Dodaj do ulubionych

dla Krzysztofa

IP: *.plock.mm.pl 01.06.06, 08:20
Odnalazłem dla Pana zdjęcia hr. Szembeka , biskupa płockiego, z 1901r,
wnętrze katedry bez malunków, Kaplicę książęcą bez malunków.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysztof Re: dla Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:38
      Dziękuję bardzo
      • Gość: 56/69 Re: dla Krzysztofa IP: *.plock.mm.pl 01.06.06, 08:41
        Dużo czasu, Parę płyt. Nagramy, zapraszam.
        • Gość: Krzysztof Re: dla Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:46
          Jeszcze raz dziękuję - Dziś jestem zajęty
          • Gość: Dorotka Re: dla Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 18:53
            Ja jestem wolna zwłaszcza wieczorami i chętnie pooglądam wizerunki hr. Szembeka.
        • ainipoajom Re: dla Krzysztofa 02.06.06, 14:22
          nie mam nic przeciewko kochajacym inaczej
          ale chyba jednak pomylilo wam sie forum
      • Gość: Zenon Dylewski Re: dla Krzysztofa I Opiekunów MPN. IP: *.plock.mm.pl 01.06.06, 22:20
        Przed chwilą ostatni raz wyłączono mnie w czasie pisania odpowiedzi. Kończe
        moją działaność. Nie mozna kpić ze wszystkiego. Ludyczne zachowania niegodne są
        Polaka. Biskup Szembek był zasłużony dla Płocka. Nie godzi się kalać Jego dobre
        imię. Moje sponiewieraliście do woli. Ponieważ w czasie przytaczania Bibli o
        perłach i znajomych zwierzetach, zniszczono mój post , więcej ich nie będzie.
        Poprawnośc jest zamierzona. Opiekunów Miejsc Pamięci Narodowej prosze o kontakt
        telefoniczny, osobowy. Prac , materiałów historycznych żałować nie będę. Liczę
        jeszcze na środowiska akademickie, moze przejmą moją działalność. Za współpracę
        dziekuję. Z Panem Bogiem.
    • Gość: remek Re: dla Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:20
      tylko z toba nikt nie chce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka