biutiful_beata 15.11.06, 19:24 cenię sobie poglądy pana Nowakowskiego, uważam że jest świetną osobą i jednym z najlepszych nauczycieli Jagiellonki... ale sama sympatia to trochę za mało Czy polonista będzie potrafił sprawnie zarządzać miastem???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: całka Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:33 może być takim samym prezydentem jak pewien pan o inicjałach MM który swojego czasu sprzedawał batony, a póżniej został prezydentem Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
plocki_patriota Re: Polonista Prezydentem 15.11.06, 22:53 Jeśli chodzi o Nowakowskiego - jego zaangażowanie w ostatnich 4 latach kadencji w Radzie Miasta jest godne podziwu. Poza tym ma też ujmującą osobowość, jest dużo bardziej kontaktowy niż Milewski, ma ukształtowane zdanie na najważniejsze tematy dotyczące miasta, nie wchodzi w podejrzane układy. Myślę że spokojnie można mu zaufać. Będzie dobrym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feflun Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:34 Jak na poloniste to ma fatalnę dykcję.Powinien iść do logopedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całka Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:05 Mirek też sefleni Odpowiedz Link Zgłoś
rympal11 Re: Polonista Prezydentem 15.11.06, 21:17 nauczyciel prezydentem miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_20 Re: Polonista Prezydentem IP: *.class144.petrotel.pl 15.11.06, 21:26 I będzie świetnym prezydentem. Jeszcze wspomnicie moje słowa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:31 moim zdaniem nauczyciel się do zarządzania miastem nadaje mniej niż średnio, podobnie jak lekarz do zarządzania szpitalem co, notabene, w tym kraju jest powszechne. Niemniej będę głosował na Nowakowskiego, głównie dlatego, że w sejmiku mazowieckim najprawdopodobniej zawiąże sie koalicja PSL i PO, dodatkowo Struzik, na pewno, zostanie marszałkiem. Taki układ wraz z prezydentem z PO są dla naszego miasta brdziej korzystnym wyborem niż Milewski z PIS, które jest skłócone z resztą Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
mat58 Re: Polonista Prezydentem 15.11.06, 23:41 Na pewno będzie lepszym prezydentem niż nieokrzesany gburowaty Mirek. Poza tym ma jesze inną cechę, umie godzić ludzi, a MM tylko jątrzy i szuka spisków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czterdziestolatek Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:04 No nie mów - coś robi, chociaż to COŚ w obecnych realiach to lata straconych szans dla Płocka i bardziej przypomina zakrywanie tłustego brzucha luźną koszulą, niż ćwiczenia fizyczne zmierzające do poprawy sylwetki:-)) Bądźmy szczerzy - MM nie jest najgorszym Prezydentem naszego Miasta, zaledwie przeciętnym - a Nam potrzeba lokomotywy a nie drezyny. Czy Nowakowski będzie tą lokomotywą? - nie wiem, ale wiem na pewno, że były włodarz naszego grodu - M. Milewski nie przeskoczy sam siebie, a szkoda. Szkoda również, iż nie można zobaczyć bezpośredniego starcia kandydatów do fotela Prezydenta, chętnie usłyszałbym z Ich ust konkretne zobowiązania wraz ze źródłem czy źródłami finansowania!!! (bez lania wody o funduszach UE, bo dostaje się je tylko na dobre i dobrze przygotowane projekty a i własne środki są tu nieodzowne o czym przekonał sie boleśnie Pan Milewski). Na bajki jestem za stary niestety. Pozdr. P.S. Proszę ludzi prezentujących zbliżone poglądy o zdyscyplinowanie rodziny i znajomych i czynny udział w drugiej turze wyborów prezydenckich w Płocku!! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Polonista Prezydentem 17.11.06, 13:24 Ja się już wcześniej zadeklarowałem z sympatią dla p. AN i trwam! A co do p.MM będę uporczywie, począwszy od dziś zadawał na tym forum pytanie: Czy jest coś istotnego dla mieszkańcow miasta, co p.MM zainicjował (względnie - wymyślił),ROZPOCZĄŁ i pomyślnie ZAKOŃCZYŁ? To nie jest moja wrodzona złośliwość. Chcę, by mnie ktoś, kto rzecz taką dostrzegł - przekonał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:56 Pan Andrzej Nowakowski bedzie świetnym prezydentem Płocka. Tylko dajcie mu szanse sie wykazać i przekonacie sie ze jest idealnym kandydatem. głosujcie na niego!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:00 Mnie nikt nie musi przekonywać ze Andrzej Nowakowski to jedyny najlepszy kandydat na prezydenta miasta. Ludzie głosujcie na niego nie ma lepszego od Andrzeja Nowakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:17 Moim zdaniem każdy ze startujących w tych wyborach na prezydenta był lepszy od MM.To, że Płock zagłosował w ponad 40 % na MM jest dla mnie szokiem.Nie sądzilem ,że Płock to takie MOCHEROWO. ZŁOTY KLOZET tym razem dla Płocczan. Miejmy nadzieję ,że pozostały elektorat w II turze zagłosuje na Pana Nowakowskiego. Cała nadzieja dla Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:19 Ja tez głosuje na Andrzeja Nowakowskiego. Bedzie dobrym prezydentem jestem o tym przekonany mimo ze osobiście go nie znam. To od nas zalezy nasza przyszłosc wiec głosujmy na Andrzeja Nowakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:06 A co z pytaniami z gazetki NMP. Czy MM złożył juz doniesienie do prokuratury o pomówienie na ZSW. Odpowiedz Link Zgłoś