Gość: GOŚĆ IP: *.mi.gov.pl 29.06.06, 14:13 Podajcie prosze jakieś namiary na firmy Przeprowadzkowe transportowe, które maja profesjonalne auta. Która polecacie ? Jaka maja obsługę, ceny ? czeka mnie duża przeprowadzka 120 km Prosze pomózcie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żal mi cię :-( Re: przeprowadzka IP: *.c241.petrotel.pl 29.06.06, 16:17 Nie tak dawno musiałem przewieźć parę mebelków kilkanaście km od Płocka. Zatelefonowałem do firmy, która reklamowała się jako tania. Pytali, ile noszenia, z którego piętra itp. Kiedy odpowiedziałem, że bez noszenia, bo mam swoich ludzi, i że to krótka droga, zaraz za Płock, usłyszałem: A, to będzie tanio, 150 zł!!!!! szczęka mi opadła, pomogli znajomi i wyszło "na flaszkę". Szukaj lepiej znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarialk Re: przeprowadzka 03.07.06, 09:20 Nie bardzo jest jak cholender, bo to duzo mebli i potrzebny naprawde duzy samochów. Dzieki za informację ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: przeprowadzka 03.07.06, 09:23 Podobno na Radziwiu jest firma, która przeprowadza za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś