Gość: Ja IP: *.c157.petrotel.pl 29.01.06, 08:51 Czy ktoś wie co za manewry w nocy miała straż pożarna w naszym mieście ? Jeżdzili i jeszcze jeżdżą w obydwie strony ul,Kwiatka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plocczanka Re: Pożar w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 09:21 ja nie mogłam spac w nocy (sprawy kobiece) i tez cos slyszałam mieszkam na przeciwko mc donalda. przez dobre kilka godzin cos jezdzilo na sygnale "w te i we w te" ale tez nie wiem o co chodzi! moze ktos cos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad. Re: Pożar w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 09:25 zadzwoń do straży i zapytaj a nie dupe zawracasz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pożar w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 09:28 jak nie chcesz to nie pisz i po co sie udzielasz skoro nie masz nic sensownegho do napisanie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rad. Re: Pożar w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 12:16 Jesteś BEZNADZIEJNY!!!!!!!!! Czasami milczenie jest złotem - więc się lepiej nie odzywaj!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podobno... Re: Pożar w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 12:19 To niestety nie były manewry... przez prawie pół nocy, aż do rana, straż gasiła pożar gdzieś w okolicach Kwiatka, Tumskiej i Kolegialnej, z tego co się dowiedziałam przez wiele godzin płonęła jakaś kamienica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Pożar w Płocku IP: *.c151.petrotel.pl 29.01.06, 17:47 wiadomosci.onet.pl/1250083,11,item.html paliła sie kamienica... kolejna tragedia :( Odpowiedz Link Zgłoś