Dodaj do ulubionych

Nowy Empik

27.11.06, 22:49
Jakim cudem nic o nim nikt nie pisał? :) Ze zdjęcia w GW wydaje się dość
spory, w którym miejscu ma się znajdować?
Obserwuj wątek
    • moooni Re: Nowy Empik 27.11.06, 22:56
      konrad_wp napisał:

> Jakim cudem nic o nim nikt nie pisał? :) Ze zdjęcia w GW wydaje się dość
      > spory, w którym miejscu ma się znajdować?

W auchanie, po stoisku komfortu.
      otwiera się na dniach.
      pzdr.
      • stuntman Re: Nowy Empik 27.11.06, 22:59
        Dokładnie na części stoiska Komfortu (tej od strony pasażu). Resztę
        przeznaczono na powiększenie samej hali Auchana. Wiedziałem o tym, ale nie
        pisałem, gdyż uznałem to za raczej mało przełomowe wydarzenie.
        • moooni Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:01
          stuntman napisał:

> Dokładnie na części stoiska Komfortu (tej od strony pasażu). Resztę
          > przeznaczono na powiększenie samej hali Auchana. Wiedziałem o tym, ale nie
          > pisałem, gdyż uznałem to za raczej mało przełomowe wydarzenie.

Pewnie masz rację, ja w UK jestem i nie byłam w Auchanie od paru miesięcy, nie
          wiem jak to wygląda, ale słyszałam, że to właśnie w tm miejscu będzie.
          Pozdrawiam,
          Monika
        • konrad_wp Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:07
          Z góry zakładam że ten Empik będzie lepszy od tego na Starówce mimo że do
          tamtego mam ogromny sentyment. A co z Komfortem? Wynieśli się z Płocka?
          • stuntman Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:25
            Komfort przeniósł się na Kostrogaj, na ul. Gwardii Ludowej do raczej mało
            ekskluzywnego obiektu - moim zdaniem bardzo kiepski pomysł. Inna sprawa, że w
            Płocku brakuje powierzchni handlowych na pewnym poziomie - znajomy, który
            pracuje w Warszawie, w sporej sieci zajmującej się branżą zbliżoną do Komfortu
            mówił mi, że gdyby udało mu się wynająć u nas 1000 m2 powierzchni spełniającej
            ich wewnętrzne standardy, to firma od razu mogłaby otworzyć w Płocku swoje
            podwoje. Problem w tym, że nigdzie nie można znaleźć takiego stoiska.

P.S. Moooni - cieszę się, że mimo emigracji, zaglądasz na nasze forum :)
            • konrad_wp Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:31
              Podkowa + Wisła powinna w sporym stopniu sprawić że Płock nadrobi zaległości
              względem innych porównywalnych miast.
              • gzeju Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:52
                Nie no, zawsze cieszy jak się coś otwiera, tym bardziej że Empiki pełnią moim zdaniem w miastach dość pożyteczną rolę... no to chyba tyle co mogę na ten temat powiedzieć, nie widząc jeszcze jak to wygląda :)
                • radeqrdemenes Re: Nowy Empik 01.12.06, 14:57
                  Bardzo nowocześnie i efektownie wygląda salon w Auchanie, owiele bardziej pasuje w tym miejscu niz Komfort który wcześniej tu gościł.

podoba mi się bardzo
                  • igal4 Re: Nowy Empik 01.12.06, 21:51
                    Super lokalizacja i super sklep w odpowiednim miejscu. Ciekawe, co otworzą na
                    przeciko po ciuchach dla dzieci. Na pewno będę częściej tam zaglądać niż na
                    Narutowicza, po prostu po drodze.
                    • konrad_wp Re: Nowy Empik 02.12.06, 12:07
                      I nie tak ciasno :) W Empiku na Starówce czuję się jak sardynka w puszce :)
                      • rumcajs_m Re: Nowy Empik 02.12.06, 15:27
                        konrad_wp napisał:

> I nie tak ciasno :) W Empiku na Starówce czuję się jak sardynka w puszce :)

Właśnie wróciłem z Empiku, pewnie to wina okresu mikołajkowo-przedświątecznego
                        oraz chęci odwiedzenia nowego sklepu, ale ścisk był równie duży jak na Starówce.

Powyższe to oczywiście sprawa zrozumiała, niestety ogólna mizeria w wyborze
                        książek i płyt zdecydowanie mnie rozczarowała. Chyba jednak zbyt dużo działów
                        chciano upchać na tej powierzchni (książki, muzyka, upominki, gry, czasopisma,
                        elektronika...) - kosztem ich "zawartości".
                        Ale przynajmniej będzie łatwiej odbierać zamównienia ze sklepu internetowego
                        empik :)
                        • werdan Re: Nowy Empik 10.12.06, 19:24
                          Byłem w zeszlym tygodniu, jakos do południa. Luzik był. Sklep całkiem, całkiem.
                          Nie rozumiem tylko braku cen na większości książek.

Przegladając książki, wpadło mi w ręce dość oryginalne wydawnictwo pod tytułem
                          "Co mężczyźni wiedzą o kobietach". Książka zawierała same puste kartki. Dobre.

...................................................
                          Werdan
                          www.plock24.pl
                    • radeqrdemenes Re: Nowy Empik 10.12.06, 13:34
                      Po Otylu powstanie tu sklep dla dzieci COCCODRILLO
                      • konrad_wp Re: Nowy Empik 10.12.06, 16:11
                        Widzę że niezłe przetasowania w Auchanie... Swoją drogą oficjalna nazwa nowego
                        Empiku (na stronie tej sieci) nosi nazwę Empik Płock Podole :-) Albo to niezłe
                        jajcarze, albo sami nie wiedzą gdzie otworzyli sklep :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka