Dodaj do ulubionych

Wygrał z fotoradarem

09.01.06, 00:13
Ciekawe !
Czy ktoś zna podobne przypadki ?
Obserwuj wątek
    • Gość: blu Re: Wygrał z fotoradarem IP: 193.59.95.* 09.01.06, 07:09
      no to teraz powinien się zająć tym Panem urząd skarbowy, gdyż pewnie odlicza
      sobie koszty benzyny i amortyzacji samochodu, a przepisy nakazują dokłądnie
      prowadzić ewidencję "przebiegu" samochodu po każdym jego służbowym
      wykorzystaniu, a jak sam stwierdził nikt tego w firmie nie robi!!!!
      • Gość: gosc Re: Wygrał z fotoradarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:19
        Gość portalu: blu napisał(a):

> no to teraz powinien się zająć tym Panem urząd skarbowy, gdyż pewnie odlicza
        > sobie koszty benzyny i amortyzacji samochodu, a przepisy nakazują dokłądnie
        > prowadzić ewidencję "przebiegu" samochodu po każdym jego służbowym
        > wykorzystaniu, a jak sam stwierdził nikt tego w firmie nie robi!!!!

Pod warunkiem ze samochod jest zarejestrowany jako ciezarowy, a w tym przypadku
        tak nie jest
      • Gość: http Re: Wygrał z fotoradarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:31
        Ty, blu, to masz mizerne pojecie o przepisach.
    • Gość: antyhubert Re: Wygrał z fotoradarem IP: *.c242.petrotel.pl 09.01.06, 17:37
      Hubert , a zapytałeś w sowjim tak stronniczym artykule co by zrobił Twój "pupil", z którym nie wiadamo dlaczego( chyba przypadkiem :)))huehue ) byłeś w sądzie - czy wskazał by kierującego gdyby ten przejechał człowieka - np. (czego nie życzę) z jego lub Twojej rodziny . Myslałem , ze jesteś "prawdziwym" dziennikarzem a nie "do wynajęcia" . Niestety pomyliłem się co do Ciebie. Szkoda!.
      Ps. A czy zdajesz sobie sprawę ze skutków (negatywnych oczywiście) jakie może przynieść Twój "bzdecik" - miałem już napisać "artykuł" ale ten gniot nie jest wart takiej nazwy.
    • Gość: kumoter Re: Wygrał z fotoradarem IP: *.c154.petrotel.pl 09.01.06, 17:45
      Jest ich wiele. W tym przypadku zwyciężyła logika i jasność umysłu
      przedsiębiorcy oraz sądu. Gratuluję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka