Dodaj do ulubionych

Polonista Prezydentem

15.11.06, 19:24
cenię sobie poglądy pana Nowakowskiego, uważam że jest świetną osobą i jednym
z najlepszych nauczycieli Jagiellonki...

ale sama sympatia to trochę za mało

Czy polonista będzie potrafił sprawnie zarządzać miastem????
Obserwuj wątek
    • Gość: całka Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:33
      może być takim samym prezydentem jak pewien pan o inicjałach MM który swojego
      czasu sprzedawał batony, a póżniej został prezydentem Płocka
      • plocki_patriota Re: Polonista Prezydentem 15.11.06, 22:53
        Jeśli chodzi o Nowakowskiego - jego zaangażowanie w ostatnich 4 latach kadencji
        w Radzie Miasta jest godne podziwu. Poza tym ma też ujmującą osobowość, jest
        dużo bardziej kontaktowy niż Milewski, ma ukształtowane zdanie na najważniejsze
        tematy dotyczące miasta, nie wchodzi w podejrzane układy. Myślę że spokojnie
        można mu zaufać. Będzie dobrym prezydentem.
    • Gość: feflun Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:34
      Jak na poloniste to ma fatalnę dykcję.Powinien iść do logopedy.
      • Gość: całka Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:05
        Mirek też sefleni
    • rympal11 Re: Polonista Prezydentem 15.11.06, 21:17
      nauczyciel prezydentem miasta?
      • Gość: aga_20 Re: Polonista Prezydentem IP: *.class144.petrotel.pl 15.11.06, 21:26
        I będzie świetnym prezydentem. Jeszcze wspomnicie moje słowa.:)
    • Gość: http Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:31
      moim zdaniem nauczyciel się do zarządzania miastem nadaje mniej niż średnio,
      podobnie jak lekarz do zarządzania szpitalem co, notabene, w tym kraju jest
      powszechne. Niemniej będę głosował na Nowakowskiego, głównie dlatego, że w
      sejmiku mazowieckim najprawdopodobniej zawiąże sie koalicja PSL i PO, dodatkowo
      Struzik, na pewno, zostanie marszałkiem. Taki układ wraz z prezydentem z PO są
      dla naszego miasta brdziej korzystnym wyborem niż Milewski z PIS, które jest
      skłócone z resztą Świata.
    • mat58 Re: Polonista Prezydentem 15.11.06, 23:41
      Na pewno będzie lepszym prezydentem niż nieokrzesany gburowaty Mirek.
      Poza tym ma jesze inną cechę, umie godzić ludzi, a MM tylko jątrzy i szuka spisków.
      • Gość: Czterdziestolatek Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:04
        No nie mów - coś robi, chociaż to COŚ w obecnych realiach to lata straconych
        szans dla Płocka i bardziej przypomina zakrywanie tłustego brzucha luźną
        koszulą, niż ćwiczenia fizyczne zmierzające do poprawy sylwetki:-))
        Bądźmy szczerzy - MM nie jest najgorszym Prezydentem naszego Miasta, zaledwie
        przeciętnym - a Nam potrzeba lokomotywy a nie drezyny.
        Czy Nowakowski będzie tą lokomotywą? - nie wiem, ale wiem na pewno, że były
        włodarz naszego grodu - M. Milewski nie przeskoczy sam siebie, a szkoda.
        Szkoda również, iż nie można zobaczyć bezpośredniego starcia kandydatów do
        fotela Prezydenta, chętnie usłyszałbym z Ich ust konkretne zobowiązania wraz ze
        źródłem czy źródłami finansowania!!!
        (bez lania wody o funduszach UE, bo dostaje się je tylko na dobre i dobrze
        przygotowane projekty a i własne środki są tu nieodzowne o czym przekonał sie
        boleśnie Pan Milewski).
        Na bajki jestem za stary niestety.
        Pozdr.
        P.S.
        Proszę ludzi prezentujących zbliżone poglądy o zdyscyplinowanie rodziny i
        znajomych i czynny udział w drugiej turze wyborów prezydenckich w Płocku!!
        • teufel7 Re: Polonista Prezydentem 17.11.06, 13:24
          Ja się już wcześniej zadeklarowałem z sympatią dla p. AN i trwam!
          A co do p.MM będę uporczywie, począwszy od dziś zadawał na tym forum pytanie:
          Czy jest coś istotnego dla mieszkańcow miasta, co p.MM zainicjował (względnie -
          wymyślił),ROZPOCZĄŁ i pomyślnie ZAKOŃCZYŁ?
          To nie jest moja wrodzona złośliwość. Chcę, by mnie ktoś, kto rzecz taką
          dostrzegł - przekonał.
          Pozdrawiam
          • Gość: Jola Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:56
            Pan Andrzej Nowakowski bedzie świetnym prezydentem Płocka.
            Tylko dajcie mu szanse sie wykazać i przekonacie sie ze jest idealnym
            kandydatem.
            głosujcie na niego!!!!!!!!!!!
            • Gość: Dario Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:00
              Mnie nikt nie musi przekonywać ze Andrzej Nowakowski to jedyny najlepszy
              kandydat na prezydenta miasta. Ludzie głosujcie na niego nie ma lepszego od
              Andrzeja Nowakowskiego.
              • Gość: ja Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:17
                Moim zdaniem każdy ze startujących w tych wyborach na prezydenta był lepszy od
                MM.To, że Płock zagłosował w ponad 40 % na MM jest dla mnie szokiem.Nie
                sądzilem ,że Płock to takie MOCHEROWO. ZŁOTY KLOZET tym razem dla Płocczan.
                Miejmy nadzieję ,że pozostały elektorat w II turze zagłosuje na Pana
                Nowakowskiego. Cała nadzieja dla Płocka.
              • Gość: poldek Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:19
                Ja tez głosuje na Andrzeja Nowakowskiego.
                Bedzie dobrym prezydentem jestem o tym przekonany mimo ze osobiście go nie znam.
                To od nas zalezy nasza przyszłosc wiec głosujmy na Andrzeja Nowakowskiego
                • Gość: pyt. Re: Polonista Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:06
                  A co z pytaniami z gazetki NMP. Czy MM złożył juz doniesienie do prokuratury o
                  pomówienie na ZSW.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka