Gość: plockier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:27 Dosyć tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaktus Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! IP: *.c157.petrotel.pl 29.08.05, 12:30 jasne !!!! zasrane trawniki są ciekawsze , albo straż miejska ścigająca gang przedszkolaków . Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! 29.08.05, 13:09 Owszem. Przynajhmniej gang i trawniki są tu i dotycza tylko tego miasta. A nie ogólnopolskich przepychanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! IP: *.c157.petrotel.pl 29.08.05, 13:13 si tacuisses , philosophus mansisses mika . To jest lokalna zaściankowość . Otworz się trochę . CZUWAJ Kaktus Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! 29.08.05, 22:07 Ach, kaktusie, żeś mnie nie zrozumiał. To jest forum tubylcze, lokalne, zaściankowe i niemal jedyny temat z wielkiej polityki, jaki tu zaakceptuję, to jest taki o tej pani co z szalikiem na stadionie siedziała a teraz na 1. miejscu tubylczej listy SLD. Z resztą tematów ogólno polskich poprosze uprzejmie won na F.Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! 29.08.05, 19:53 Jakkolwiek nie byłby słuszny ten apel, to chyba nikt, łącznie z jego autorem, nie wierzy w jego skuteczność. Ale rozumiem, że czasem trzeba upuścić trochę pary. Faktycznie płockie forum jest tak upstrzone wątkami politycznymi (nie wiedzieć czemu głównie nt. polityki krajowej), jak płockie trawniki psimi kupami. Reakcje na obie sytuacje też są podobne. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC 5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:01 a jakby komuna w sondażach prowadziła to byś komuchu apelował że bez polityki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:15 komuch to jest ten co chce zamknąć usta innym i wymyśla różne preteksty np. kulturalne won na forum krajowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plockier Re: KONIEC POLITYKI NA FORUM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:38 jak ja jestem komuchem, to sld wygra wybory, albo LPR, albo Kaczyński zostanie Prezydtentem, albo trafię w sobotę szóstkę w Lotto, albo Ty jesteś inteligencik itd Odpowiedz Link Zgłoś