Dodaj do ulubionych

Zdelegalizować PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:16
Jeśli ktoś miał jakiekolwiek wątpliwośći, co do uczciwości parti PiS, to
oglądają program Teraz My chyba raz na zawsze o tym zapomni. To, co pokazał
TVN to nie jakaś korupcja politycnza, ale normalna korupcja. Pan Lipiński i
Pan Mojzesowicz powinni zostac aresztowani, a PiS zdelegalizowany, bo godzi w
podstawy ustroju RP!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Zdelegalizować PiS IP: 80.48.4.* 26.09.06, 23:34
      Tak by było w każdym normalnym kraju, ale nie w kaczystanie. Mają w swoich
      łapach sądy, prokuraturę, policję, centralne biuro antykorupcyjne. Mogą im
      skoczyć na plecy. Pani Renatka powinna pomyśleć o tym wcześniej, kiedy
      Samoobrona pomagała im uchwalać ustawy, dające władzę nad Polakami. Teraz może
      ich - znaczy popaprańców z PiS - zmieść tylko naród wychodządz na ulicę. Byle
      nie było za późno.
      • Gość: samoobrona Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:44
        poniżej podaję wiadomości uzyskane przeze mnie drogą nieoficjalną. Mam
        nadzieję, że niedługo jakaś poczytna gazeta o tym napisze i dowiemy się czy
        to prawda!!!

W nawiązaniu do artykułu zamieszczonego na łamach
        Super Expressu nr 73 z dnia 27 marca 2006 roku, którego fragment
        cytuję poniżej pragnę dodać kilka być może
        nieznanych faktów.
        'Jest za krótka ławka. Nie mamy tylu wykwalifikowanych osób, ile
        trzeba - mówi jeden z polityków PiS-u (nazwisko do wiadomości
        redakcji). Nastały więc złote czasy dla byłych asystentów
        burmistrzów i rzeczników prasowych. Maciej Maciejowski (28 l.),
        były asystent burmistrza Pragi Południe - Tomasza Kozińskiego (50
        l., PiS), obecnego wojewody mazowieckiego, na brak ofert pracy
        narzekać nie może. Jeszcze dwa lata temu był "cieniem" Kozińskiego
        w południowopraskim urzędzie. Później objął stanowisko naczelnika
        sekretariatu zarządu na Woli, a kilka dni temu wybrano go na
        wiceburmistrza w dzielnicy Włochy! ;
        Otóż Pan Maciejowski jako działacz partyjny bardzo mocno wspierany
        i protegowany przez prezesa warszawskiego PiS-u Wojciecha
        Dąbrowskiego jest na tyle zaradny, że możliwościami, jakie posiada
        potrafi się podzielić z rodziną. Żona pana Macieja Maciejowskiego,
        Agnieszka Maciejowska, po krótkim okresie pracy w WOM Praga
        Północ, potem w sekretariacie Zarządu Praga Północ pracuje obecnie
        w urzędzie dzielnicy Śródmieście pełniąc obowiązki rzecznika
        prasowego. Siostrze Pana Macieja, Aleksandrze Maciejowskiej, też
        się nieźle wiedzie w pracy pod skrzydłami burmistrza-prezesa
        Wojciecha Dąbrowskiego w WOM na Żoliborzu. Klanowe zatrudnianie
        się jest możliwe w urzędzie miasta trzeba tylko mieć odpowiednie
        koneksje. Im wyżej pan Maciej Maciejowski pnie się po drabinie
        partyjnej za pomocą i z poparciem prezesa Wojciecha Dąbrowskiego
        tym wyższe, lepsze i bardziej intratne stanowiska w urzędzie m.
        st. Warszawy zajmuje on sam oraz członkowie jego rodziny,
        oczywiście za pomocą i z poparciem prezesa Wojciecha Dąbrowskiego.
        W ostatnich publikacjach pokazało się nazwisko Maciejowska jak
        rzeczniczki Śródmiejskiego ZGN-u lecz tu nie wiem czy to zbieżność
        nazwisk czy powiązania rodzinne.

Dodatkowo wiem, że Maciej Maciejowski jest liderem list w Białołęce

• Gość: moherka Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:45
          Żeby tylko ludzie nie wyszli na ulice tak jak na Węgrzech!
          • Gość: misia Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:47
            SLD potrzebowało kilku lat żeby skompromitować III RP; PiS zrobił to z IV w
            ciągu zaledwie kilku miesięcy.
            • Gość: heniek Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:48
              Renia jest debeściarska! Razem z TVN zrobiła balona z PIS-u! Teraz trzeba
              jedynie nowych wyborów, aby z tego balona spuścić powietrze!

12 listopada 2006 - Narodowe Wykopki Kartoflaków!
            • Gość: lpr Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:49
              siup po PiSie:-D A Renata będzie nową bohaterką narodową;-)
              To się porobiło...

• Gość: janek Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:50

• o..k........wa, tak odpisalem na SMS, ktory dostalem z kraju.
                no to bedzie ciekawie. a co na pan K? czy znowu wywinie nam kota ogonem? tylko
                on ma jednego!

• Gość: igor Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:51
                  do tej pory myślałem, że to zwykli wyznawcy Prezesa, a teraz na usta cisną mi
                  się tylko bluzgi.
                  i to kto robi tez rzeczy? PiS???
                  a prawie rok myślałem, że głos oddany na PO to głos stracony...
                  może i stracony, ale nie poparłem zwykłych oszustów i złodzieji!
                  kasa z Sejmu, stanowiska, bułka z masłem. ja dłużej zastanawiam się nad
                  wydaniem 50 złotych na ciuch dla dziecka, a Lipiński, Mojzesowicz... ech,
                  pisać się nawet nie chce...

• Gość: kolega rywina Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:52
                  Mnie rozwalił tekst Lipińskiego:'Nie tak szybko, bo nie mogę zanotować'.
                  • Gość: miodzio Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:54
                    i kto by pomyślał? Samoobrona znokautuje PIS !!!?
                    • Gość: błazen Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:56
                      Program "Teraz My" udowodnił że 'Polak węgier dwa bratanki..."
                      • Gość: życzliwy Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:58
                        Dla tych, co nie wiedzą o co chodzi?

PiS chciał przekupić Renatę Beger
                        TVN - dodane 34 minuty temu (aktualizowane 7 minut temu)
                        Renata Beger przejdzie do PiS-u a w zamian otrzyma stanowisko w ministerstwie
                        rolnictwa - taką propozycję złożył posłance Samoobrony Adam Łapiński (PiS).
                        Nagranie z próbą przekupstwa wyemitowała stacja TVN w programie "Teraz my".

Renata Beger w porozumieniu z gospodarzami programu TVN "Teraz my" nagrała w
                        ramach prowokacji negocjacje z Łapińskim nt. jej przejścia do PiS.

REKLAMA Czytaj dalej

W wyemitowanym nagraniu szef gabinetu premiera Adam Lipiński (PiS) proponuje
                        Renacie Beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w zamian za przejście do PiS.

Bronisław Komorowski (PO) mówił, że to jest dramatyczne, cośmy usłyszeli. To
                        jest tak jak w I Rzeczpospolitej, gdy obce mocarstwa podkupowały polskich
                        polityków. Każdy kto to oglądał, musiał odebrać to jako straszliwą potwarz w
                        stosunku do nas wszystkich. Myślę, że to będzie miało moc bomby atomowej w
                        polskiej polityce.

Komorowski oraz Krzysztof Tchórzewski (PiS) a także Marek Sawicki (PSL) -
                        wspólnie uznali, że nagrania i całą tę sprawę powinna wyjaśnić komisja sejmowa
                        oraz prokuratura. Tchórzewski mówił w programie, że uczestniczył w wielu takich
                        rozmowach i nigdy nie było mowy o jakichś żądaniach ze strony posłów Samoobrony.
                        (grm)
                        więcej w raporcie »

• Gość: lidka Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 00:19
                          i jeszcze ma się odwagę tłumaczyć! ale tupet!

Jako "łajdactwo" określił Adam Lipiński prowokację z udziałem Renaty Beger. W
                          programie "Teraz my" w telewizji TVN wyemitowano nagranie, w którym Lipiński
                          proponuje Beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w zamian za przejście do PiS.
                          "Premier nie wiedział o formie tych rozmów. Poinformowałem premiera o
                          oczekiwaniach Renaty Beger" - powiedział Lipiński na antenie TVN24. Premier miał
                          odpowiedzieć, że spełnienie tych oczekiwań jest "absolutnie niemożliwe".
                          • Gość: bodzio Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 00:27
                            No to se czytajcie, Rywin przy tym to Pikuś mały

wtorek 26 września 2006
                            Renata Beger negocjuje z Adamem Lipińskim

Co posłanka Samoobrony dostanie w zamian za przejście do PiS-u?

22 września 2006 r. - piątek

(...)

Adam Lipiński: Czyli pani z grupą pięciu osób...

Renata Beger: Ja mówię o sobie.

AL: Czyli pani z grupą pięciu osób, czyli razem sześć osób, pani chciałaby
                            wstąpić do PiS-u, a oni do tamtego klubu albo zakładają inne koło, to dobrze,
                            jakie są oczekiwania?

RB: No tak jak powiedziałam.

AL: Czyli co? Sekretarz stanu w ministerstwie rolnictwa, tak?

RB: I to natychmiast.

AL: Wie pani, to żaden problem, bo my mamy mnóstwo wolnych stanowisk, znaczy
                            mnóstwo, to nie ma żadnego problemu z tym, a te pozostałe osoby?

RB: One...

AL: Wolałbym, żeby nie szarpali sekretarzy stanu...

RB: Nie, nie, one będą wówczas same rozmawiały.

AL: Aha.

RB: I ja jestem pewna, tak na 100 proc. na trzy osoby, a dwie to takie są...

AL: Bo tam są różne możliwości, niektórym zależy na reelekcji, to my też mamy
                            pewne możliwości, np. można się dogadać, jeżeliby komuś to odpowiadało, z
                            Giertychem, Giertych ma w niektórych miejscach po prostu białe plamy, jeśli to
                            się nałoży na siebie, to wtedy ten ktoś może wejść do klubu LPR-u, Giertychowi
                            zależy, żeby się troszeczkę, że tak powiem nadymać i może mieć gwarancję
                            reelekcji z listy LPR-u, też PiS wchodzi w rachubę, wchodzi w rachubę ten klub,
                            tak, że tutaj pole manewru jest spore.

RB: Najpierw porozmawiajmy o mnie!

AL: Ale rozumiem, ze pani propozycja to jest kwestia sekretarza stanu w
                            ministerstwie rolnictwa i wstąpienia do PiS-u, to jest moja jedna rozmowa z
                            prezesem, szczerze mówiąc...

RB: No tak, ale ja powiedziałam więcej.

AL: To znaczy?

RB: Ja powiedziałam o moich sprawach sądowych...

AL: Ale jak pani sobie wyobraża te sprawy sądowe załatwić?

RB: To państwo jesteście od tego, a nie ja. Wojtkowi mówiłam.

AL: Nie ma co pani tutaj okłamywać, ja bym to zrobił tak...z panią by się
                            spotkał ktoś kto ma wiedzę na ten temat. Pani by powiedziała, o co chodzi, to
                            znaczy on by przedstawił pani jak to się będzie toczyło, bo jeżeli coś jest...
                            Ja się nie znam na tym, on pani powie i pani podejmie decyzję, jeżeli są jakieś
                            sprawy one się toczą i mają taki przebieg, tego nie można w żaden sposób
                            zatrzymać...

RB: Nie, można.

AL: Nie znam się na tym, jak pani chce, ja mogę się dowiedzieć, dobrze? I pani
                            powiem.

(...)

RB: O klubie mówiliśmy, i stanowisku mówiliśmy, pierwsze miejsce na liście w
                            moim okręgu.

AL: To jest okręg pilski?

RB: Pilski, tam był teraz pan poseł Kraczkowski.

AL: Rozumiem, dobrze, ja to sobie zanotuję.

RB: Tak, no i oczywiście praca dla moich ludzi, bo część ludzi w terenie ze mną
                            przechodzi, wybory samorządowe, oni są już uwzględnieni na liście do sejmiku,
                            dwa wysokie miejsca mnie interesują.

AL: Nie tak szybko (Adam Lipiński notuje – red.), sejmik wojewódzki?

RB: Tak.

AL: Jak ma to wyglądać?

RB: Dwa wysokie miejsca, z tego mogę dać jedno nazwisko Beger. To mówiłam, to
                            mówiłam...

AL: No dobra, to w takim razie...

RB: Z tym, że ja zaznaczyłam, chcę to od państwa na piśmie, i mówiłam i Wojtkowi
                            (Mojzesowiczowi – red.) i pozostałym osobom, które się ze mną kontaktowały, że
                            chcę podpis...

AL: No wie pani, nie wiem czy to jest możliwe, bo my możemy się umówić...

RB: ...że chcę podpis pana premiera, dla mnie to on jest autorytetem

AL: Ale możemy się umówić, bo wie pani to...

RB: Gramy o dużą stawkę.

AL: Ale wie pani, sądzę, że premier jako premier może pani zagwarantować to, że
                            pani dostanie nominację na sekretarza stanu, no to jest możemy się umówić, że
                            pani jest sekretarzem stanu, może mi pani wierzyć, nie wierzyć, ale załóżmy, ze
                            mi pani wierzy, sekretarz stanu to nie ma problemu.

RB: Twardo rozmawiamy.

AL: Jedynka na liście pilskiej, to już jest kwestia umowy, musiałaby pani mieć z
                            PiS-u deklarację, ze my pani gwarantujemy, sprawy sejmiku wojewódzkiego, też
                            może być deklaracja prezesa partii czy szefa zarządu głównego, jakoś tam
                            parafowana przez prezesa, no te inne sprawy, to oczywiście nie.

25 września 2006 r. - poniedziałek

Renata Beger: I co tam w naszej sprawie?

Adam Lipiński: No więc tak: po pierwsze pani musiała mówić jeszcze komuś o tych
                            swoich warunkach…

RB: Z Kuchcińskim rozmawiałam…

AL: Aaa…

RB: Z Kuchcińskim, bo on mnie pierwszy zaprosił.

AL: Rozumiem, dobrze, dobrze, to nie żaden zarzut, tylko żeby nie było potem na
                            mnie, bo ja obiecałem, że... Ja rozmawiałem z premierem.

(...)

AL: Jeżeli chodzi o sekretarza stanu, to prezes na razie tego pomysłu nie
                            zaakceptował. Ja pani powiem tak: znaczy mówię pani szczerze, także...

RB: No tylko szczerze możemy grać.

AL: Jasne. Nie zaakceptował teraz, aczkolwiek to jest tak, że my mamy teraz
                            zablokowane, że tak powiem, przechodzenie ludzi z Samoobrony, ponieważ jest ta
                            sprawa weksli. Posłowie się po prostu boją.

(...)

AL: Ja rozmawiałem dzisiaj z ministrem Ziobro na ten temat i on twierdzi, że z
                            jego wiedzy którą teraz ma, po rozmowach z prawnikami w ministerstwie, Lepper
                            może uruchomić te weksle, to może trwać kilka miesięcy, przy czym nie jest w
                            stanie wejść na majątek, jeżeli posłowie od razu zareagują. To znaczy to będzie
                            tak: on uruchamia weksle, jest zgłoszona nie wiem w jakiej formule prawnej
                            skarga czy odwołanie posła, weksel jest zablokowany, trwa proces i ten proces
                            jest wygrany. Według Ziobro ten proces jest wygrany. (...)

RB: Ja pomyślałam o takim czymś, że skoro są posłowie, którzy czekają na moją
                            decyzję, to może państwo jesteście w stanie zabezpieczyć mnie w razie czego
                            finansowo, a reszta przejdzie jak.... wie pan, gęsiego.

00:12:32

AL: Myśmy się dzisiaj zastanawiali nad tym czy nie uruchomić... Bo teoretycznie
                            to nawet można Sejm obciążyć tymi pieniędzmi, gdyby Lepper... Teoretycznie jest
                            to możliwe.

RB: No ale jak? W jaki sposób?

AL: No że Sejm... że komornik może odebrać do czasu jakby skutkowania tej
                            apelacji posłów... że Sejm by jakby te pieniądze w jakiś, nie wiem jaki, nie
                            jestem prawnikiem, prawny sposób zabezpieczył.

RB: Finansował by jakby, tak?

AL: Tak, bo myśmy też myśleli o tym żeby stworzyć jakiś fundusz, który do czasu
                            kiedy ta sprawa nie będzie rozstrzygnięta mógł, że tak powiem, założyć za tych
                            posłów, gdyby nie daj Boże tam wszedł komornik.

(...)

RB: No i sprawa tych moich spraw sądowych.

AL: Ja wiem, wszystko wiem.

RB: A co z tym?

AL: Ponieważ, no, na razie nie ma armat, to znaczy ten pierwszy nie został
                            spełniony, więc ja już dalej nie drążyłem. Zresztą nie chciałem nawet tego robić
                            nawet z tego względu... bo jak ja bym to powiedział prezes mógłby to komuś
                            powiedzieć...

RB: I za daleko by poszło.

AL: No właśnie. Także dla pani dobra... Dla naszej umowy...

RB: To znaczy wie pan, to i tak jest, wie pan, cała Polska o tym wie.

AL: Nie, nie, to ja wiem chodzi tylko nie wie, że pani...

RB: Tak, nie wie, że ja to podałam.

(...)

• Gość: leokadia Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 00:28
                              Jutro w południe na Onecie będzie, na stronie programu TerazMY - w całości -
                              półtora godziny nagrań
                              korupcyjnych. Podobno jeszcze fajny wątek będzie z sądami.

www.terazmy.onet.pl
                              • Gość: lokal Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 01:47
                                Plock tez nie jest gorszy Nawrockiego kupili za funkcje przew rady miasta
                                Niestety biedak nie podzwignal odpowiedzialnosci Niedouczony Kossakowski /oddaj
                                pieniadze/ rada nadzorcza 2000 zl na mc w leczycy i pelnomocnik w rynexie 50000
                                plz ,glupawy jasion /bez matury i bez rady/ ale 7000 mcznie w mtbs,rolirad
                                dyrektor pogotowia w warszawie 10000 ,szubstarski dyrektor w gdanskiej
                                energetyce 12000 ,nowakowski pawilon dla brata bez przetargu,latarski
                                lewicowiec zoo ,rada nadzorcza i brat w urzedzie popczuk rada nadzorcza w
                                leczycy 2000 mc i konkuben prezes w fortum/spolka gminna,znicz nowak zbyszek
                                milczy na sesji ale za to wodociagi 2500 i rada nadzorcza w leczycy 2000 mc i
                                wielu wielu innych Tak sie zdobywa wladze i tak niekorupcyjnie ja sie realizuje
                                Czy to zrobili komuchy ? Nie ,to nasz uczciwy prezydent milewski i jego wasale
                                z PiS Co na to pan martynowski i Pan Posel Opiola Panowie wzniescie ponad
                                bezprawie
                                • Gość: kaziu Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 08:34
                                  Pytam, czy jak x przyjdzie do y i będzie go nagabywał o wykonanie "mokrej
                                  roboty" czyli zabicia kogoś, a ten y powie, że narazie prezes sie nie zgodził,
                                  że trzeba troche odczekać itd... Jeżeli po prostu odrazu nie odmówi to mozna
                                  tu mówic, ze jest niewinny? że to nie ja (y) byłem inicjatorem tej rozmowy, to
                                  nie ode mnie wypływały propozycje to to znaczy, że nie wykonał by tego
                                  zlecenia? Moim zdaniem ta prowokacja ujawniła być może to co dzieje sie na
                                  codzień w sejmie, ale że tak jest wcale nie znaczy, że uczciwi ludzie mają to
                                  akceptować. Większość ludzi jak mniemam jest uczciwa i dlatego uwazm, że
                                  negatywni bohaterowie tej korupcji powinni iść do więzienia. Teraz niech Zibro
                                  wyśle komandosów po swojego kolegę Lipińskiego.

• rromero Re: Zdelegalizować PiS 27.09.06, 09:01
                                    Po dzisiejszej wypowiedzi M.Jurka w RMF-FM widać że PIS przyjął taktykę "jak cię
                                    złapią za rękę to tłumacz że to nie twoja ręka"
                                    Czy oni chcą wyprowadzić ludzi na ulicę ?
                                    • Gość: stas Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:37
                                      Bardzo ladnie taki przypadek opisal niejaki Henryk Sienkiewicz w powiesci "w
                                      pustni i w puszczy" Sprawa dotyczyla pewnego mieszkanca czarnego ladu o imieniu
                                      Kali, a wiec osoby nie cieszacej sie wowczas obiegowo zbyt duza estyma Tenze
                                      wlasnie Kali zaprezentowal bardzo ciekawa teorie na temat kradziezy
                                      krowyPokrotce jak kali ukrasc krowe to nie grzech ale jak kalemu to grzech
                                      ciezki Czy ta afrykanska zaszda moralna dot.takze ludzi z PiS ?Ocencie sami
                  • Gość: milena Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:52
                    A Ziobro twierdzi, że przestępstwa nie ma. Może i nie. Nie ma też honoru i
                    przyzwoitości. O 10:00 premier ma zacząć odwrcać kota ogonem. To się nazywa
                    dynamizm sytuacji.

• Gość: zdegustowany Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:53
                      Co jeszcze musi się zdarzyć,,,
                      żeby wyborcy PiSu wreszcie przejrzeli na oczy i zobaczyli to, co widac było
                      jeszcze przed poprzednimi wyborami? Jak wygląda "parwo", "sprawideliwosć",
                      "odnowa moralna" i inne bzdety w wykonaniu PiS?

• Gość: wiola Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:55
                      p. Beger - nareście zrobiłaś coś dobrego dla Polski - chwała za to
                      pokazując ciemną stronę tych , ktorzy tak głośno krzyczą, że są Prawni I
                      Sprawiedliwi....
                      • Gość: doktor Re: Zdelegalizować PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:19
                        Recepta PiS :kogo sie da zamknac a kogo sie da kupic Moralnie jestesmy czysci
                        prawi i sprawiedliwi zeby tylko nie stracic wladzy A Rzeczpospolita jakos da
                        sobie sama rade a ludzie -ten ciemny motloch ? Itak na nas zaglosuje bo ....
                      • Gość: kolczatka Re: Zdelegalizować PiS IP: *.plock.msk.pl 27.09.06, 12:50
                        Brawo pani Beger! Brawo Renata! Dołożyłaś im za wszystko! Warto było!
                        Teraz mamy obraz jakiego nie znaliśmy.
                        Szybko wybory!
                        • Gość: jurek Re: Zdelegalizować PiS IP: *.plock.mm.pl 27.09.06, 13:05
                          Renata jest sexi obnażyła dwóch ministrów i cały PIS,i pokazała całą prawdę i
                          sprawiedliwość PIS-u
    • ciffan Re: Zdelegalizować PiS 27.09.06, 13:42
      Hahaha
      I tak to współczesna Mata Hari - Renia Beger - załatwiła na szaro całą partyję
      prawą i sprawiedliwą do kupy wziętą, którą dawno winno się rozpędzić na cztery
      wiatry! Nie sądziłem, że genialnego "stratega i gracza" prezia Jarka wiecznie
      dziewicę pokona kobieta :] (prawie jak w Janosiku).

I nieważne, że cały klub pisiorów jak jeden mąż idzie w zaparte, że deszcz pada,
      kiedy cały sejm harha im na twarz. Obnażyliście swoje miękkie, korupcyjne
      podbrzusze i wyborcy wam nie darują :]]]
      "Układ" mógłby się od was uczyć!
      • atak.spawacza Re: Zdelegalizować PiS 27.09.06, 16:38
        ciffan napisał:

> Hahaha
        > I tak to współczesna Mata Hari - Renia Beger - załatwiła na szaro całą partyję
        > prawą i sprawiedliwą do kupy wziętą, którą dawno winno się rozpędzić na cztery
        > wiatry! Nie sądziłem, że genialnego "stratega i gracza" prezia Jarka wiecznie
        > dziewicę pokona kobieta :] (prawie jak w Janosiku).
        >
        > I nieważne, że cały klub pisiorów jak jeden mąż idzie w zaparte, że deszcz
        pada
        > ,
        > kiedy cały sejm harha im na twarz. Obnażyliście swoje miękkie, korupcyjne
        > podbrzusze i wyborcy wam nie darują :]]]
        > "Układ" mógłby się od was uczyć!
        >
        ChWDPiS !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka