Dodaj do ulubionych

Polityczna mapa Płocka

06.11.06, 21:52
Drużyna Struzika jest dużo mocniejsza niż Milewskiego. W sumie to nawet są
fajniejsi ludzie - Mokrowiecki to super koleś, pamiętam z Jagiellonki jak
współpracował z klasą humanistyczno-teatralną. Są jeszcze Wiśniewscy - to są
też bardzo porządni ludzie. PSL wygra z PiS w Płocku
Obserwuj wątek
    • Gość: hop Polityczna mapa Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:24
      HOP na forum
      • o_biektywny1 Re: Polityczna mapa Płocka 06.11.06, 23:45
        Zgadzam się z przedmówcą - PSL ma najbardziej kompetentnych kandydatów
        • Gość: xx Re: Polityczna mapa Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:41
          ja również popieram psl
          • Gość: elektor Re: Polityczna mapa Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:53
            Chyba rzeczywiście Struzik zgromadził lepszą drużynę, no i jako marszałek ma
            najlepsze doświadczenie ze wszystkich kandydatów. Ale byłyby jaja gdyby w
            Płocku zwyciężył PSL :-)
            • Gość: kitel Re: Polityczna mapa Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:17
              No no doświadczenie, pamiętam jak szpital wyprowadził na prostą :)
          • Gość: ania inny PSL? IP: *.msmplock.pl 07.11.06, 07:55
            Zawsze wydawało mi się, że PSL to partia chłopska i umieją rządzić tylko w
            małych gminach i ew. powiatach. Jestem pozytywnie zaskoczona doborem ludzi,
            którzy występują na tych listach, niektórych znam osobiście i zastanawiam się
            czy nie oddam glosu na jednego z kandydatów PSL-u. Jezeli chodzi o wybór
            prezydenta miasta o nawet nie ma alternatywy dla pana Struzika.
            • Gość: fafafa Re: Ludzie PSL IP: *.c151.petrotel.pl 07.11.06, 08:35
              To pisaliśmy MY ludzie PSL! Głosujcie na nas ! Mamy tylko 3 % poparcia ale to
              nic! Dla partii, dla Struzika - wygramy!
              Łububdubu;))
              Hey!
    • Gość: jw Opatrzność Boża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:11
      Zapomnieli w artykule podać, jak p. Struzik obsadza swoimi ludźmi poszczególne
      stanowiska. Przykład: sejmik mazowiecki pod szczytnym przewodnictwem pana
      marszałka Adama Struzika przekazał na budowaną Świątynię Opatrzności Bożej 20
      mln polskich złotych. Zaraz potem proboszczem w/w świątyni został ks. Zdzisław
      Struzik, rodzony brat – Adama Struzika, marszałka województwa mazowieckiego.
      Bardzo dziwny zbieg okoliczności, prawda?!
      PS.
      Nie idę na wybory i nie jestem zwolennkikiem żadnegpo ugrupowania, tak że od
      razu darujcie sobie inwektywy pod moim adresem.
      • Gość: takisobieczłowiek Re: Opatrzność Boża IP: *.c153.petrotel.pl 07.11.06, 17:02
        Masz rację. Naganiacze z PSL aż mdło robi się od tych Waszych słodkości. PSL
        zawsze pozostanie dla mnie listkiem figowym na przyrodzeniu demokracji. Takie
        chłopcy do wynajęcia, a to przez komunistów, a to przez liberałów. Jedni
        mówią języczek u wagi, ale w polityce to okreslenie w/g mnie jest obelgą. I
        dlatego PSL w/g mnie skazany jest na los wiecznych chłopców do towarzystwa.
        (Salonu)
    • Gość: obiektywny Re: Polityczna mapa Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:55
      cóż za naiwność, Mokrowiecki to faktycznie "interesujący" człowiek, tylko nie
      wpadłes na to, ze prawdopodobnie nie startuje do rady z własnej nieprzymuszonej
      woli, tylko z propozycji "nie do odrzucenia". a bidaczek pewnie nie ma wyjscia,
      bo inaczej nowy dyrektor zarzadzi w teatrze...
    • Gość: HeniekAntybillbord Polityczna mapa Płocka IP: 193.59.95.* 07.11.06, 12:07
      Oprócz tego, że wielu kandydatów z obydwu tych partii grzeje stołki w różnych
      instytucjach samorządowych czy państwowych, to jest jeszcze gorszą rzeczą, że
      tak naprawdę, to oni mają zwykłych obywateli w wielkiej pogardzie! Wykorzystują
      tylko "masę wyborczą" do swoich celów wyborczych.
      Ale, brakuje mi tu informacji na temat kandydatów Lewicy i Platformy, którzy
      dopiero mają ciepłe posadki w bankach, spółkach państwowych, oświacie, itd.
      ZOBACZCIE KTO MA NAJWIĘCEJ BILLBORDÓW!!!
      Ja sam będę głosował na tych właśnie, co nie mają billbordów - przynajmniej
      wiem, że zagłosuję na uczciwego człowieka.
      • Gość: wyborca Re: Polityczna mapa Płocka IP: *.plock.msk.pl 07.11.06, 14:38
        A co powiecie o Marku Krysztofiaku??? Też już rozlepił swoją podobiznę.
        • Gość: wyborca Re: Polityczna mapa Płocka IP: *.class147.petrotel.pl 07.11.06, 15:22
          Brak bildordów to chyba objaw niekompetencji, a nie uczciwości - zaczynają nam
          się mylić pojęcia. A Struzik - cóż może by się zdecydował, czy woli sejmik czy
          prezydenture, bo nas nie interesuje jego zapobiegliwosć i bycie prezydentem,
          gdy nie będzie innej alternatywy. Uważam, ze to źle, że można ubiegac się
          równocześnie o dwie tak różne sprawy. W koncu przecież Płock zasługuje na
          więcej - albo, albo... ale jak widać apetyt rośnie w miarę jedzenia.
          • Gość: mark Re: Polityczna mapa Płocka IP: *.4.48.80.plock.msk.pl 07.11.06, 16:12
            ja tez mysle ze brak billbordow to znak UCZCIWOSCI i braku powiazania z
            plockimi ukladami polityczno-towarzysko-rodzinnymi. Oczywiscie nie chce
            powiedziec ze kazdy kto ma billbord jest nieuczciwy. Nie mowie tez o
            billbordach prezydenckich bo to tez troche jest na innej zasadzie. Ale ludzi
            ktorzy ida do rady miasta i maja plock zawalony billbordami? Tu troche watpie w
            ich uczciwosc i bezinteresownosc. Poza tym zeby wystawiac iles billbordow
            trzeba miec na to KASE a nie kompetencje. Bez kasy i billbordow mozna byc
            bardziej kompetentnym niz ten z kasa i billbordami. Widac ze jestes czlowiekiem
            ktory ocenia kompetencje innych przez pryzmat grubosci ich portfela. Nie tedy
            droga kolego.
            • Gość: Kill Bill Re: Polityczna mapa Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:26
              Najmniej uczciwy z nich wszystkich jest Bill bo ma dużo boardów.
    • Gość: Zenek Re: Polityczna mapa Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:51
      Jedno jest pewne, że ludzie Struzika to w przeważającej mierze sami złodzieje.
      Niech Struzik odpowie, ile lewej kasy bierze za wynajem lokalu Urzędu
      Marszałkowskiego. Niech odpowie jak jest uczciwy.
      • Gość: wyborca Re: Polityczna mapa Płocka niecała!UMP=PiS! IP: *.c153.petrotel.pl 07.11.06, 19:00
        Brak tu Urzędu Miasta Płocka z 496 pracownikami,z czego większość bo aż około
        280 osób zatrudnił miłościwy dla PiS prezydent Mirosław M.PiSowski,w tym wielu
        funkcjonariuszy partyjnych,którzy biorą urlopy wyborcze,agitują,rozdają książki
        prezydenta,lepią afisze,rozdają ulotki wyborcze,a nawet sami kandydują.UMP=PiS!
        • Gość: jurasik Re: Polityczna mapa Płocka niecała!UMP=PiS! IP: *.4.48.80.plock.msk.pl 07.11.06, 23:40
          Przedtem UMP=SLD wiec co w tym dziwnego? Trudno zeby Milewski opieral sie na
          komuchach a Hetkowski przedtem na pisowcach. Odeszlo 280 ludzi hetkowskiego,
          przyszlo 280 milewskiego, zawodowi urzednicy zostali. jestem za PO. jak wygramy
          to zwolnimi ludzi milewskiego, zatrudnimi swoich 280 a zawodowi urzednicy dalej
          zostana. Naturalna sprawa. Do kogo miec zaufanie jak nie do swoich?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka