Gość: 56/69 z woli ludu IP: *.plock.mm.pl 01.06.06, 08:20 Odnalazłem dla Pana zdjęcia hr. Szembeka , biskupa płockiego, z 1901r, wnętrze katedry bez malunków, Kaplicę książęcą bez malunków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysztof Re: dla Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:38 Dziękuję bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 56/69 Re: dla Krzysztofa IP: *.plock.mm.pl 01.06.06, 08:41 Dużo czasu, Parę płyt. Nagramy, zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: dla Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:46 Jeszcze raz dziękuję - Dziś jestem zajęty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: dla Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 18:53 Ja jestem wolna zwłaszcza wieczorami i chętnie pooglądam wizerunki hr. Szembeka. Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom Re: dla Krzysztofa 02.06.06, 14:22 nie mam nic przeciewko kochajacym inaczej ale chyba jednak pomylilo wam sie forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: dla Krzysztofa I Opiekunów MPN. IP: *.plock.mm.pl 01.06.06, 22:20 Przed chwilą ostatni raz wyłączono mnie w czasie pisania odpowiedzi. Kończe moją działaność. Nie mozna kpić ze wszystkiego. Ludyczne zachowania niegodne są Polaka. Biskup Szembek był zasłużony dla Płocka. Nie godzi się kalać Jego dobre imię. Moje sponiewieraliście do woli. Ponieważ w czasie przytaczania Bibli o perłach i znajomych zwierzetach, zniszczono mój post , więcej ich nie będzie. Poprawnośc jest zamierzona. Opiekunów Miejsc Pamięci Narodowej prosze o kontakt telefoniczny, osobowy. Prac , materiałów historycznych żałować nie będę. Liczę jeszcze na środowiska akademickie, moze przejmą moją działalność. Za współpracę dziekuję. Z Panem Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: dla Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:20 tylko z toba nikt nie chce Odpowiedz Link Zgłoś