Gość: waldi IP: *.plusgsm.pl 09.01.06, 19:50 dowiedziałem sie przed chwilą,że zmarł piotrek bytner, nauczyciel, trener , bard,poeta, mój przyjaciel, nie wiem co sie stało, może ktos wie cos wiecej.uczył ostatnio w szkole numer 6!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldi Re: nie zyje piotr bytner IP: *.plusgsm.pl 09.01.06, 20:17 wiesz , cos wiecej,nie z głupiej ludzkiej ciekawosci.......widziałem sie znim przed wigilia.mielismy swoje plany......on strasznie kochał swoja kobiete.............k....wa co sie stało??czemu gnoje łaża po tej ziemi ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: nie zyje piotr bytner 09.01.06, 20:32 Wybacz, nie chcę na forum opowiadać. Zresztą niebawem na pewno się dowiesz... Ale nie chciabyś na pewno, żeby roztrząsać szczegóły akurat tutaj. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: nie zyje piotr bytner IP: *.c157.petrotel.pl 09.01.06, 20:40 Śmierc jest zawsze tragedią dla żywych. Jeśli to prawda, Piotrze, żegnam z wielkim żalem! ['] Odpowiedz Link Zgłoś
g.dziwota Trzym się 09.01.06, 20:50 Uczyłem jego syna geografii 09-10.2000 roku. Trzymaj się. Bądź dzielny. Jeśli będziesz potrzebował pomocy odzywaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: nie zyje piotr bytner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:15 czy to jest prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugi Re: nie zyje piotr bytner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:31 Piotruś, to dla ciebie [*] czemu????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś