Dodaj do ulubionych

wiceprezydenci

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 23:30
pojawila sie plotka ze "wickami" moga byc wisniewski i goszkowski!!!!!!!!
dlaczego zyjemy tak dlugo w tak wspanialym miescie aby na to pozwalac?
p.s. popczuk na sekretarza miasta? - chyba ktos milewskiemu za bardzo lancuch
na szyi zacisnal
Obserwuj wątek
    • kowalsiu Re: wiceprezydenci 21.11.02, 00:14
      mnie to nic nie zdziwi, ale nazwiska ktore podales przerażają, takiego horroru
      nie powstydziłby się Wes Craven, ale ja jako szary obywatel nie chce patrzeć
      jak milewski dostaje oscara za film dokumentalny "Był sobie Płock-czyli jak nie
      należy zarządzać miastem".
      p.s. Wes Craven tworzył horrory a nie dokumenty (tłumaczę teraz nieścisłość
      wypowiedzi), ale teraz zastanawiam sie, kto lepszy Freddy Krueger (postać
      horroru), czy zenek w.( barman) i sławek g. (ten od czekolady na rynku)- jako
      bohaterowie dokumentu z ratuszem w tle
    • Gość: wiki Re: wiceprezydenci IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 09:15
      Gość portalu: socjal napisał:

> pojawila sie plotka ze "wickami" moga byc wisniewski i goszkowski!!!!!!!!
      > dlaczego zyjemy tak dlugo w tak wspanialym miescie aby na to pozwalac?
      > p.s. popczuk na sekretarza miasta? - chyba ktos milewskiemu za bardzo lancuch
      > na szyi zacisnal

bez przesady. poczekajmy jeszcze kilka dni. po co wypisywac glupoty ?
      • roman_j Re: wiceprezydenci 24.11.02, 12:52
        Gość portalu: wiki napisał:

> bez przesady. poczekajmy jeszcze kilka dni. po co wypisywac glupoty ?

Niektórych mozliwość publicznej i (zwykle) anonimowej wypowiedzi tak nakręca,
        że piszą byle co, byle napisać. Ja uważam, że na forum dyskutować powinno się o
        faktach, a do plotkowania najlepiej nadaje się magiel. :-))
    • Gość: mieszkaniec Re: wiceprezydenci IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 17:25
      myślę, że warto poczekać na nominacje nowych wiceprezydentów i wtedy komentować
      ich przygotowanie lub jego brak. Zapytać się w tym miejscu należy, komu zależy
      na rozpowszechnianiu takich plotek. Może Panu Krajewskiemu z SLD co fałszywie
      oskarżał swoją żonę, może jeszcze Pani Opatrzyk vel Hetkowskiej, może Panu
      Cholewińskiemu, sorry on jeszcze nie wytrzeźwiał. Wszystkie te działania tylko
      ponownie osmieszają Płock. Raz się już to stało w wybory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka