam na poziomie tańca - ale
                przede wszystkim na sobie - nie na gwiazdorstwie. Więc proszę przestańcie w
                swoje gry mieszać ludzi z Mazovii - my się w to nie pchamy, nie konkurujemy ani
                z wami, ani z żadnym innym zespołem.
                • Gość: Solista ;-) PATRYK Re: Wisła podbija świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:49
                  "aparcik1" - bardzo podoba mi sie ta wypowiedź. Chcialbym zeby kazdy kto tu sie
                  wypowiedzial tak uwazal jak Ty. Ja mialem okazje zatanczyc z Mazovia na jednym
                  koncerci i bardzo to bylo przyjemne doswiadczenie :-), mile to wspominam.

Ja osobiszcie lubie folklor, i staram sie byc na kazdym koncercie tego typu w
                  naszym miescie czy to Wasz czy Dzieci Płocka czy też zespołów zawoowych.

A jesli chodzi o te nagrody to sa one niejako wkomponowane tego typu
                  dzialalnisc czy hobby, sam przeciez wiesz ze sa jakies festiwale gdzie sie je
                  zdobywa. Sami przeciez byliscie na nie jednym takim festiwalu czy konkursie.

I prosze Wszystkich nie mowcie juz wiecej o gwiazdorstwie...
                • Gość: Dawid Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:23
                  Cześć "aparcik1". To w takim razie tańczymy razem i też uważam że jest fajnie i
                  spokojnie bez emocji. W końcu chodzimy tam dla przyjemności a nie stresu. A kim
                  TY jesteś ?? hihihi pozdrawiam Dawid
    • Gość: Janko Muzykant Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:14
      Chciałbym wiedzieć ile podatników kosztowały te wszystkie wyjazdy?
      • Gość: <Majesia> Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:58
        Witam!
        Na wstępie prostuję kilka wypowiedzi:
        1.co my niby takiego skandalicznego robimyna tych obozach?? bo nie bardzo wiem,
        a byłam na nich w ciągu ostatnich 4lat:) było zaje***
        2.ilośc osób poniżej 16-go roku życia(mówię o starszej grupie): 3-czy to
        znaczy, że u nas są gó..arze??
        3.nie każdy myślał o wyjazdach. Sczerze mówiąc miałam marne szanse na to, żeby
        zostać w zespole ale sie nie poddałam i sie wzielam do roboty, a nie liczyłam
        na układy TATUSIA w kapeli... wtajemniczeni wiedzą do kogo to sie tyczy...
        4.atmosfera-cóż, ja nie sądzę, żeby była zła. Nara wszystkim, którzy mają inne
        zdanie.
        5.to nie nasza wina, że zdobywamy nagrody. Widać jesteśmy dobrzy w tym, co
        robimy. Poza tym zespoły amatorskie od czegoś muszą zacząć, żeby się
        jakoś "wybić" i myślę, że to, co zdobyliśmy, zdobyliśmy słusznie.
        6.Tak na marginesie: Grand Prix w Stalowej Woli- pan Jan nie brał udziału w
        głosowaniu. Możecie sobie nie wierzyć, ale ja wierzę.
        7.no i fakt. Jak ktoś się rozstał z zespołem w konflikcie to zawsze nas będzie
        oczerniał, a ja to nazywam zwykłą ZAZDROŚCIĄ.
        8.Janku Muzykancie (chyba wiem kim jesteś;)). Pytasz ilu podatników to
        kosztowało? A zastanowiłeś isę chociaż, że my też wyłożyliśmy spore sumy
        pieniędzy na ten wyjazd?? Jeśli jesteś byłym członkiem (a myślę, że tak właśnie
        jest), to przypomnij sobie, że jako członek też kiedyś jeździłeś za te
        Twoje "pieniądze podatników". Czy nie mam racji?? Poza tym kasę zarabiamy na
        koncertach, na których brak nie narzekamy.

I powiem wszystkim, którzy mają jakieś głupie pseudo: jesteście TCHÓRZE!! I
        tyle. Bo jeśli już macie odwagę coś komentować, to chociaż przyznajcie się do
        swoich słów i nie chowajcie głów w piasek. Żal mi WAS...

Pozdro dla ludzi podpisanych, całego składu WISŁY no i dla (jak to nazwaliście)
        konkurencji...
        P.S.Ja nie uznaję słowa "konkurencja", jeśli chodzi o sprawy zespołowe.
        cya
        • Gość: bartolomeo Re: Wisła podbija świat IP: *.c151.petrotel.pl 27.08.05, 00:46
          Pozdro Dla Wszystkich Wislakow i przyjaciol zespolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: hahahaha Re: Wisła podbija świat IP: *.c151.petrotel.pl 27.08.05, 00:49
            Te !! Wielka gwiazda !! Jak CI tam ?? ???? hahaha nawet nie dorastasz jej do
            malego palca u stopy. WIec nie wypowiadaj sie...:/:/:/
            • ogr8 Re: Wisła podbija świat 27.08.05, 11:34
              zgadzam się w pełni to tańczące drewno zazdrości innym urody pa
            • starszasiostra1 Re: Wisła podbija świat 27.08.05, 13:30
              Dajcie spokój. Nie znam dziewczyny, ale musi być równa skoro się podpisuje.
              Spróbuj tak jeden z drugim a zobaczymy jak na was się rzucą. Mała głowa do
              góry!!
    • Gość: ???? Re: Wisła podbija świat IP: *.c153.petrotel.pl 27.08.05, 00:42
      ej majesia ale ty nie umiesz tanczyc wiec nie rob z siebie wielkiego znawcy
      tematu bo nic nei znaczysz w tym zespole pseudotancerko.... :)
    • Gość: sylwester stalone Re: Wisła podbija świat IP: *.c153.petrotel.pl 27.08.05, 00:51
      majesia jestes jawna idotka czy nie wiesz ze internet daje mozliwosc pdopisania
      sie jak sie komu zywnie podoba wiec dlaczego przeczytasz kogos podpis i mowisz
      ze wiesz kto to?? awiec teraz mala zagadka???wiesz kim jestem???no przeczytaj
      podpis....nie nie jestem sylwester stalone to ja hanka bielicka nei poznajesz
      buhahahaha no jawna blondynka.....
      • Gość: brat pikusia :) Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 01:57
        Dlaczego Wedel nie miał dzieci?
        Bo cały interes ładował w kakao!
        • Gość: ania Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:52
          Dajcie sobie już na luz co bo jak czytam wasze wypowiedzi to aż mi nie dobrze a
          Ty nie masz prawa mówić na ludzi ze są idiotami a Majesia bardzo dobrze tańczy
          Ty nawet jej nie dorównujesz wiec sie nie wypowiadaj mądralo jeden zamknij sie
          wogóle i podpisujcie sie tchórze
          Pozdrawiam Wszystkich Wiślaków !!!!
          • Gość: Dawid Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:27
            Jak komuś się nie chce czegoś robić to niech nie robi, jak nie chce się czytać
            to niech nie czyta, to po co tu wogóle wchodzi?? Ale macie teraz frajdę
            wygadania się na tym FORUM!! Ktoś miał niezły pomysł żeby zasiać szczyptę
            niezgody i międzyzespołowych konfliktów!! Ciekawe kto?? Ja byłem w Wiśle teraz
            jestem w Masovii i jak czytam wasze wypowiedzi (chodzi o młody skład Wisły) to
            czasami mam wrażenie, że nie macie po 16 lat tylko po 12 bo po co się
            przepychać i sobie wrzucać?? Zastanówcie się!! Pozdrawiam

P.S. Pozdrowienia dla "wczorajszych" uczestników!!
    • kibolek8 Re: Wisła podbija świat 27.08.05, 13:27
      Hej Folkowe Goscie - a nie prosciej umówić się na ustawkę? Dacie se w ryja i po
      kłopocie LEGIAAA LEgia Warszawa Legia lalalalla
      • Gość: 98 Re: Wisła podbija świat IP: *.c151.petrotel.pl 27.08.05, 21:41
        no to do 100 - ki.
        ole!!
      • Gość: 100 Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:11
        100
        • Gość: . Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:52
          Nie jestem członkiem żadnego z tych zespołów, ale mam dużo wspólnego z kulturą w naszym mieście. I ze wszystkich moich obserwacji wynika, że w tym mieście jest jedna wielka pier****** zazdrość. Ludzie, opanujcie się! Bardzo dobrze, że pojechali do stanów i że nas reprezentują. Macie coś do tego? Że inne zespoły nie pojechały... I co z tego? Powiem wam, że najgorsi są Ci, którzy byli w danym zespole i teraz zazdroszczą, bo oni nie pojechali. Wk***** mnie takie zachowanie. Przepraszam, że używam takich zwrotów, ale po prostu was ludzie nie rozumiem. Źle, że pojechali, źle że się dobrze bawili. Powinni cały czas pracować i tak do zaje*****. :/ Puknijcie wy się w głowę. Zamiast się kłucić, powinniście może pomyśleć nad jakimś wspólnym występem? Nie wiem, powiem wam, że aż pisać nie mogę. Bo jestem tak zdenerwowany. Po prostu w tym mieście nikt nic nie może osiągnąć bo wszyscy od razu mają wielkie pretensje. Idźcie się leczyć, bo tak to nasze miasto będzie kulturalną dziurą. Mogę się podpisać, zresztą podałem mojego prawdziwego nicka, więc myślę, że to nie jest konieczne. Pozdrawiam. .
          • Gość: olga Re: Wisła podbija świat IP: *.c153.petrotel.pl 01.09.05, 22:35
            a ja wam powiem ze mam znajomego w wisle i ile razy sie nasluchalam od niego a
            czego to oni na tych wyjazdach nie pili i jak sie upijali ze niejeden nie mial
            sily wystepowac nastepnego dnia, i to ma byc zespol?? chyba pijakow
    • Gość: Śmigiel(śmigło) Re: Wisła podbija świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:33
      NIe mam nic do innych zespolów czy to amatorskich , czy zawodowych !!!! Ale to
      w zesploe DZIECI PŁOCKA wszystko sie zaczyna!!! W ilu to zaspolach jest byłych
      uczestnikow tego zesplu!!!! A uwazanie sie za gwiazdy w zespole a tym bardziej
      amotorskim dekikatnie mowiac jest przesada!!!!! bo tylko zawodowcy moga tk
      mowic i to ci ktorzy odniesli jakis sukces zawodowy!!! Dla nich uznanie!!
      Chelp0ienie sie tym ze WISLAbYLA W USA NIESENSUbo DZIECI PLOCKA byly w JAPONI,
      ale to nir oto chodzi kto gdzie byl. Wazne jest ze propagujemy FOLKLOR I NASZA
      NARODOWA TRADYCJE tam gzie nie znaja nas i czasami a nawet czesto z nas szydza
      a po naszycg polskich zesplach zmieniaja o nas zdanie o 180 *. I badzmy z tego
      dumni.buziaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka