Gość: noga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:58 suuuper gość z tego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tete10 Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla si... 04.05.06, 13:58 Kolejne umizhi wobec ludu, premiera ktoremu najlepiej wychodzi tylko "pokazywanie sie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:41 >Życzę wam żebyście trafili na nowoczesne studia i tworzyli nowoczesny kraj, szkoda, że nie wspomniał o podwójnym podatku, którzy ci uczniowie po skończeniu tych nowoczesnych studiów wyjadą za granicę pracować w końcu Polska to bogaty kraj, stać nas na szkolenie dobrych kadr a potem oddawanie ich na zachód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:42 errata: szkoda, że nie wspomniał o podwójnym podatku, którzy ci uczniowie po skończeniu tych nowoczesnych studiów będą płacić, gdy wyjadą za granicę pracować. W końcu Polska to bogaty kraj, stać nas na szkolenie dobrych kadr a potem oddawanie ich na zachód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enrico Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.c157.petrotel.pl 04.05.06, 15:35 >"Życzę wam żebyście trafili na nowoczesne studia i tworzyli nowoczesny kraj," Czy to czasami nie chodzi o ...Hiszpanię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka :) Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:06 Jako uczennica Małachowianki czuję się wyróżniona, że to właśnie naszą szkołę spotkał ten zaszczyt gościć tak wspaniałą osobę, jaką jest pan premier Marcinkiewicz. Co więcej, znajdowałam się właśnie w tej sali, którą odwiedził przedstawiciel władzy wyższej ;) Szkoda tylko, że w tak podniosłej chwili uwaga nie była skupiona na nas, maturzystach, zdających pierwszy tak ważny w naszym życiu egzamin, tylko właśnie na osobie pana Marcinkiewicza. To my, zestresowani, musieliśmy czekać na rozkopanej ulicy Tumskiej, aż przejedzie cały konwój eskortujący pana premiera. Takich spotkań powinno być więcej, ale mniej medialnych wynikających bardziej z potrzeby serca i niesienia otuchy rozdygotanym abiturientom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: do maturzystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:18 Skup się na tym >pierwszym tak ważnym w naszym życiu egzaminie< i nie daj się zwieść kabotyńskim przedsięwzięciom obliczonym na poklask maluczkich i ciemnogrodu. W sali, w której byłaś, był zwykły człowiek, nie powiedział nic szczególnie mądrego i ważnego, nie było żadnego majestatu. Takich "wspaniałych osób" spotkasz jeszcze na pęczki, nie ma się czym tak ekscytować. Oszczędniej szafuj zachwytem. Wykaż się dojrzałością (wszak zdajesz maturę) i nie daj sie nabierać na jarmarczne sztuczki albo jak wróbel na końskie gó... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriot Menel - milicjant (aby mundurowy?) IP: 193.59.95.* 05.05.06, 08:14 Menel, Twój język zdradza, żeś nie głupi facet, ale byłeś szkolony intensywnie przeciwko Kościołowi Katolickiemu i Opozycji Patriotycznej. Szafujesz określeniami słyszanymi na szkoleniach Służby Bezpieczeństwa i ORMO oraz przeczytanymi u Urbana. Co, głupio Ci, że Premier, TEN Premier ma tak wysokie notowania? To jest od 61 lat WRESZCIE NASZ, Pierwszy Naprawdę POLSKI Premier i chwała Mu za to (i wyborcom głosującym na Prawo i Sprawiedliwość). A Ty, Menel, odbieraj swoją (jeszcze) wysoką esbecką emeryturę, bo już niedługo będzie ona proporcjonalna dla Twych zasług dla Niepodległej Ojczyzny. W odróżnieniu od Menela (którego nie pozdrawiam) POZDRAWIAM wszystkie MATURZYSTKI (Maturzystów też) i życzę Wam jasnego rozumu i mądrości na egzaminach (no i tzw. łutu szczęścia). Całuski (i dwie rybie łuski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Do Patriota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 09:32 Są przebłyski, jakbyś zaczynał kombinować, ale nie możesz w tym wytrwać nawet przez chwilę.Zestaw swoje brednie w moim komentarzu. Niegłupi faceci wiedzą co piszą i mówią, bo nie są głupi. Opozycja Patriotyczna-to nigdy nie była agenda KK. Zobacz jak dzisiaj zabierają głos wybitni przedstawiciele dawnej Opozycji Patriotycznej, jak sobie używają na tych samych co i ja obiektach kpin. Musisz coś wiedzieć, co było na szkoleniach SB i ORMO - ja nie wiem. Na wysokość swojej emerytury ciągle jeszcze pracuję i potrwa to jeszcze dość długo. Będzie napewno wyższa do tej pułkownika SB, jej wysokość zależy tylko ode mnie. Otwórz oczy i zacznij lepiej kombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriot Patriotyczna, nie Demokratyczna IP: 193.59.95.* 05.05.06, 14:30 Celowo napisałem Opozycja Patriotyczna (ś.w. Wojciech Ziembiński, Macierewicz, Kaczyńscy i wielu innych), a nie Opozycja Demokratyczna (Michnik, Kuroń, Geremek, Modzelewski, et consortes), która niewiele lub nic nie miała wspólnego z Kościołem. Życzę wysokiej, nie-milicyjnej emerytury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Patriotyczna, nie Demokratyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:42 Ja wiem co piszę. Poczytaj sobie np. wypowiedzi Stafana Niesiołoskiego . Nie rozśmieszaj publiczności pisząc o opozycjonistach patriotycznych Kaczyńskich - partyzanci z wyciętego lasu, którego jescze nie posadzono. Antek był w tzw. opozycji demokratycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: do Patriota et consortes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:24 Używając słów obcego pochodzenia trzeba sprawdzać co one znaczą. Gdy się już dowiesz co to jest milicja, to zrozumiesz, że nie może być czegoś takiego jak milicyjna emerytura. Dobre samopoczucie to bardzo często wynik niewiedzy, dotyczy to zwłaszcza PiS i koalicjantów. Niewiedza to dość powszechna przypadłość w tym towarzystwie, również w rządzie. Świerzo mianowany minister gospodarki morskiej dał jej popis już w swoim pierwszym publicznym wystąpieniu, zaraz po otrzymaniu nominacji. W bardzo krótkiej odpowiedzi podczas briefingu dla prasy martwił się o okręty, które przecież nie podlegają i z natury rzeczy nie mogą podlegaać objętemu przezeń resortowi. Krzycząca o pomstę NIEKOMPETENCJA widoczna okiem nieuzbrojonym. Inni nie skompromitowali się tylko dlatego, bo nikt z prasy nie uznał za celowe zapytać ich o cokolwiek. Tylko szkoda Polski w rękach nawiedzonej ciemnoty chrześcijańsko-ludowo- faszystowsko-norodowowo-socjalistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Menel - milicjant (aby mundurowy?) IP: *.c242.petrotel.pl 05.05.06, 17:47 A skąd ty znasz słowa wypowiadane na szkoelniach dla SB czy ORMO ? czyżbyś był na jednu\ym z nich ? a teraz sie "przekształaciłeś" - a takich nie brakuje ( vide Balcerowicz itd. ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: do antymenela-analfabety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:04 Pytałem skąd patriot wie co tam mówili , bo ja nie wiem co.Nie intresuje mnie co tam mogli mówić. Nie zamierzam najmować się takiej roboty. Wolę inną, czyściejszą i dobrze płatną. Naucz się czytać i rozumieć to co czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspany_pawian Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla 04.05.06, 15:47 Teraz już wiemy, ża premier od młodości doskonalił umiejętność "rozwalania" tego i owego (oczywiście - dla dobra ludzkości). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dei-lumpenliberał przecież mówiłem że bedzie szukał kadr do RM IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beger Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.orange.pl 04.05.06, 20:57 Zimą był na studniówce, teraz na maturze, latem pojawi się na wyższej uczelni. Chyba mnie goni... ale nie dogoni... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla 04.05.06, 21:35 "Szef rządu Kazimierz Marcinkiewicz postawił w czwartek na nogi cały Płock." No bez przesady. To miasto widziało prawdziwych władców, więc nie piszcie dyrdymałów, że wizyta naczelnego PR-owca PiS-u, postawiła Płock na nogi. Ja nawet nie wiedziałem, że taki nas zaszczyt kopnął. Zresztą nawet gdybym wiedział, to bym jedynie wzruszył z tej okazji ramionami. A tak jestem do przodu o jedno wzruszenie ramion. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla 04.05.06, 22:13 Przed każdym pojawieniem się premiera w TV powinna być pokazywana plansza „REKLAMA” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czterdziestolatek Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:22 Super tekst forumowicza o nicku Beger (Renata jak rozumiem) - Zimą był na studniówce, teraz na maturze, latem pojawi się na wyższej uczelni. Chyba mnie goni... ale nie dogoni... Ale sie uśmiałem. P.S. Gdybym chciał iść na przedstawienie to bym pojechał do Warszawy na operetkę. Miałbym więcej korzyści i byłoby taniej. Przecież taki Premier kosztuje podatników setki tysięcy złotych miesięcznie i co mamy za te pieniądze?? Odpowiedzcie sobie sami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundrala Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:39 Tak, zlikwidować rząd, posły, senatory, urzędy, wojsko, szpitale, niech nas rozgrabią. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla 05.05.06, 01:33 Gość portalu: mundrala napisał(a): > Tak, zlikwidować rząd, posły, senatory, urzędy, wojsko, szpitale, niech nas roz > grabią. To wszystko akurat nie gwarantuje autonomii dla kraju. W XVIII wieku też były rządy, posły wojska itd (i raczej to się najbardziej przyczyniło do upadku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Chalupiec do mini Finansow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:46 ZChN bierze wszystko wiec czlowieka Millera do MF! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.ump.pl 05.05.06, 10:43 No tak , bo Roman-j widzi to co chce i słyszy to co chce. Gdyby przyjeżdżał do nas jakiś wysoki urzędnik z SLD to dla Romana byłoby nie lada wydarzenie, wtedy nie tylko by wzruszał ramionami, ale i klaskał z całych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiz Widzialem dziub dziuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:54 Mialem (nie)przyjemnosc widziec kawalkade premiera ktora 120/h zasuwala przez skrzyzowanie przy Petropolu wracala do Warszawki i jak duet na motocyklach rozganial miastowy plebs sprzet karety krola. Piekny widok, widac ze sie spieszyl albo byl wku...ny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koras Re: Widzialem dziub dziuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 01:19 Stoje na przystanku na łukasiewicza a ci grzeja mysle spoko niech grzeja ale po cholere im karetka i to z tego co widzialem chyba najlepsza jaka mamy w płocku , moze premiera glowka bolala albo zgagi dostal po rozmowie ze zwiazkowcami orlenu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Widzialem dziub dziuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 09:01 Ale to wszystko to jeszcze nic. Wiecie że połmiski kanapek się zmarnowały w Orlenie bo Pani doktor ich nie zdążyła zbadać i nie wolno było ich podać Premierowi. Ciekawe w jaki sposób się je bada. Ale swoją drogą to dobrze bo z biura Orlenu mieli wyżerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Widzialem dziub dziuba IP: *.c242.petrotel.pl 05.05.06, 18:02 do "wiz" do "Koras" do "ika" - Słuchajcie ja zawsze wychodze z załozenia że jak nie wiem o co chodzi to zanim cos poiwem to próbóję się o tym czymś się chociaz cokolwiek dowiedzieć. Z waszych wypowiedzi wynika , że niestety Wy tego nie stosujecie, choc szkoda, a nawet bardzo szkoda.Pobyt w każdym innym miejscu niz stały szefa rządu ( nie ważne jakiego koloru) zwasze jest unormowany przepisami , w kótrych szczególy wchodzic nie bedę. Nie ważne jest gdzie jedzie , co robi ale to że jest swego rodzaju zagrożenie. Tak funkcjonuja wszystkie rządy na całym swiecie. Proszę przyjedźcie do W-wy gdy np. przyjeżdża Putin lub inny Busch. Jeszcze raz prosze zanim cos powiecie sprawdźcie czy warto się osmieszać. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koras Re: Widzialem dziub dziuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 15:56 do "wiz" do "Koras" do "ika" - Słuchajcie ja zawsze wychodze z załozenia że jak nie wiem o co chodzi to zani..... Czlowieku jeszcze mi moze wmowisz ze w drodze z kancelarii do domu tez mu karetka towazyszy ?? (przeciez w czasie podrozy niejest w swoim stalym miejscu) Wez sie ogarnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.c157.petrotel.pl 05.05.06, 12:40 Czytam i widzę że w Gazecie Wyborczej nie przeszła wiadomość, że Premier spotkał się z Biskupem Płockim. A nie trudno było zauważyć bo cały dom biskupa był obstawiony. Tak sie manipuluje wiadomościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Premier na maturze: Pracowałem nie tylko dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:44 widocznie nie dogadali sie i nie było komunikatu dla prasy, więc nie ma o czym pisać Odpowiedz Link Zgłoś