Dodaj do ulubionych

FELIETON: Punk w biało-czerwonym krawacie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:40
Chyba komuś słuch odjęło, bo jak pamiętam to gwiazdaliśmy na tego naszego
fana MM, a wiśnia nawet z sensem gadał i jakąś ogromną flaszkę szampana
wręczył liderowi naszego spere Farben. Impreza była kul, tylko te petardy za
wcześnie poszły w górę.
"Świadomość zabija nas, zabija przez cały czas". Matura, Misio grał supcio na
prowadzącej , ogólnie był niezły czad. Kaleli jeszcze dalszego 20 lat grania
dla nas, byle gdzie ale zawsze z klasą.
Obserwuj wątek
    • Gość: egon autoocena IP: 193.59.95.* 12.09.06, 07:23
      Panie Zenonie. Dlaczego podpisuje się Pan jako "punk" i pisze o sobie
      per "wiśnia"?
    • Gość: . Punk w biało-czerwonym krawacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:27
      Narodziła się nowa świecka tradycja. I tak trzymać. Jeżeli w trakcie
      jakiejkolwiek imprezy na scenie pojawi się jakiś "polityk" czy inna kreatura
      robiąca sobie darmową kampanię przedwyborczą, to za wielce słuszne uznaję prośbę
      publiczności skierowaną do powyższej kreatury o natychmiastowe oddalenie w
      formie skandowania wulgarnego czasownika w trybie rozkazującym.
      • Gość: tron [...] IP: *.plock.mm.pl 12.09.06, 10:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ? Re: Punk w biało-czerwonym krawacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:20
        Ja nie rozumiem, prezydent wywalczył kase na koncert, więc ja mu jestem akurat za to wdzięczny, natomiast ten drugi co zrobił?
      • Gość: hiren Re: Punk w biało-czerwonym krawacie IP: *.eth0.raptor-cl-kiwerskiego.lubman.net.pl 13.09.06, 22:33
        NIKT ze sceny nie robił sobie żadnej propagandy. NIKT na scenie nie przedstawił
        się w stylu "witajcie, jestem xx z Samoobrony". Takich sytuacji NIE BYŁO, więc
        nie ma mowy o jakiejkolwiek propagandzie.
    • Gość: wół piżmowy Punk w biało-czerwonym krawacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:15
      "Wydawało mi się, że jeśli cokolwiek w Płocku gra, to już jedynie Wojtek Wojda. "

prosze znaleźć numer do kogoś z Lao Che i zadzwonić z przeprosinami.
      oraz chciałem powiedzieć, że robienie z Wojdy herosa to jest śmiecha na sali (plaży?).
    • Gość: michaś Re: jak ich troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 16:21
      no i objawił się nam nowy Michał Wiśniewski. Brawo Wojtek.Jeszcze tylko
      pofarbuj sobie włosy na czerwono i już można otwierac wiece samoobrony.
      • Gość: vvvv Re: jak ich troje IP: *.eranet.pl 12.09.06, 19:22
        Skandaliczne zachowanie, obojętnie na kogo te GWIZDY. Wstyd
        • Gość: Pawcio Zenujacy Wojda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 19:40
          Zenujace zachowanie Owjtka Wojdy, ktory najpierw zasp[iewal kilkanascie kawalkow
          o bezkompromisowosci a naste[nie zaprosil na scene prezydenta Milewskiego i
          posła Wiśniewskiego, a o dczytanie listu od Korgi to byla scena jak z "Rejsu".
          Tylko biskupa brakowalo.
          Po prostu Wpjda moze znowu chce kandydowac na radnego. Tylko tym razem chyba z
          PiS albo samoobrony, a 4 lata temu popieral Hetkowskiego. To juz nawet bardziej
          smieszne niz zenujace. Niezla gwiazda rocka hehe
          • Gość: kostek lipinski Re: Zenujacy Wojda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:52
            a moze nalezaloby to osobiscie powiedziec wymienionym osobnikom a nie strugac
            tu kozaka jako pawcio. przeciez farbenlehre, milewski, wisniewski i korga sa z
            tego miasta no nie? bylem tam i slyszalem jak politykow na scene zaprosil
            prowadzacy a za impreze placil ratusz.
            to forum smierdzi takim gownem ze dziwie sie iz szambo jeszcze sie nie wylalo
            banda padalcow i skunksow ch.w.d.
            • Gość: Pawcio Re: Zenujacy Wojda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:21
              to tez zabawne jak za impreze bezkompromisowego walczacego z systemem zespolu
              placi ratusz.
              • Gość: bobby Re: Zenujacy Wojda IP: 83.147.134.* 12.09.06, 23:19
                bo prawda jest taka ze polacy maja w dupie wspieranie bezkompomisowych
                bohaterow leza tylko tam gdzie jest za darmo, a kto spiewa to h u j ma znaczenie
              • tete10 Re: Zenujacy Wojda 13.09.06, 07:36
                > to tez zabawne jak za impreze bezkompromisowego walczacego z systemem zespolu
                > placi ratusz.

A to rajcy miejscy pewnie ze swojej kieszeni wyjeli? Wkurza mnie takie
                postepowamie politykierow. Daja pieniadze z naszych podatków, a pusza sie potem
                jakby dali ze swoich.
                IMHO, publika zareagowała prawidlowo ( moze troszke przesadzila w ekspresji).
                Gdyby nie zbizajace sie wybory to polityk z kulawa noga by sie na tym koncercie
                nie pojawil, ba nie byloby pewnie tego koncertu. A jubileusz sie FL nalezal.
          • Gość: płoczczanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:15
      • Gość: strusiu Re: jak ich troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:05
        słyszałem, że sylwuś ma śpiewać w Ich Troje stąd jego zainteresowanie
        koncertami-nie wie jak się zachowywać, bo nie ma doświadczenia.
    • Gość: ert tysiace ludzi widziało a mimo to kłamiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:23
      wyzwano Wisniewskiego
      • Gość: nunek Re: tysiace ludzi widziało a mimo to kłamiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:18
        nie lubie tych od lepera wiec moze sie nalezało,wszedzioe sie pchaja z
        buciorami
    • Gość: miro [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:06
      • Gość: obywatel Re: hipokryzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:10
        o ile mi wiadomo to tylko raz jeden startował na radnego i to dawno temu.
        później już nigdy nie startował w żadnych wyborach. wiem bo chodze na wybory od
        lat i trochę się tym interesuję.
        • Gość: chipokryzja Re: hipokryzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:36
          politycy do ratusza czy sejmu,muzycy do gitar,pismaki do pior,a psy do budy.
          myslalam,ze to forum Gazety Wyborczej,a to forum Gowno Warte.nie pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka