konrad_wp 27.11.06, 22:49 Jakim cudem nic o nim nikt nie pisał? :) Ze zdjęcia w GW wydaje się dość spory, w którym miejscu ma się znajdować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moooni Re: Nowy Empik 27.11.06, 22:56 konrad_wp napisał: > Jakim cudem nic o nim nikt nie pisał? :) Ze zdjęcia w GW wydaje się dość > spory, w którym miejscu ma się znajdować? W auchanie, po stoisku komfortu. otwiera się na dniach. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Nowy Empik 27.11.06, 22:59 Dokładnie na części stoiska Komfortu (tej od strony pasażu). Resztę przeznaczono na powiększenie samej hali Auchana. Wiedziałem o tym, ale nie pisałem, gdyż uznałem to za raczej mało przełomowe wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:01 stuntman napisał: > Dokładnie na części stoiska Komfortu (tej od strony pasażu). Resztę > przeznaczono na powiększenie samej hali Auchana. Wiedziałem o tym, ale nie > pisałem, gdyż uznałem to za raczej mało przełomowe wydarzenie. Pewnie masz rację, ja w UK jestem i nie byłam w Auchanie od paru miesięcy, nie wiem jak to wygląda, ale słyszałam, że to właśnie w tm miejscu będzie. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:07 Z góry zakładam że ten Empik będzie lepszy od tego na Starówce mimo że do tamtego mam ogromny sentyment. A co z Komfortem? Wynieśli się z Płocka? Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:25 Komfort przeniósł się na Kostrogaj, na ul. Gwardii Ludowej do raczej mało ekskluzywnego obiektu - moim zdaniem bardzo kiepski pomysł. Inna sprawa, że w Płocku brakuje powierzchni handlowych na pewnym poziomie - znajomy, który pracuje w Warszawie, w sporej sieci zajmującej się branżą zbliżoną do Komfortu mówił mi, że gdyby udało mu się wynająć u nas 1000 m2 powierzchni spełniającej ich wewnętrzne standardy, to firma od razu mogłaby otworzyć w Płocku swoje podwoje. Problem w tym, że nigdzie nie można znaleźć takiego stoiska. P.S. Moooni - cieszę się, że mimo emigracji, zaglądasz na nasze forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:31 Podkowa + Wisła powinna w sporym stopniu sprawić że Płock nadrobi zaległości względem innych porównywalnych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
gzeju Re: Nowy Empik 27.11.06, 23:52 Nie no, zawsze cieszy jak się coś otwiera, tym bardziej że Empiki pełnią moim zdaniem w miastach dość pożyteczną rolę... no to chyba tyle co mogę na ten temat powiedzieć, nie widząc jeszcze jak to wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: Nowy Empik 01.12.06, 14:57 Bardzo nowocześnie i efektownie wygląda salon w Auchanie, owiele bardziej pasuje w tym miejscu niz Komfort który wcześniej tu gościł. podoba mi się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
igal4 Re: Nowy Empik 01.12.06, 21:51 Super lokalizacja i super sklep w odpowiednim miejscu. Ciekawe, co otworzą na przeciko po ciuchach dla dzieci. Na pewno będę częściej tam zaglądać niż na Narutowicza, po prostu po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Nowy Empik 02.12.06, 12:07 I nie tak ciasno :) W Empiku na Starówce czuję się jak sardynka w puszce :) Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajs_m Re: Nowy Empik 02.12.06, 15:27 konrad_wp napisał: > I nie tak ciasno :) W Empiku na Starówce czuję się jak sardynka w puszce :) Właśnie wróciłem z Empiku, pewnie to wina okresu mikołajkowo-przedświątecznego oraz chęci odwiedzenia nowego sklepu, ale ścisk był równie duży jak na Starówce. Powyższe to oczywiście sprawa zrozumiała, niestety ogólna mizeria w wyborze książek i płyt zdecydowanie mnie rozczarowała. Chyba jednak zbyt dużo działów chciano upchać na tej powierzchni (książki, muzyka, upominki, gry, czasopisma, elektronika...) - kosztem ich "zawartości". Ale przynajmniej będzie łatwiej odbierać zamównienia ze sklepu internetowego empik :) Odpowiedz Link Zgłoś
werdan Re: Nowy Empik 10.12.06, 19:24 Byłem w zeszlym tygodniu, jakos do południa. Luzik był. Sklep całkiem, całkiem. Nie rozumiem tylko braku cen na większości książek. Przegladając książki, wpadło mi w ręce dość oryginalne wydawnictwo pod tytułem "Co mężczyźni wiedzą o kobietach". Książka zawierała same puste kartki. Dobre. ................................................... Werdan www.plock24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: Nowy Empik 10.12.06, 13:34 Po Otylu powstanie tu sklep dla dzieci COCCODRILLO Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Nowy Empik 10.12.06, 16:11 Widzę że niezłe przetasowania w Auchanie... Swoją drogą oficjalna nazwa nowego Empiku (na stronie tej sieci) nosi nazwę Empik Płock Podole :-) Albo to niezłe jajcarze, albo sami nie wiedzą gdzie otworzyli sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś