Dodaj do ulubionych

Profesor Kaczyński i uczeń Tusk

IP: *.udn.pl 14.10.05, 09:57
U Lisa w Polsacie spotkali się pretendenci do fotela prezydenta. Dyskusja
przypominała rozmowę w szkole między profesorem a uczniem. Czy wszyscy to
zauważyli ?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.udn.pl 14.10.05, 10:20
      Im więcej debat w TV tym bardziej widać słabość tuska. W Polsacie to była
      tragedia. Na tle Kaczyńskiego Tusk wypada jak niedouczony uczeń
      • Gość: Maja Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.c155.petrotel.pl 14.10.05, 10:25
        Bzdury piszecie. A może oglądaliście inną debatę?
        • Gość: anka Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.udn.pl 14.10.05, 12:11
          Czy widziałaś Maju tą debatę ? Nie mogłas nie widzieć że obiektywnie Kaczor był
          lepszy.Mówił od siebie , pewnie widział o czym mówi. A Tusk cóż jak
          zaprogramowana maszynka. Denerwował sie bo widział kto wygrywa.
          Maju głosowałam na Borowskiego.
    • Gość: Krzysiek Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:57
      Widziałem debatę, zachowanie Tuska żenujące. Wzrok rozbiegany, spocony, nie
      wszystko pamięta co mu nakazali mówić liberałowie. Człowiek-kameleon, który nie
      ma swojego wyrobinego światopoglądu, sterowany przez nowobogackich liberałów,
      którzy zrobili z niego kukiełkę wyborczą. Kaczor się w pewnych momentach tylko
      uśmiechał bo jakby powiedział całą prawdę o nim, to Donald by dostał 10% głosów.
      • Gość: Ja Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:46
        Zgadzam się że Kaczyński zdeklasował Donalda. Jest naturalny, a Tusk zachowuje
        się jak zaprogramowana maszynka. Jak nie wie co odpowiedzeć to włącza
        odpowiednią kasetę z wyuczoną formułką i do przodu. Bliżej mi do PO ale na
        Tuska nie zagłosuje bo to człowiek bez charakteru, a zasady o których on mówi -
        to które te obecne czy te sprzed 10 lat?
    • Gość: jarosław Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:52
      tak TUSK wygrał!!!!!!!!!!
      • Gość: bea Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 16:56
        Czyli chcesz zle wyluczonego aktora amatora niz porzadnego czlowieka na
        prezydenta RP, powodzenia, i w ten sposob dalej beda sie z nas smiac,
        • Gość: jarosław Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:10
          ty chyba czegoś nie rozumiesz w mojej wypowiedzi (dokładnie trzech)
          otóż jest to ironia!
          prowokacja intelektualna przeciwko zwolenikom tego i owego kandydata, no ale
          żeby to zrozumieć trzeba mieć odrobinę inteligencji.
          • Gość: bea Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:21
            wyłuczoną czy nabytą?
            • Gość: jarosław Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:15
              Inteligencji nie da się wyuczyć (mówię o inteligencji racjonalnej nie
              emocjonalenj). Erudycję owszem.
              Stąd wniosek, że mówiłem o o nabytym wyposażeniu intelektualnym osoby
              podpisującej się jako "bea".
              • Gość: bea Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:37
                bardzo prosze a zapoznanie sie dokladniejsze z definicjami bo troche sie Pan
                pogubił w tym wszystkim.inteligencja - rodzaj szczególnej sprawności umysłowej,
                inteligencja płynna
                inteligencja skrystalizowana,pozdrawiam
                • Gość: józio Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:49
                  jakas nowa menda na forum ?
        • Gość: anka Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.10.05, 17:10
          i na dodatek kłamczucha
    • Gość: jarosław Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:53
      tak Kaczyński był lepszy!!!!
    • Gość: jarosław Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:54
      tak najlepszy był LIS!!!!!!!
      • Gość: fredo Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.udn.pl 14.10.05, 18:48
        Nie. Najlepszy Kaczyński potem Lis a na końcu Tusk
        • Gość: PJZ Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:43
          A mnie się wydawało, że Tusk troszkę ponaigrywał się z nadętego i
          średniointeligentnego Kaczyńskiego.
          • Gość: fren Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.10.05, 16:03
            Tobie sie wydawało bo jesteś pewnie niezbyt rozgarnięty i mało co rozumiesz
            • Gość: PJZ Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 16:46
              Jako głosujący na PO wypełniam znamiona ich statystycznego wyborcy odnośnie
              wykształcenia i inteligencji. Nie będę wypowiadał się o statystycznym wyborcy
              PiS, bo wszyscy wiemy jak mozna go scharakteryzować.
              • Gość: tylkoLech Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.10.05, 17:12
                Tak to widać dość dobrze. Intelektem nie mozesz imponować
                • Gość: jarosław Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:15
                  za to ty jesteś gejzer intelektu!
                  "Tak to widać dość dobrze"
                  Jak można widzieć intelekt, geniuszu??
                • Gość: PJZ Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:23
                  Ja nie mam zamiaru nikomu imponować intelektem, bo skromny jestem.
                  Ciekawi mnie tylko na jakiej podstawie wypowiadasz się o moim intelekcie, skoro
                  mnie nie znasz. Może tak mają wszyscy wyborcy Kaczyńskich, że zajmują
                  jednoznaczne stanowisko wobec wszystkich rzeczy, o których nie mają
                  pojęcia??????????
    • Gość: gwe Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:28
      Warszawa, dnia 14 października 2005 r.
      Szanowni Państwo,

w niedzielę 23 października zadecydujemy o naszej przyszłości. Odpowiemy na
      pytanie, jakiej Polski chcemy: solidarnej, w której liczy się każdy człowiek
      czy liberalnej, w której wygrywają tylko silni i bogaci.

Jestem za Polską solidarną, w której każdy będzie miał równe szanse na naukę,
      pracę i godne życie, dbającą o wszystkich, a nie tylko o wąskie grupy
      uprzywilejowanych. Chcę obniżki podatków dla wszystkich, a nie tylko dla
      najbogatszych. Zależy mi, aby Polska była krajem przyjaznym i otwartym na ludzi
      aktywnych i przedsiębiorczych. Chciałbym, aby nie szukali oni pracy za granicą,
      ale by mogli realizować swoje ambicje w naszym kraju. Dlatego trzeba stworzyć
      ku temu odpowiednie warunki. O sukcesie zawodowym nie mogą decydować układy,
      ale pracowitość i kompetencje.

Chcę Polski bezpiecznej i uczciwej. Państwa sprawnego i silnego, godnie
      strzegącego naszych interesów za granicą. Taka będzie IV Rzeczpospolita.

Wiem jak skutecznie kierować Państwem. Przez lata zdobyłem niezbędne
      doświadczenie. Jako działacz „Solidarności”, prezes NIK, minister
      sprawiedliwości oraz prezydent Warszawy negocjowałem i osiągałem - wśród
      sprzecznych racji – porozumienie dla dobra ogółu. Wymagało to zdecydowania i
      konsekwencji, a jednocześnie umiejętności dialogu i kompromisu.

Polska potrzebuje dziś prezydenta doświadczonego i wiarygodnego, sprawdzonego w
      działaniu. Prezydenta życzliwego ludziom, który weźmie odpowiedzialność za
      naprawę Państwa i przyszłość Rzeczypospolitej. Takim Prezydentem będę.

Proszę o Państwa głos.

Lech Kaczyński
      Kandydat na Prezydenta RP
      • Gość: stok Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.10.05, 19:47
        Wszystko jasne lewica nie idzie na wybory.
        • Gość: gwe Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:50
          i cale szczęście, oni i tak już dużo zepsuli, jak będą siedzieć w domu to wygra
          Lech
    • Gość: Krzysiek Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:54
      Liczę na społeczęństwo polski, które jest nareszcie dojrzałe politycznie i
      wybierze Profesora Kaczyńskiego na Prezydenta Polski. Fenomen PiS-u polega na
      tym, że nie mając za plecami nieobiektywnychstacji telewizyjnych (TVN już nie
      oglądam), rozgłośni radiowych i praktycznie wszystkich gazet i czsopism wygrało
      wybory parlamentarne. Olbrzymia porażka liberalnych mediów.
      • Gość: PJZ Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:07
        Skoro nie oglądasz TVN to skąd wiesz, że jest nieobiektywny??
        Radio Maryja, Telewizja Trwam i Nasz Dziennik jedyne obiektywne i prawdziwe
        polskiemedia ;)
        Tytuł prof. jak widać największe wrażenie robi na ludziach z wykształceniem
        podstawowym i zawodowym.
        • Gość: ccc Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:11
          Nie zgadzam sie z twierdzeniem, że tytuł profesor robi wrażenie na ludziach z
          wykształceniem podstawowym, skończyłem studia ale doktoratu już nie z lenistwa
          dlatego podziwiam ludzi wytrwałych takich jak Kaczyński
          • Gość: PJZ Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:18
            Ja też podziwiam ludzi wytrwałych, ale nie wiem czy zauważyłeś jak niektórzy na
            tym forum podniecają się tytułem naukowym Kaczyńskiego. Mnie osobiście to śmieszy.
            • Gość: ccc Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:26
              Tak zauważyłem, ale tu podniecają sie wszystkim, więc nie wszystko traktuj
              poważnie, szkoda,że świadomość polityczna naszego społeczeństwa jest na
              poziomie zerowym, pozdrawiam
              • Gość: ferdek Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.10.05, 13:14
                NIE dla apropagandy WYBORCZEJ, ONETU i TVN przypominająćej okres PRL
                • Gość: waldus Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:44
                  ferdek kurde, skocz po piwo cycu bo pierdzielisz farmazony
                  • Gość: boczek Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.udn.pl 18.10.05, 09:36
                    Walduś słychaj ojca jak zawsze
                    • Gość: paździoch Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:09
                      te boczek ty nie bądź taki siaba daba
                      byś się odchudził grubasie
    • Gość: Krzysiek Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:09
      TVN-24 osiągnęła dno. Dziennikarze we wszystkich wywiadach zadają tendendyjne
      pytania mające na celu zdyskredytowanie Lecha Kaczyńskiego - tylko impotent
      umysłowy tego nie zauważy. Jest to paniczny strach liberałów, którzy dysponują
      potężną bronią medialną,przed przegraną wyborczą, A ja myślę, że Polacy
      wybiorą AK nie Wermacht.
      • Gość: jarosław Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:22
        a ja myśle, że jesteś kloaką intelektualną i każde gó.. można ci wcisnąć
      • Gość: Maja Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.c153.petrotel.pl 18.10.05, 13:36
        Do Krzyśka: "Ninawidzący wierzy w każde głupstwo, oczerniające obiekt jego
        nienawiści" Garczyński
        • Gość: Krzysiek Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:54
          Maja i jarosław są ze sztabu wyborczego Tuska i im się nie dziwię, że torpedują
          wszystkie opinie przeciwko liberałom, ktOrzy chcą wmanipulować NARÓD w plan
          Balcerowicza - BIS. Ale ja opinii na temat dna TVN24 nie zmieniam. Szkoda tylko
          zdolnych dziennikarzy, którzy się kompromitują. Podobnia było w PRL-u.
          • Gość: Maja Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.c153.petrotel.pl 18.10.05, 14:02
            Z tym sztabem-to dobre ! Poczytuję to za komplement.
            "Gdy racje są kruche,usztywnia się stanowisko" Lec
            • Gość: sebastian Re: Profesor Kaczyński i uczeń Tusk IP: *.udn.pl 18.10.05, 15:50
              Prof. Zybertowicz twierdzi, że układ władzy, w tym służby specjalne, postawił na
              Tuska, bo w zapleczu Platformy jest wystarczająco dużo osób, na które są jakieś
              haki. To daje im poczucie bezpieczeństwa, że faktyczne zmiany wprowa-dzane przez
              PO nie zagrożą ich interesom. Py-tanie, czy Donald Tusk dojrzał już na tyle, że
              będzie umiał wydostać siebie i swoją formację z nici zależności często rodem z
              lat 90.? Jego nieśpieszne rozwiązywanie problemów zwią-zanych z warszawską PO
              każe być sceptykiem. Ale z drugiej strony układ mostowy i dawna warszawska PO
              została rozbita. Zatem?
          • Gość: jarosław Re: kum kum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:44
            hehehehehehehehehehehe
            no aż tak mi nie schlebiaj
            Balcerowicz i new world order, masoneria, żydy! naczytałeś się Dana Browna i ND
            i świrujesz pawiana na forum.

notabene jestem w sztabie Polskiej Partii Przeciwników Małych Fiutków oraz w
            stowarzyszeniu non-profit "NIE" Karzełkom
            udzielam się również w ruchu ekologicznym Oddajcie Nam Księżyc
            • Gość: Krzysiek Re: kum kum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:44
              Znałem niejakiego Jarosława z Unii Wolności, trochę chłop kaleczny fizycznie
              ale nigdy bym go nie podejrzewał o kalectwo umysłowe. Chyba to nie ten.
              • Gość: jarosław Re: kum kum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:48
                drogi Krzysztofie, dla Ciebie moge być nawet jarosławem Z UW, nawet z PD!!!!
                niestety nie mam na imię jarosław
                jarosław to moje alter ego, więc porzuć daremne wysiłki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka