Dodaj do ulubionych

Płock na "Dwójce"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:27
promocja Płocka wrecz idealna
a dla nas mieszkanców ciągle miłe niespodzianki
gratulacje dla organizatorów,
Obserwuj wątek
    • Gość: . :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 23:10
      O tak. promocja idealna... co do samego koncertu... tak jak w całym cyklu
      smutny jest fakt, że większość 'artystów' gra z playbacku... podczas występu w
      Płocku na żywo wystąpili tylko Infernal... a tak to.. gibanie się na scenie i
      otwieranie dzioba;] szkoda trochę...:P ale promocja miasta i tak jest okay;)
      • Gość: mmm Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 23:28
        nikt nie wystapil na zywo!!!!!!!!!! co ty za brednie gadasz ze jakis
        Infernal "gral" na zywo?? granie na zywo bylo niemozliwe z powodow
        oragnizacyjnych...kazdy zespol ma swoich muzykow i swoje instrumenty. jak sobie
        wyobrazasz wnoszenie innego sprzetu po kazdym wystepie podczas gdy wystepy sa
        transmitowane przez telewizje??
        • Gość: wacław wiaderko Re: :) IP: *.c153.petrotel.pl 31.07.06, 09:54
          Infernal zaśpiewał na żywo. To nie ulega wątpliwości.
          • Gość: mmm Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:50
            jaaaaaaaaaaaasneeeeeeeee!!!!!!!!!!!! :P
            • Gość: dziadu Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:16
              To było ...... KARAOKE przecież.
              • Gość: eSTe Re: :) IP: *.c158.petrotel.pl 31.07.06, 18:10
                hi hi :)
              • Gość: pisak Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:57
                a kombi to jak zagrało?
            • Gość: do mmm Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:22
              jestes ograniczony w rozwoju czy czytać nie potrafisz??? chyba jasno pisze ze
              "zaspiewal". gdzie masz napisane że zagrał?? widać jesteś tak tępy że nie
              odróżniasz jednego od drugiego. przykro mi :(
              • Gość: mmm Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:07
                alez ja potrafie czytac...glupie pytanie. gdybym nie umial czytac to i nic bym
                nie napisal :P ale moim zdaniem nie spiewali na zywo i tyle :p
        • Gość: :) Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:32
          Oczywiście ze Infernal wystąpił na żywo... a z pewnością wokal. A to już coś:P
          • Gość: mmm Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:20
            chyba jestes wielkim fanem tego czegos....nawet jakies omamy masz ze spiewali
            na zywo :P chodzi ci o te farbowane na blond panienki to jestem cie w stanie
            zrozumiec bo pewnie bardziej gapiles sie na ich gole tylki i odwrocilo to twoja
            uwage od wokalu :p
      • Gość: ;)) Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:07
        Szkoda tylko że wyjazd z koncertu zajmował 2 godziny całe Rybaki były zablokowane
    • Gość: MaJkEs Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 23:38
      nareszcie w plocku cos sie ruszylo a publika pokazala ze warto organizowac
      imprezy wysokiej klasy wlasnie w tym miescie. scena gra swiatel i scenografia
      naprawde super, wykonawcy tez. czekamy na jeszcze:)
      • Gość: anka Re: Płock na "Dwójce" IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 31.07.06, 00:16
        Też dzisiaj byłam na plaży.Impreza super!!!! Cała plaża, całe Wzgórze zapełniło
        się po brzegi widzami. To było jedno wielkie morze ludzi :)))Czekamy na 20
        sierpnia :)Gratulacje dla organizatorów.
        • Gość: Jock Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:31
          No bylo fajowo - moze nie bylo tych 60 tys osob ktorych sie spodziewano w
          artykule jakims w gazecie ale 20-30 tys pewno gdzies bylo liczac wsiech od gory
          do dolu :)))
          Niestety trza jutro isc do tyrki wiec swoj pobyt zakonczylem po D Bomb - co
          bylo potem ?? hehe
          • Gość: danka i radek Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 01:13
            O rany!!! Ale zaścianek i małomiasteczkowość wyje z tych waszych wypowiedzi.
            Nawijacie tak jakbyście nigdy w życiu nie widzieli koncertów na żywca z
            udziałem mediów. Profesjonalizmem nazywacie "plejbeki"? Tylko szmatławe
            zespoliki to robią dla zaściankowego Płocka. Ten koncert to kiszka dla wsiunów,
            ale nawet wsiuny (jak ja) mają większe wymagania od artystów i organizatorów.
            Płock to dziura i taką pozostanie, bo mieszkańcy lubią szmirę i kicz.
            • Gość: Plocman Playback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 06:51
              wszyscy artyści śpiewali z playbacku, a te dziewuchy po 15-16 lat darły się,
              jakby piosenkarze śpiewali naprawdę, kilka lub kilkadziesiąt metrów od nich!
              Poza tym straszny tłok. Może mnie widzzieliście jak pływałem w wiśle - bo w
              telewizji przez chwilę było mnie widać!
            • Gość: krzysiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 06:53
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: rzk ilosc > jakosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 07:32
                • Gość: adam Re: ilosc > jakosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 03:24
                  A mnie się podobał koncert, ale dopiero po 4 piwkach
              • Gość: mmm Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:58
                a ciebie tym bardziej....:p
            • Gość: maggie Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:56
              czesciowo sie zgadzam z twoja wypowiedzia ale nie zgadzam sie ze Plock to
              dziura!!!!!!!! "hity na czasie" zawsze laca z playbacku wiec nie nastawialam
              sie na wysoki poziom koncertu...
            • Gość: ............. zaściankowość IP: *.c158.petrotel.pl 31.07.06, 18:15
              :)

poobrażaliście ludzi ...
              no ale
              nie da się ukryć
              że
              ...
              to prawda....

• Gość: MALA Re: Płock na "Dwójce" IP: *.c154.petrotel.pl 12.08.06, 23:07
              odezwali sie znawcy widac kto tu jest se wsi i z zadupia kompletni DEBILE I
              CIOTY
      • Gość: maggie Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:53
        artysci typowo dyskotekowi (beznadzieja!!!) bylam tam tylko ze wzgledu na
        Wydre, Goye i Cerekwicka...koncert mi sie wyjatkowo nie podobal...po pierwsze
        wszystko z playbacku (choc to bylo do przewidzenia), no i publika wyjatkowo
        chamska. dyskotekowi chlopcy chlali piwo i palili papierosy w tlumie, a
        napakowane miesniaki sie przepychaly bo przeciez nikt nic im nie zrobi. totalne
        chamstwo!!!!!
      • Gość: eSTe wysokiej klasy ????? IP: *.c158.petrotel.pl 31.07.06, 18:13
        wysokiej klasy powiadasz?
        Wysoka klasa to nie była ani muzycznie anie organizacyjnie...
        małolatom nie przeszkadzało jak ich potraktowano bo lubią proste rytmy ...
        bardzo nie podobalo mi się że te nasze polskie mega gwiazdy nie wystąpiły po
        głównym koncercie...
        wszyscy sie zmyli i wpuscili jakies cos na scene (chociaż widziałam ze to tez
        sie podobalo :0

ale jak polak sie nachla to wszystko mu sie podoba ;)
      • Gość: superrr Re: Płock na "Dwójce" IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 08.08.06, 14:07
        wizualizacje i oprawa świetlna były super
    • Gość: MarcinM Re: Płock na "Dwójce" IP: *.stacje.agora.pl 31.07.06, 09:13
      MaJkEs, piszesz "impreza wysokiej klasy" ?? toż to zenada kompletna była!
      Mandaryna udaje że śpiewa, Kombi udaje że śpiewa (widziałem Kombi przez chwilę
      pod koniec ich "utworu" i śmiech mnie ogarnął kiedy kończyli śpiewać, muzykę
      pięknie ściszano a oni dalej grali.... żałosne) ja nie winię organizatorów,
      ale tych wszystkich którzy na takie pseudoimprezy chodzą i dają sie skusić na
      tak prymitywne występy. Ludzie, nie chodźcie na to, otwórzcie oczy i uszy na
      muzykę przez duże M. Trzeba sie tylko postarac, bo w telewizji takiej nie ma!!!
      • Gość: Luki Re: Płock na "Dwójce" IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 01.08.06, 12:18
        No to może napisze jakaś mądra osoba jak sobie wyobraża granie na żywo.
        podłączanie instruimentów i ustawianie parametrów bo potrzeba na to min. 15
        minut przy wiejskich zespołach
        • Gość: maggie Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:22
          wlasnie o tym pisalam wczesniej :p
      • Gość: superrrr Re: Płock na "Dwójce" IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 08.08.06, 14:07
        a co ma kombi i mandaryna do audioriver?
    • Gość: Mosia Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:24
      A piszcie co chcecie,na żywo czy z playbacku,ja się ze znajomymi ubawiłam jak
      nie wiem,czekam na ciąg dalszy 20 sierpnia.
      • Gość: OLA Re: Płock na "Dwójce" IP: *.c151.petrotel.pl 31.07.06, 19:21
        ZGADZAM SIE MOSIA JA TEZ SIE UBAWILAM DO 11 I MAM AUTOGRAFY A WY CIEMNOTY BAWIC
        SIE NIE UMIECIE TYLKO JAK SIE NACHLACIE TO DOPIERO COS POJMUJECIE ZAL MI WAS
        BO BYLO SWIETNIE
        • Gość: lulek Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:09
          cieszę się niesamowicie, że się ubawiłaś. Jedź se za mandaryną. Napisz na priv,
          to ci zasponsoruję bilecik.
          • Gość: superrr Re: Płock na "Dwójce" IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 08.08.06, 14:08
            ja chce bilecik, prosze, prosze...
    • Gość: private Re: Płock na dwójkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:42
      no na szczeście nie poszedłem a przypadkiem przełączyłem na 2 i owszem,morze
      ludzi ale muzyka...wycie nic więcej. I ten playback... Po co oni przyjechali
      jak można było puścic muzykę z płyty i to samo by było..gwiazdy wielkie hahaha.
      No i ten sensacyjny `spływ motorówka`... no szaleństwo. Dzieki Agnieszko za
      tandetne artyki!~!
      • Gość: Luki Re: Płock na dwójkę IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 01.08.06, 17:30
        Nie mogę zrozumieć jednego. skoro to taka kicha to co wtam wszyscy robiliście,
        ewentualnie po co to było oglądać w telewizji. Wiadomo było jacy artyści będą.
        Prosta zasada nie lubię nie patrzę
    • Gość: kumoter Re: Płock na "Dwójce" IP: *.c153.petrotel.pl 31.07.06, 09:48
      Patrzyłem na wszystko i widziałem prawie wszystko i jestem dumny, że taka
      impreza odbyła się w Płocku. Tego nam było potrzeba jak wody i powietrza.
      Podziwiam płocką publicznośc i jej umiejętnośc zachowania się,
      współuczestniczenia w koncercie. BRAWO! Młodzież mamy wyrobioną muzycznie,
      dobrze i żywo reagującą na występy. Fajnie. Podziwiałem specyficzną scenerie
      widowni.Te pełne ścieżki na tumskim wzgórzu to poruszający, miły, zdumiewający
      widok. Nigdzie nie spotykany.
      Problemy miał tylko kamerzysta i reżyser obrazu. Nie potrafili pokazać tego
      fenomenu tj. widoku wzgórza oraz rzeki. Cóż zadanie ich przerosło. Użyty
      obiektyw mógł doprowadzic do zawrotów głowy.
      Takich imprez jak najwięcej, jak najczęściej. A ile było widzów przyjezdnych!
      Poszły wici i naród dopisał. Bardzo mi się to spodobało. To jest dopiero kultura
      masowa ;)
      -------------------------------
      Mój Płock, kochane miasto!
      • Gość: mmm Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:02
        co ty gadasz czlowieku??? na pewno nie bylas w tym tlumie bo bys sie
        zorientowal ze to jedno wielkie chamstwo!!!!
      • Gość: danka i radek Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 03:08
        My też kochamy Płock, ale imprezy kaszankowe, ogródkowe, discopolowe dla ludu
        obniżają poziom kultury i słyszymy to od znajomych spoza Płocka, którzy nas
        odwiedzają. Teraz tylko bywamy na takich spędach, a co do zachowań mieszkańców-
        widowni, to lepiej nie pisać. Wyrobieni? Absurd! Już ktoś tu napisał: chlanie,
        jaranie, wulgaryzmy, narkotyki również. Jeździmy na imprezy muzyczne po kraju,
        stąd mamy porównanie. Szmira jaką proponują nam ci z ratusza naprawdę
        przeszkadza. Bez obrazy Panie i Panowie. Wymagajmy więcej, by wreszcie nie
        zalatywało zaściankowością naszego miasta.
        • Gość: luki Re: Płock na "Dwójce" IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 01.08.06, 12:23
          danka i radek to może napiszczie jaką impreze byście chcieli. skoro największe
          hity ostatniego czasu to dla was szmira. niestety disco polo już mineło więc
          pewnie nie macie czego słuchać.
          • ciffan Re: Płock na "Dwójce" 01.08.06, 14:37
            Gość portalu: luki napisał(a):
            > danka i radek to może napiszczie jaką impreze byście chcieli. skoro największe
            > hity ostatniego czasu to dla was szmira.

Tak jest!
            Żryjmy gó.., miliardy much nie mogą się mylić!!!

To, że jakiś utwór muzyczny jest puszczany w koniunkturalnych (cóż za straszny
            eufemiznm z mojej strony) mediach nie znaczy, że przedstawia JAKĄKOLWIEK jakość
            artystyczną...

W Wielkiej Brytanii jest już jeden śpiewak, który wprowadza rytm i wysokość
            tonów muzycznych użytych w utworze do komputera, który analizuje te dane pod
            kątem jak największej "sprzedawalności" singli... W ten sposób "powstają"
            (czytaj: zjeżdżają z fabrycznej taśmy) hiciory, jakie słychać w esce... Co to ma
            wspólnego z dobrą muzyką - ja nie wiem...
            • stuntman Re: Płock na "Dwójce" 01.08.06, 15:01
              Dlaczego zakładasz, że muzyka musi mieć zawsze wartość artystyczną? Czasami
              oczekuję od muzyki jedynie rozrywki i relaksu. Jeśli będę chciał się napełnić
              kulturą to poczytam sobie tomik poezji lub pójdę do muzeum.
              Bardzo cenię cię Ciffan za liberalne poglądy, dlatego pozwól słuchać tej muzyki
              tym którzy ją lubią. Ja gorąco popieram przystanek Woodstock i Owsiaka w walce
              z radiomaryjną kolumną, mimo że zupełnie nie utożsamiam się z prezentowaną tam
              muzyką i stylem bycia. Wolność wyboru to najwyższa wartość.
              • ciffan Re: Płock na "Dwójce" 03.08.06, 00:04
                Dzięki za okazany szacunek, wzajemnie.

Nie jestem przeciwny temu, żeby ludzie słuchali eski i jej hitów z kompa. Proszę
                bardzo, chcą to mają. Odniosłem tylko wrażenie, że zwolennicy koncertu w sposób
                o wiele bardziej agresywny i niemiły odnosili się do adwersarzy niż ci, którzy w
                jakiś sposób owe wydarzenie zanegowali. Dla mnie to jest proste i logiczne: ten,
                który styka się z kulturą wyższą, niż ta prezentowana w esce, jest
                kulturalniejszy. To jest może i daleko posunięte uproszczenie, ale moje i się go
                nie wyrzeknę. Cóż, może w realu ludzie ci wcale nie są chamami, ale to nie
                upoważnia ich do wyganiania z Płocka tych, co na Mandarynę psioczą.

Poza tym chadzając sobie Grodzką w piątkowe i sobotnie wieczory, kiedy
                przechodzę obok Grala, zaczynam bardziej uważać, co się wokół mnie dzieje - bo
                po prostu klientela mi się nie podoba i czuję niepokój.
              • ciffan Re: Płock na "Dwójce" 03.08.06, 00:09
                Aczkolwiek nie twierdzę, że moje założenie sprawdza się w stu procentach. Z
                pewnością istnieją łobuzy słuchający muzyki klasycznej.
                • stuntman Re: Płock na "Dwójce" 03.08.06, 08:04
                  Masz rację. Trzeba pamiętać, że to ludzie wybierają muzykę, a nie muzyka ludzi.
                  A skoro przeboje z Eski są najbardziej popularne, to i większy przekrój
                  społeczeństwa można zaobserwować pośród jej słuchaczy.
          • Gość: maggie Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:21
            przeciez wiekszosc z tego co bylo to disco polo :p nie liczac oczywiscie
            zespolu Goya, Wydry i Cerekwickiej...
      • zelda7 Re: Płock na "Dwójce" 01.08.06, 19:51
        a co to za styl partyjno-propagandowy? Słuchanie Mandaryny świadczy o muzycznym
        wyrobieniu? Słońce Cię przypaliło?
    • Gość: eSTe Re: Płock na "Dwójce" IP: 193.59.95.* 31.07.06, 10:21
      Ciesze się z promocji Płocka, pewnie jak każdy...

ale mam zastrzeżenia jak zwykle przy tego typu imprazach do ilosci TOI TOI :(

no i ten playback i nagłośnienie tragiczne
      po za tym te koncerty które miały odbyć się po zakończeniu transmisji... to
      było straszne!! kazali się cieszyć płockiej publiczności jakimiś podrzędnymi
      gwiazdkami....
      no i 30 minut ciszy - tzw przerwy tragicznej....
      • yolo.szwarc Re: Płock na "Dwójce" 31.07.06, 10:52
        Plock sie pokazal i to jest dobre.

Ludzie chca chleba i igrzysk. No to igrzyska byly.

Muzycznie nie mozna przeciez bylo sie spodziewac niczego poza papka i disko. Przeciez to impreza firmowana przez Eske, a do tego tytul Hity na czasie. Mnie ta muzyka nie odpowiada, wiec nie poszedlem. Ale wyglada na to, ze ludzie tego baardzo potrzebuja. Ktos z przedmowcow pisal o "wrobieniu muzycznym" Plocczan. No to chyba lekka przesada :)
        • Gość: Kumoter Re:yolo.szwarcowi IP: *.c153.petrotel.pl 31.07.06, 11:09
          Tym "ktosiem" jestem ja, Kumoter! I rzeczywiście to co napisałem potwierdzam.
          Mogli tam być i ci, którym koń nadepnął na uszu. Nic to. Patrzeć też było na
          co. Nie wszystko należy oceniać z miejsca w loży operowej. Panuje popkultura. I
          radzę ci podłącz się bo express odjeżdza zbyt szybko...
          Czyż nie było to piękna, niedzielna impreza nad rzeką w pobliżu budującego sie
          amfiteatru? Wiem! - Nie!? Egzaltuj się nadal. I stoisz z boku. To stój tam.
          I pamiętaj, Kumoter, a nie żaden "ktoś".
          • yolo.szwarc Re:yolo.szwarcowi 31.07.06, 11:23
            Kumoter wybacz, ale nie chcialo mi sie przewijac ekranu i przebijac przez posty.

Wyobraz sobie ze np. reggae uwielbiam, slucham na co dzien wiec bylem na festiwalu. Rewelacyjny klimat i granie NA ZYWO. W przerwach miedzy kapelami leciala fajna muza z plyt. Nikomu to nie przeszkadzalo.

Co do panowania popkultury, to ona zawsze panowala. Wlasnie dlatego ma z przodu "pop". Nie mieszaj pojec. Ja napisalem ze papka, a nie pop. Nigdy, ale to nigdy nie przeszloby mi przez mysl porownywac np. Prince'a z Mandaryna. Oboje gwiazdy pop. Ale nieco inna skala. Taka muzyka zenuje mnie artystycznie. Zreszta granie z playbacku to jakies wyglupy a nie koncert.

Wedlug mnie to nie byla piekna impreza. Ale o gustach sie nie dyskutuje.
            Ja sie nie "egzaltuje". Nie uprawiaj polityki "jak nie z nami to przeciwko nam". Ja po prostu nie trawie takiej muzyki. I tyle.
            • Gość: Kumoter Re:yolo.szwarcowi IP: *.c243.petrotel.pl 31.07.06, 12:48
              Och, "yolo_szwarc! Była impreza? Była. Przyałczać się "na dzień dobry" do
              krytyki? Nieby nie zapeszyć. Krytykować oseska? No także nie. Poczekajmy aż
              podrośnie i wtedy oceńmy jaki jest. Pewnie, jesteś wrazliwy bo kochasz reggae.
              Ja tę muzykę także czuję i jest ona miła i dobra. Także wymaga kunsztu by rytm
              nie nie posyłał spać. A tu playback! No to co. Nauczą sie i będą śpiewać "na
              żywo". Jestem łapczywie za każdą imprezą w Płocku, a szczególnie za muzyczną,
              powtarzalną i cieszę się, że to jest właśnie w Płocku. Cieszmy się więc wszyscy.
              Jest miłó i oto chodzi.
              Pozdrawiam!
              Ps.
              Ależ, ja w politykę nie wdepnę. Miałem na uwadze to, że stawiasz siebie na boku
              widowni. Bądż tolerancyjny. Czego Tobie i sobie i nam życzę.

• Gość: pchełka Re:yolo.szwarcowi IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 31.07.06, 13:13
                Jak zwykle nikomu nie dogodzi, znajdzie się ktoś komu nic kompletnie nie pasi i
                czepia się dosłownie wszystkiego.
                Jeśli to nie wasze klimaty to po co wogóle było na to iść czy oglądać w TV,
                jeśli nie lubicie ścisku tłumu, palaczy i wulgarnych mięśniaków trzeba było
                zostać w domku.
                Poszłam na ten koncert z czystą przyjemnością, choćby dlatego że lubię tego
                typu imprezy, muzyka tez mi pasuje, a to że nie śpiewali na żywo w cale mi nie
                przeszkadzało.
                Cieszmy się że tego typu i tej rangi imprezy odbywają się w Płocku, że
                ktoś "odkrył" że plaża nad wisłą jest idealnym miejscem dla tego typu dużych
                imprez.
                • ciffan Re:yolo.szwarcowi 31.07.06, 15:43
                  Gość portalu: pchełka napisał(a):
                  > jeśli nie lubicie ścisku tłumu, palaczy i wulgarnych mięśniaków trzeba było
                  > zostać w domku.
                  > Poszłam na ten koncert z czystą przyjemnością, choćby dlatego że lubię tego
                  > typu imprezy, muzyka tez mi pasuje,

...i kręcą cię wulgarni, łysi mięśniacy. Taki jest target owego "koncertu". I
                  wszystko na temat. Nie byłem i bardzo się z tego cieszę.
                  • Gość: Byku Re:yolo.szwarcowi IP: *.c244.petrotel.pl 31.07.06, 16:11
                    Widziałem kolesia w koszulce z napisem "ciffan". Stał z boku i jadł pączka.
                    Więc nie pisz żeś nie był.
                  • Gość: pchełka Re:yolo.szwarcowi IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 01.08.06, 07:23
                    Na pewne rzeczy poprostu nie zwracam uwagi. Jeśli aż tak ci to przeszkadza to
                    zapewne nie wychodzisz z domu bo niestety na ulicy co druga osoba gada po
                    łacinie. Nie jesteśmy w stanie tego uniknąć.
                • Gość: aga Re:yolo.szwarcowi IP: *.c148.petrotel.pl 31.07.06, 22:04
                  Jestem zadowolona że przyjecał Szymon Wydra...jest bardzo sexs-y.....
                • Gość: maggie Re:yolo.szwarcowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:15
                  po prostu jak bywalam w innych miastach na duzych imprezach to takiego chamstwa
                  nie bylo...ale to byla muzyka rockowa. widocznie bardziej kulturalni ludzie
                  sluchaja rocka...
            • Gość: Luki Re:yolo.szwarcowi IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 01.08.06, 12:29
              niech każdy słucha tego co lubi. Ja reggae nie lubie i na koncercie nie byłem
              ale nie pisze i nie wmawiam nikomu że to szmira i że jest wieśniakie skoro tam
              był.
        • Gość: danka i radek Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 03:14
          Pamiętacie koncert na Starówce z okazji Orkiestry Świątecznej Pomocy? Każdego
          roku wstydzimy się naszego miesta!!! Dlaczego? Przyjdź i sam zobacz jak dennie
          to organizują. Raz była TV i oklaski zrywały się na hasło "wchodzimy na
          antenę". My wchodziliśmy za parawan ze wstydu. U nas chyba nie ma melomanów ale
          za to jest fura zakapiorów i gapiów. Może Milewski czyta nasze posty, bo jeśli
          tak, to niech kombinuje nad pomysłami, bo będzie w mieście piękny amfiteatr, a
          w nim popkultura, discopolo i Dzieci Płocka. Strach się nie bać.
    • Gość: michał Re: Płock na "Dwójce" IP: *.c240.petrotel.pl 31.07.06, 10:56
      najbardziej przykre jest to, że taka denna,prowincjonalna , badziewiana impreza
      ściąga tyle ludzi i że wywołuje u nich zachwyt.
      • Gość: maggie Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:03
        zgadzam sie :)
      • Gość: plc Ja nie byłem,z góry popatrzyłem,nie ta muzyka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:27
        Populistyczno-plebejska masówka. Najazd aut,trudno zaparkować,po 22:00 korki w
        obu Mc'D. Tłok na Grodzkiej - ale dzięki temu biznes się kręci. Na pewno
        zadowoleni są sprzedawcy piwa,pizzerie i kebaby. I Mc'D miały zwiększone
        obroty. Dla biznesu dobra impreza - tłumy ciągnęły i musiały coś kupić po
        drodze do żarcia. Ale to klimaty zdecydowanie nie dla mnie. Nie warto było tam
        zejść. Za tydzień na AudioRiver można zejść. Można było zejść też na reggae.
      • Gość: adaśko Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 03:18
        Masz rację Michał! Ludziska w Płocku są tacy bezkrytyczni i polecą na każdą
        szmirę za darmochę, ale jak trzeba kupić bilecik to sala świeci pustkami. Wstyd
        mi za Was mieszkańcy żebracy
        • Gość: anka Re: Płock na "Dwójce" IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 01.08.06, 11:48
          Co Ty za idiotyzmy wypisujesz. Systematycznie chodzę na koncerty Płockiej
          Orkiestry Symfonicznej. Jak się nie trudno domyśleć grają tam muzykę klasyczną.
          Sala zwykle pęka w szwach. Bilety ( wprawdzie niedrogie), ale też trzeba sobie
          kupić. Nie pisz więc głupstw.A oto cytat Twojej wypowiedzi:
          "Ludziska w Płocku są tacy bezkrytyczni i polecą na każdą
          > szmirę za darmochę, ale jak trzeba kupić bilecik to sala świeci pustkami.
          Wstyd".
          Byle co chyba jesz i byle co gadasz.Trzeba mieć nieco szerszą wiedzę o
          problemie by wydawać tak drastyczne opinie.
    • Gość: LittleDoll Re: Płock na "Dwójce" IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 31.07.06, 11:43
      wypasik ... krata pękła :)
      • Gość: lump do little doll IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:26
        no i super,wreszcie udało Ci sie wyjść :)::)
        • Gość: ja Re: do little doll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:42
          jak zwykle w Płocku są super goście którzy wszystko krytykują. Dziwne trochę
          skąd się wzieło tyle ludzi skoro to była denna impreza. W TV koncerty na żywo
          prawie zawsze lecą z plejbeku. Taka organizacja produkcji.
          • ciffan Re: do little doll 31.07.06, 15:46
            Gość portalu: ja napisał(a):
            > jak zwykle w Płocku są super goście którzy wszystko krytykują.

I są super goście, którzy by gó.. zjedli, jeśliby w esce albo wiwie didźej
            powiedział, że to modne.

> Dziwne trochę
            > skąd się wzieło tyle ludzi skoro to była denna impreza.

Bo w Płocku ludzie są denni, ot i cała prawda.
            • Gość: mm Re: do little doll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:19
              moze nie uogolniajmy ze w Płocku ludzie sa denni....mysle ze 20 sierpnia bedzie
              duzo mniej ludzi. teraz czesc przeyszla z czystej ciekawosci..
          • Gość: maggie Re: do little doll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:17
            no ja 20.08 juz na pewno na to nie pojde...poszlam z ciekawosci a tylko
            zobaczylam ile jest chamstwa w Płocku
            • Gość: anka Re: do little doll IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 01.08.06, 11:58
              A skąd to chamstwo się bierze???????????? Jakos tak wszyscy jestesmy oburzeni
              na chamstwo. To dobrze, że nam takie zachowania przeszkadzają. Ale przecież to
              nie impreza jest temu winna, ale chyba wychowanie w domu rodzinnym, a raczej
              jego brak. Niech każdy zacznie od poprawy własnego wizerunku, a już będzie dużo
              lepiej.
      • Gość: abc Re: Płock na "Dwójce" IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 08.08.06, 14:06
        co to znaczy?
    • Gość: Emilo Re: Płock na "Dwójce" IP: *.c154.petrotel.pl 31.07.06, 16:15
      JA powiem tak bylo zajebiscie i sie nie dziwie ze z playbacku spiewali bo Płock
      to dziura i nie beda sie dla Plocka wysilac i spiewc na zywca yo.....i tyle
      powiem bo mne boly ne ja bardzo wylewny jestem ne....
      • Gość: maggie Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:20
        ojejku...ludzie jak wam przetlumaczyc ze na "hitach na czasie" zawsze wszyscy
        spiewaja z playabcku??????? naprawde nigdy nie ogladales tego na TVP 2?? zatem
        nie dlatego za Płock to dziura...!!!
    • Gość: artysta Re: Płock na "Dwójce" IP: *.c158.petrotel.pl 31.07.06, 20:39
      Teraz nikt nie śpiewa już na żywca. Piosenki śpiewa się w studiu z udziałem
      komputerów i przetwarzania głosu. Także na żywca jest to niemożliwe. Przykład
      mieliście z Mandaryną w zeszłym roku.
      • yolo.szwarc Re: Płock na "Dwójce" 31.07.06, 21:13
        To chyba ironia?
        Jezeli mowisz powaznie to wlasnie opadly mi rece...
        Mandaryna to dopiero artystka. No ale skoro ona spiewa z playbacku to faktycznie moze wszyscy tak spiewaja.
        Polecam byle koncert na rockowych w Plocku. Albo Reggaeland. A moze Gunsow lub Stonesow. Oni chyba cos przegapili, bo daja na zywca...
        • Gość: adaśko Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 03:20
          Prawdziwi artyści nie zniżają się do poziomu cycków Mandaryny = śpiewają na żywo
      • Gość: maggie Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:21
        taaaaaaaa.......Ewelina Flinta na kazdym koncercie spiewa na zywo...
        • Gość: pchełka Re: Płock na "Dwójce" IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 01.08.06, 07:36
          A tak nawiasem mówiąc (do poprzednich postów) siedziałam sobie na kocyku na
          skarpie ze znajomymi, popijaliśmy piwko i jedliśmy popkorn, jedyne "chamstwo"
          jakie udało mi się zauważyć to puszki, kubki i paierki walające się po ziemi,
          ale może wynikło to z tego, że na skarpie nie było ani jednego kosza ! Małe
          dzieciaczki biegały z reklamówkami i zbierały puszki. Nóż w kieszeni się
          otwiera.
          Chamstwo? Trzeba mieć wyjątkowe szczęście żeby tego doświadczyć, no chyba, że
          część forumowiczów myli pojęcia i wyolbrzymia całą sprawę.

• Gość: Antykomuch Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:47
            To zasługa Prezydenta Milewskiego, że w Płocku odbywają się takie imprezy. A co
            było za jego poprzedników - NIC. POPRZEDNIA EKIPA SPECJALIZOWAŁA SIĘ W
            ZŁODZIEJSTWACH I FAŁSZERSTWACH.
          • Gość: maggie Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:08
            jak sobie siedzialas na kocyku to o czym ty w ogole mowisz...nawet nie bylo
            mozliwosci zeby jakis miesniak cie przepychal :p albo wymachiwal piwem czy
            papierosem tuz przy twojej twarzy....
          • Gość: superrr Re: Płock na "Dwójce" IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 08.08.06, 14:14
            ale jadnak sporo dresów się kręciło w tamtych rejonach. ale ja niczego nie
            doświadczyłem. pozdrawiam!
      • Gość: aldona Re: Płock na "Dwójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 03:22
        Co ty farmazonisz artysta Byłam na plażowym koncercie lato 2006 z udziałem
        Elektrycznych Gitar. Na plaży ludzi full, muzyka na żywo i wszyscy śpiewali.
        Rewelacja!!! Aż żal że w Płocku nie ma tak spontanicznej widowni.
    • Gość: ortalion Re: Płock na "Dwójce" IP: *.plock.mm.pl 01.08.06, 22:32
      " wyraźnie zadowoleni byli też kamerzyści i telewizyjni producenci. "

kto to jest kamerzysta ? i skąd w słowniku pani redaktor wzieło się takie słowo
      no i czy kamerzysta jest podobny do operatora kamery ?

pozdrawiam "gazeciarkę" artykulu
      • yolo.szwarc Re: Płock na "Dwójce" 02.08.06, 12:16
        I tu sie mylisz kolego. Sprawdz zanim zaczniesz oczerniac:
        sjp.pwn.pl/haslo.php?id=22034
    • Gość: lightek Re: Płock na "Dwójce" IP: *.plock.mm.pl 02.08.06, 13:13
      Ludzie ja nawet nie byłem na tych całych hitach, bo to jedna wielka kaszana:/ Z
      całej imprezy podobało mi sie tylko beatch party!! Nigdzie sie tak nie
      wybawiłem jak tam; nogi to mnie bolą do tej pory. Jedna uwaga za pózno i za
      krótko. Nie można zrobic takiego czegoś bez tych całych eska gówien??
    • Gość: lightek Re: Płock na "Dwójce" IP: *.plock.mm.pl 02.08.06, 13:19
      To było żałosne jedynie d-bomb coś pokazało. A ta cała Mec to chyba przyjechała
      żeby ludzi zdenerwowac. Jak ona grała to trzeba było pic!! Wrona coś próbował,
      ale też mu chyba za dużo nie wyszło. hity na czasie to jedna wielka kaszana.
      Nikt nie pokazał nic ciekawego. Jestem zdecydowanie zwolennikiem Takich imprez
      jak Beatch Party. Chyba tylko na tym ludzie naprawde sie bawili chociasz było
      ich już mało. Takie coś powinno byc co sobota bez żadnych esek. Beatch Party i
      koniec. To zdanie nie tylko moje bo i wszystkich moich znajomych. Czy naprawde
      trzeba czekac dopiero na eske zeby sie pobawic w płocku i to nawet nie na niej??
    • Gość: abc Re: Płock na "Dwójce" IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 08.08.06, 14:05
      wielu moich znajomych przyjechalo z innych miast. pogoda byla marna, ale
      atmosfera zupelnie inna niz normalnie w plocku.
    • Gość: abc Re: Płock na "Dwójce" IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 08.08.06, 14:05
      gratulacje dla pana tormanowskiego, który zna się - jak widać - na robieniu
      imprez.
    • Gość: adam Re: Płock na "Dwójce" IP: *.kwk-julian.oho.net.pl 08.08.06, 20:23
      Nie można wszystkiego negować i trudno nazwać Płock dziurą. To że artystom nie
      chce się pracować i wolą udawać (playback) to źle o nich świadczy a nie o
      mieszkańcach Płocka. Myślę ze wiele miast mogłoby pozazdrościć scenerii. A
      zachowanie niektórych kowadeł w czasie koncertu? a gdzie ich nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka