Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:22 a szampana można będzie pić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwester Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:33 ładna zabawa jak co roku bedzie dosiego roku Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Sylwester przed ratuszem 30.12.05, 23:58 I znów powitamy sylwestra kefirem (jak pozwolą wnieść). Głupota w najczystszej postaci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:17 ben Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.range86-138.btcentralplus.com 31.12.05, 02:17 szampan ale tylko przed wejsciem - pożniej tylko trzeba bedzie uwazac na głowy :)))) Udanej imprezy - ja zostaje w UK :)) Pozdro dla Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćpun Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:53 kolejna lipna impreza :///// dobrze ze jade do warszawy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Sylwester przed ratuszem 31.12.05, 09:58 Na Twoim miejscu nie wychwalałbym otwartej imprezy Sylwestrowej w Warszawie :) No chyba,że chodzi Ci o ten mały placyk przed Ratuszem na Bemowie.Innej otwartej imprezy nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majcia86 Re: Sylwester przed ratuszem IP: 195.117.241.* 31.12.05, 14:13 mili płocczanie... wspolczuje wam takiej imprezy... coz to za sylwester bez szampana...?! czy ktos tam wogole przybedzie...? czy moze o polnocy wszyscy opuszczaja rynek zeby napic sie szampana...? mało tego... wszyscy udaja sie do domu po szampana bo w koncu na rynek nie mozna go wnosic... no chyba ze przed rynkiem jest specjalne strzezone(albo i nie) miejsce gdzie wszyscy zostawiaja swoje szampany...:/? przeciez to jest bez sensu!ja nie jestem z płocka ale interesuje sie tym miastem (z przyczyn dla was nie istotnych) w mojej miejscowosci tez odbywa sie sylwester na rynku ale niekt nie respektuje takowego zakazu (nie wiem czy wogole isnieje) wszyscy wspolnie otwieraja szampana wraz z konferansjerami... no ale coz, mimo to zycze udanego sylwestra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do majci Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.c242.petrotel.pl 31.12.05, 14:55 Słuchaj dziecko - tak napisali bo musieli a i tak nikt nie jest w stanie skontrolowac takiego tłumu . Nikt zresztą tego nie będzie chciał robic wyjątkowo szczególnie - tak wymagaja przepisy. A proza rzecywistości jest inna - Więcej optymizmu dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majcia86 Re: Sylwester przed ratuszem IP: 195.117.241.* 31.12.05, 16:29 dzieki staruchu za objasnienie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do majci Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.c242.petrotel.pl 31.12.05, 16:46 Dziecko ja w stosunku do Ciebie byłem grzeczny i kultaralny, nie rozumiem więc skąd Twoja agresja i obraźliwe słowa. Pisząc dziecko sugerowałem się Twoim nickie "86" stąd takie sformułowanie.Ale i tak zycze Ci wszystkiego dobrego w Nowym 06 Roku. Trzymaj sie i bądź tylko troszkę sympatyczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majcia86 Re: Sylwester przed ratuszem IP: 195.117.241.* 31.12.05, 16:53 to ja chcialam ci zarzucic brak grzecznosci bowiem okreslenie 19stolatki mianem dziecka nie moze sie wydawac uprzejme, dlatego w odwecie pozwolilam sobie uzyc okreslenia staruch, jezeli bylo przesadnie ublizajace to serdecznie przepraszam ale mi okreselnie dziecka takze nie wydalo sie byc przyjazne. Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu86 Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:03 Zgadzam się z majcia86. Ja też jestem z rocznika 86, brakuje mi 2 miesięcy do 20 lat, więc również nie życzę sobie zwracania się do mnie "dziecko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:29 Jaki Sylwester przed ratuszem? Wiśniewski? Pozdro i Szczęśliwego nowego roku dla Forumowiczów tym życzliwym i tym nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś12IX2005 Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:03 gugu khkmmmaaaauauau Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Sylwester przed ratuszem 01.01.06, 01:10 Tegoroczny sylwester przed ratuszem był chyba najbardziej beznadziejny odkąd pamięcią sięgam. Jeśli zakaz wnoszenia szampana się utrzyma w przyszłym roku to nowy 2007 na Starym Rynku będzie witała z pewnością połowa z tej garstki ludzi którzy chceli wejść przed scenę (część artystyczna była cieniutka). Oby tak dalej panowie z UM, a następne sylwestry będziecie organizować chyba tylko sami dla siebie. Ja na pewno nie żałuję, że 2006 powitałem szampanem pod farą obserwując pokaz sztucznych ogni i odpuściłem sobie tą kompletnie nieprzemyślaną imprezkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buczer Re: Sylwester przed ratuszem IP: *.c158.petrotel.pl 01.01.06, 01:23 dawaj szczegóły jakieś, co było do bani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Sylwester przed ratuszem IP: 193.0.98.* 04.01.06, 07:03 to w końcu jak było, bo wybiórcza coś zamilkła na ten temat... jestem teraz w wwie, ale chętnie bym się dowiedział, co w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś