Gość: antoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:48 doczekaliśmy czasów, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lex Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 23:01 coś o mobbingu wspominają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 05:17 „Auchan POZWAŁ do sądu” zwolniony ze sklepu pracownik... albo może: „Auchan POZWAŁ do sądu” zwolnionego ze sklepu pracownika... ale chyba chodzi o to, że: „Auchan ZOSTAŁ POZWANY do sądu” przez zwolnionego ze sklepu pracownika... Nie jaśniej tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indor Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.c240.petrotel.pl 24.03.06, 07:44 Mobbingu nie rozpatruje sąd cywilny a karny. W cywilnycm mozna dochodzić roszczeń z tytułu powstałej szkody, a w karnym z tytułu poniesionej krzywdy. Czy to takie trudne? Po co pisać głupoty. Ta GW coraz głupsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator_igrzysk Auchan story... IP: *.centertel.pl 24.03.06, 08:36 A czy to ważne jaki sad? ludzie obudźcie sie! Żyjemy wszyscy każdy sobie i pozwalamy aby w naszym kraju rękoma osób plskojęzycznych ( bo nie zasługuja na miano Polaków ) francuz gnoił i wyzyskiwał naszych obywateli. Dość tego !!! Nie ch francuz robi sobie takie eksperymenty we Francji - gwarantuje wam nawet by mu przez myśl to nie przyszło... nie odwazyłby się , ale w Polsce w naszym kraju - tak i to tylko dlatego że dajemy mu wszyscy milczące przyzwolenie , my jako społeczeństwo i władza ( każda po kolei zachwycona sama sobą ). Skończmy z uprzywilejowaniem i bezkarnością obcokrajowców żerujących na naszym społeczeństwie !!!! Niech zaczną przestrzegać prawa obowiązującego w Polsce i UE , jaśli to im nie odpowiada niech zabieraja zabawki - handel połączony z gigantycznym transferem zysku za granice nie uzdrowi naszego kraju , to wrzód , który należy przeciąc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Auchan story... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:41 Obserwator_igrzysk Czy nie dostrzegasz, że to chamstwo bierze się z naszych polskich, kierowników, managerów, dyrektorów. Widziałeś tu w płockim Auchołomie jakiegoś żabojada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebebe Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 08:40 ja proponuje by pani dyrektor popracowala tak z rok na miejscu swojego pracownika za 700 zł. jak sie dostaje dyrektorskie wynagrodzenie (wiecej, duzo wiecej niz 700zl) to mozna pedzic ludzi do pracy i madrzyc sie, ze jej nie szanuja. a co pani dyrektor robi w majowy weekend. zaproponuje, by w dlugi weekend maja pani dyrektor zastapila pania na kasie. bo pani kasjerka z checia pojechalaby za miasto, nad jezioro, poczytala ksiazke, czy po prostu pobyla z rodzina. ludzie zwolnijcie sie sami, zasilek nie jest duzo mniejszy od waszej pensji, a wtedy przynajmniej zdrowi bedziecie. P.S nie jestem pracownikiem AUCHAN, wspolczuje tym ktorzy musza tam pracowac. jestem przeciwna pracy w soboty i niedziele, oraz wszelkie swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Zakazuje się zakazywać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:43 > nie jestem pracownikiem AUCHAN, wspolczuje tym ktorzy musza tam pracowac. > jestem przeciwna pracy w soboty i niedziele, oraz wszelkie swieta. --------------------------- A zakazy ustawowe popierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gul gul gul do indora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:20 Ale przecież szkoda to krzywda, a krzywda to szkoda, nawet żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsumentka Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:17 Robię codziennie zakupy w Auchan i proszę mi wierzyć nie zdarzyło mi się, żeby którykolwiek z pracowników tego sklepu był niemiły lub netaktowny, wręcz przeciwnie jestem mile zaskoczona, zawsze pomocni, zawsze doradzą sprawnie działają. A na warzywach byli najmilsi!!! A moim zdaniem powinno być zabronione kupowanie warzyw do sklepu od rodziny kogoś z kadry kierowniczej. To od razu pachnie przekrętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:50 do konsumentki jak to się teraz mówi, bo kiedys to się było po prostu klientem ---------------------------------------------------------------------- Masz rację. Ale są wyjątki. Stoisko komputerowe w auchołomie. Bardzo młoda obsługa i wyjątkowo niegrzeczna. Czekam dłuższy czas a sprzedawca rozmawia przez telefon, najwyraźniej z kolegą, śmieje się, żartuje i nie chce dostrzec klienta. Kiedy wyraźnie daję mu znak, że czekam na obsłużenie: - Słucham. - Wentylator procesora. - 140 zł. Wyszedłem. Kupiłem gdzie indziej za 30 zł. Więc to jednak złośliwa nonszalancja. Gdybym ja go zatrudniał wyleciał by na kopach w minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VINI10 Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 24.03.06, 18:32 Nagłośnienie problemu w mediach poprawiło (po części ) atmosferę pracy w Auchan . Pani senior trzyma język za zębami ograniczając wyzwiska pod adresem pracowników , pani dyrektor zauważa tych ,których wcześniej nie miała życzenia widzieć i czasami się z nimi przywita ,ci którzy pracowali od początku istnienia Auchan dostali podwyżki (mało istotne ,że w granicach 20zł.)......Czy to aby nie jest chwilowe do czasu przycichnięcia sprawy lub oczyszczenia śmięrdzącej atmosfery jaka panuje w Auchan od chwili dojścia do władzy świętej trójcy ? Odpowiedz Link Zgłoś
vawa Re: Proces przeciwko Auchan 24.03.06, 18:59 Jeśli chodzi o świętą trójcę to mam ważny komunikat. Dziewczyny na najbliższym dyżurze kontroler zarządzania Rafcio będzie rozdawał awanse . Chętne do "współpracy " proszone o wpis na "drzewku szczęścia ". P.S. Osoby , które nie sprawdziły się w ToY ToY mogą próbować ponownie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekx2 Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 24.03.06, 19:24 Ciekawe czy o poczynaniach kontrolera Rafała B. wie jego żona .Może ktoś zna adres to osobiście ją powiadomię i skończy się warszawska sielanka.marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Nauczka będzie jak nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:33 To się ładnie projektuje. A taki mądry i ładny był. A teraz żona się dowie i won, z pracy też wywalą... Widzisz Rafcio, czasem trzeba ostrożniej a nie tak na chama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VINI10 Re: Nauczka będzie jak nic IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 25.03.06, 22:22 Ani on mądry, ani ładny , a co dopiero jak dowie się mąż jednej pani . Może nie będzie tak delikatny jak mąż pewnej pani menager. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:45 er Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:24 f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 20:36 zatrudniają ludzi niekompetentnych, to ich wina ze nie szkolą fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.c240.petrotel.pl 26.03.06, 21:03 niech ludzie którzy nie maja pojęcia o pracy w marketach niech nie wypowiadają swoich opini na niznany im temat bo nie mają o tym pojęcia.A na tej stronie forum wypowiadają sie osoby o niskim poczuciu własnej wartości.Naglaśnia się tematy pracy w różnych marketach (mobing wyzysk niskie zarobki)takie rzeczy dieją sie w każdej pracy w Polsce czy na świecie.najpierw trzeba posprzątać w swoim ogródku a potem zalądać do cudzego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.c156.petrotel.pl 26.03.06, 21:28 Niech mi ktoś poda namiary na super firmę gdzie nikt do nikogo o nic nie ma żalu i pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:20 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczi e30 Re: Proces przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:44 Witam! Pracowałem na dziele warzywa-owoce w auchan ... i takze mialem sciecie z renią ... kto w temacie wie oco chodzi ... ogolnie menager warzyw jest w porzo ... dyretorka jest taka sobie ... podrowienia dla Pani Reni B. ...jesli to czyta to wie okogo chodzi ... o tego co " mi na tej pracy nie zalezy " ... umowy 2 mi nie dala a ja nie poszedłem do pracy w ostatni dzien i walczyla 1 osoba na dziale ... POZDRO dla Marka, i chłopaków z Warzyw .. niedlugo wszystkich was wykopią ... zostanie tylko Chłopina ... tak nazwalem dziadka z warzyw ... I ZROBICIE LEPSZY MONITORING NA MAGAZYNACH BO PODCZAS PRACY Z AUCHAN PRZYTYłEM Z 15KG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczi e30 Były pracownik Warzywa-Owoce w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:51 Zapomniałem dodac ze ludzie troche inaczej postrzegajha prace w hipermarkecie niz ona w rzeczywistosci jest... może zalezy to od charakteru ... jak sie podchodzi do tego na luzie to jest spoko .... ja wbijałem we wszystkich ... pozdrowienia dla byłych juz ochroniarzy z auchan :p ... niema wypłaty to sie inaczej kombinuje ....... a za 620zł miesiecznie to do pracy tam przykladaja sie tylko dekle, nigdy [racujac w auchan nie powiedzialem klijentowi dziekuje ... nie doradzilem .... najadłem sie ... od***** 8h i w chate ... po kilu dniach w pracy w auchan na rozliczeniu miesiecznym zgineło mi 7h czyli praiwe caly dzien ... a ogolnie ludzie potrafia sobie poradzic z przlozonymi .. jeden juz chodzi ze sztuczna szczeką ... chyba PAni Renia niechce swoich sałatek jesć jak babcia 70 lat :p Odpowiedz Link Zgłoś