Dodaj do ulubionych

KONIEC POLITYKI NA FORUM!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:27
Dosyć tego!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaktus Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! IP: *.c157.petrotel.pl 29.08.05, 12:30
      jasne !!!! zasrane trawniki są ciekawsze , albo straż miejska ścigająca gang
      przedszkolaków .
      • mika_p Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! 29.08.05, 13:09
        Owszem. Przynajhmniej gang i trawniki są tu i dotycza tylko tego miasta. A nie
        ogólnopolskich przepychanek.
        • Gość: kaktus Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! IP: *.c157.petrotel.pl 29.08.05, 13:13
          si tacuisses , philosophus mansisses mika . To jest lokalna zaściankowość .
          Otworz się trochę . CZUWAJ Kaktus
          • mika_p Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! 29.08.05, 22:07
            Ach, kaktusie, żeś mnie nie zrozumiał. To jest forum tubylcze, lokalne,
            zaściankowe i niemal jedyny temat z wielkiej polityki, jaki tu zaakceptuję, to
            jest taki o tej pani co z szalikiem na stadionie siedziała a teraz na 1.
            miejscu tubylczej listy SLD. Z resztą tematów ogólno polskich poprosze
            uprzejmie won na F.Kraj.
    • roman_j Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! 29.08.05, 19:53
      Jakkolwiek nie byłby słuszny ten apel, to chyba nikt, łącznie z jego autorem,
      nie wierzy w jego skuteczność. Ale rozumiem, że czasem trzeba upuścić trochę
      pary. Faktycznie płockie forum jest tak upstrzone wątkami politycznymi (nie
      wiedzieć czemu głównie nt. polityki krajowej), jak płockie trawniki psimi
      kupami. Reakcje na obie sytuacje też są podobne. ;-))
    • Gość: olo WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC 5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:01
      a jakby komuna w sondażach prowadziła to byś komuchu apelował że bez polityki ?
    • Gość: gfd Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:15
      komuch to jest ten co chce zamknąć usta innym
      i wymyśla różne preteksty np. kulturalne
      won na forum krajowe
      • Gość: plockier Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:38
        jak ja jestem komuchem, to sld wygra wybory, albo LPR, albo Kaczyński zostanie
        Prezydtentem, albo trafię w sobotę szóstkę w Lotto, albo Ty jesteś inteligencik
        itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka