Dodaj do ulubionych

Nowy stary park nad Wisłą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:33
To pijaki będą miały gdzie spijać winka.
Obserwuj wątek
    • Gość: angel Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:46
      skończy sie pijakom popijanie winka
    • Gość: "azor" Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:08
      tam sie wychowałem
    • Gość: Marta Potwierdzam, byłam tam na spacerze IP: *.c157.petrotel.pl 27.12.05, 22:16
      Potwierdzam, byłam tam na spacerze, naprawdę ładnie zrobione.Az sie prosi zeby
      wykonac taki chodnik az do samego Domu Technika, bo czym do niego blizej tym
      gorzej iść po wertepach.ale ogólnie wporzo.
    • Gość: Alfred Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 23:05
      Ależ ten park wyglada teraz po prostu genialnie, tyle lat tamtędy spacerowalem i nareszcie moge się tym miejscem pochwalić przed przyjezdnymi. Teraz aż się prosi o wyremontowanie reszty skarpy.
    • Gość: spacerujący Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.c242.petrotel.pl 27.12.05, 23:46
      Od kilku lat zawsze jak tamtedy przechodziłem tak sobie myslałem ze jak by sie
      wzieli za ten park i by go odnowili to naprawde by super wygladał ..... i sie
      wkońcu tak stało :))) Dobra robota, oby tak dalej
    • Gość: dubi usa Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.nwrk.east.verizon.net 28.12.05, 00:36
      spacerowalem tam jak jeszcze nie byl ukonczony i powiem ze super to wygladalo a
      teraz pewnie jeszcze lepiej. kiedys tam sie spacerowalo po kamieniach a teraz
      super kostka i laweczki.
      pzdr
    • Gość: Grom taaa - dureń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 06:47
      > To pijaki będą miały gdzie spijać winka.
      ----------
      Że też zawsze się musi jakiś dureń trafić. Bo jak bałagan był to nie
      przychodzili? Rusz łbem zanim coś głupiego palniesz.
      • Gość: duduś Re: taaa - dureń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 06:48
        święte słowa
        • Gość: Grom Re: taaa - dureń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 07:48
          Tak dudusiu. Jest dziwny zwyczaj. ZAWSZE się przyczepić.
          Jak jest źle to trzeba - i to jest normalne. Ale jak jest dobrze to dureń też
          musi przywalić.
    • Gość: show Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: 193.59.95.* 28.12.05, 07:05
      cieszę się że Płock się zmienia i mimo niechęci do obecnego prezydenta uważam
      że o wiele więcej w Płocku zrobiono teraz niż za czasów poprzedniego
    • Gość: Wojtek Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.mofnet.gov.pl 28.12.05, 09:19
      Ciekawe, co jeszcze interesujacego opisze "slynna" Pani Milena..., bo zawsze
      gdy cos opisuje, to mam wrazenie, ze mieszkam w innym miescie..., ale na
      przyszlosc polecam wizyty w bibliotekach lub innych miejscach oswiatowych,
      gdzie dostepne sa zrodla historyczne, dotyczace zagadnien, o ktorych wspomina
      redaktorka...
      • Gość: suNeK Oj Wojtuś Wojtuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:44
        Widze że prawdopodobnie Ty za duzo czasu tam spędzasz... hehehe :)
        pozdrówka Milenka
    • Gość: a Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.ump.pl / *.ump.pl 28.12.05, 12:26
    • enaka Re: Nowy stary park nad Wisłą 28.12.05, 12:33
      jest sie czym pochwalic:-)
    • Gość: Szczęśliwy Tatuś Re: Nowy stary park nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:44
      Mnie również bardzo podobają się zmiany w tym parku.
      A może ktoś wie czy ten "ciąg spacerowy" pociągną aż do amfiteatru.Chodzi
      głównie o zlikwidowanie tych upiornych schodów na wysokości Muzeum w
      Spichlerzu.Byłoby exxtra.Przejechanie tamtędy wózkiem z dzieckiem jest bardzo
      utrudnione.
      Pozdrawiam wszystkich spacerowiczów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka