Gość: taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:33 To pijaki będą miały gdzie spijać winka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angel Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:46 skończy sie pijakom popijanie winka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "azor" Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:08 tam sie wychowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Potwierdzam, byłam tam na spacerze IP: *.c157.petrotel.pl 27.12.05, 22:16 Potwierdzam, byłam tam na spacerze, naprawdę ładnie zrobione.Az sie prosi zeby wykonac taki chodnik az do samego Domu Technika, bo czym do niego blizej tym gorzej iść po wertepach.ale ogólnie wporzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 23:05 Ależ ten park wyglada teraz po prostu genialnie, tyle lat tamtędy spacerowalem i nareszcie moge się tym miejscem pochwalić przed przyjezdnymi. Teraz aż się prosi o wyremontowanie reszty skarpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacerujący Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.c242.petrotel.pl 27.12.05, 23:46 Od kilku lat zawsze jak tamtedy przechodziłem tak sobie myslałem ze jak by sie wzieli za ten park i by go odnowili to naprawde by super wygladał ..... i sie wkońcu tak stało :))) Dobra robota, oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubi usa Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.nwrk.east.verizon.net 28.12.05, 00:36 spacerowalem tam jak jeszcze nie byl ukonczony i powiem ze super to wygladalo a teraz pewnie jeszcze lepiej. kiedys tam sie spacerowalo po kamieniach a teraz super kostka i laweczki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom taaa - dureń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 06:47 > To pijaki będą miały gdzie spijać winka. ---------- Że też zawsze się musi jakiś dureń trafić. Bo jak bałagan był to nie przychodzili? Rusz łbem zanim coś głupiego palniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: taaa - dureń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 06:48 święte słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: taaa - dureń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 07:48 Tak dudusiu. Jest dziwny zwyczaj. ZAWSZE się przyczepić. Jak jest źle to trzeba - i to jest normalne. Ale jak jest dobrze to dureń też musi przywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: show Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: 193.59.95.* 28.12.05, 07:05 cieszę się że Płock się zmienia i mimo niechęci do obecnego prezydenta uważam że o wiele więcej w Płocku zrobiono teraz niż za czasów poprzedniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.mofnet.gov.pl 28.12.05, 09:19 Ciekawe, co jeszcze interesujacego opisze "slynna" Pani Milena..., bo zawsze gdy cos opisuje, to mam wrazenie, ze mieszkam w innym miescie..., ale na przyszlosc polecam wizyty w bibliotekach lub innych miejscach oswiatowych, gdzie dostepne sa zrodla historyczne, dotyczace zagadnien, o ktorych wspomina redaktorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suNeK Oj Wojtuś Wojtuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:44 Widze że prawdopodobnie Ty za duzo czasu tam spędzasz... hehehe :) pozdrówka Milenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęśliwy Tatuś Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:44 Mnie również bardzo podobają się zmiany w tym parku. A może ktoś wie czy ten "ciąg spacerowy" pociągną aż do amfiteatru.Chodzi głównie o zlikwidowanie tych upiornych schodów na wysokości Muzeum w Spichlerzu.Byłoby exxtra.Przejechanie tamtędy wózkiem z dzieckiem jest bardzo utrudnione. Pozdrawiam wszystkich spacerowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś